Satılmalı."Marcao için bu kez Zenit, Galatasaray'ın kapısını çaldı. Yapılan teklif 15 milyon Euro. Daha önce Sevilla'nın teklifi 12 milyon Euro'ydu."
(@yakupcinar)
Gereksiz pahalı 30 yaşında bir adama bu para verilmemeli daha önce verildiğinde bütçe olarak zarar vermişti bize.Galatasaray, Joao Mario için 6 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.
• Benfica, Mario için 10 milyon € talep ediyor.
@nevzatdindar
Katilmiyorum genclere yatirim adi altinda harcadimiz paralar ortada 30 yasinda 3 sene daha elit seviyede top oynar sampiyon olmak istiyorsan boyle topcu ile olursun.Gereksiz pahalı 30 yaşında bir adama bu para verilmemeli daha önce verildiğinde bütçe olarak zarar vermişti bize.
Bu adama para vereceğine git Florentino Luís, Beka Beka veya Gueye, Beka Beka orta sahasını kurardım Beka Beka rusyada ki durumlardan dolayı bonservissiz gelecek. İyi topçuya para verilmesine karşı değilim ama o oyuncu illa 30 yaşında olmasına gerek yok dostum. Lemina'yı kulübü bırakacağını pek sanmıyorum birde sakatlık sıkıntısı vardı. Sanson da maaşı yüksek deniliyordu.Katilmiyorum genclere yatirim adi altinda harcadimiz paralar ortada 30 yasinda 3 sene daha elit seviyede top oynar sampiyon olmak istiyorsan boyle topcu ile olursun.
Basari icin bazen iyi topcuya iyi para verilmesi lazim.
Berkan,Tayla,Cica ile olmaz bunlar ancak ilk 3lunun yedigi olur.
Lemina,Sanson,Mario muzzam orta saha olur.
Doğukan iyi olur bence.Abdülkerim Bardakçı KAP’ı geliyor.
Ayrıca bu akşam Doğulan Sinik için de bir görüşme yapılacak.. (Çağdaş Tezgel)
A.Kerim gerekli bir oyuncu mu pek bilemedim.En iyi tarafı duran toptan gol atması sanki.Abdülkerim Bardakçı KAP’ı geliyor.
Ayrıca bu akşam Doğulan Sinik için de bir görüşme yapılacak.. (Çağdaş Tezgel)