Galatasaray'a şu ana dek Marcao için gelen en yüksek teklif: 11 milyon euro garanti + 2 milyon euro bonus.
🖇 (@TransferWeb1)
İmza parası maaşa dağıltılmış ya da bir finansal öngörü yapılıp maaşı 1 milyon avro civarı kalsın diye ileriye dönük bu artışlar olmuş.Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'da. (KAP)
Bonservis bedeli: 2.8 milyon euro
Sözleşme: 4 yıllık
Maaş
2022/23: 17 milyon TL
2023/24: 19.5 milyon TL
2024/25: 23.4 milyon TL
2025/26: 29.3 milyon TL
Abi belki yabancı sınırı mevzusu olmasa bonserviste maaşta daha düşük olabilirdi.İmza parası maaşa dağıltılmış ya da bir finansal öngörü yapılıp maaşı 1 milyon avro civarı kalsın diye ileriye dönük bu artışlar olmuş.
Ndombele tottenham'dan sezon başı 10 milyon sterlin alıyor. Lyon'a kiralık olarak gittiğinde galiba yarısını da Tottenham ödemiş. Arkadaş biz bu paranın çeyreğini ödeyemeyiz. Bugüne kadar gördüğümüz zararların en büyük nedeni maaş politikası. Bonservisi daha az dert ederim.
2,5 - 3 milyon Euro Ndombele için çok iyi fiyat ama dediğiniz gibi %50 si 5 milyon sterlin birde kulübü bu şekilde yüksek maaş altına sokmamak lazım.Bende işin olma ihtimalini görmüyorum ama iş oyuncu ücretine kalırsa bir sıkıntı yaşanmaz.
İngiltere de vergi %50 ve bizde ki gibi kulüpler ödemiyor bu futbolcu maaşından kesiliyor.
Yani oyuncunun eline 5m sterlin gibi bir para geçiyor.
Düz mantıkla yine maaşının yarısını Tothenam öderse yıllık 2,5-3m Euro gibi bir maaş ile oyuncu transfer edilir.
Bu para da o kalibre bir futbolcu için normal.
He biz bu işe girer miyiz? Valla Ndombele gelecekse 1 saniye düşünmem
1 milyon euro net maaşın brütü 1,67 milyon euro.Yıllık maaş olarak elimizi çok rahatlattı aslına bakarsanız. Mevcut oyuncuların garanti maaş toplamı 15m€ civarı sanırım. Gidecek verilecek oyuncularla bunu 20-22m€ civarında sabitlemek gerekiyor.
Geçen senenin en büyük artılarindan birisi de bu oldu. Bunu sürdürülebilir bir hale getirmek önemli.
Biliyorum canım. Gomis'e 1.5 veren kulüp (en son o transfer olduğu için onu örnek veriyorum) Ndombele gibi bir isim için de yazdığım rakamları verir.1 milyon euro net maaşın brütü 1,67 milyon euro.