Nasıl ofsayt anlamadım. Top ayaktan çıkarken de, ikinci şutu çekerken de, devamında da hiçbir Sivas oyuncusu GS oyuncusunun önünde değil. Hatta kıyas bile edecek kadar değil.
Nasıl ofsayt anlamadım. Top ayaktan çıkarken de, ikinci şutu çekerken de, devamında da hiçbir Sivas oyuncusu GS oyuncusunun önünde değil. Hatta kıyas bile edecek kadar değil.
Ya işleri o zaten bu maçında var kayıtlarını açıklasınlar orada ne konuşuldu Antalya'nın ilk yarıda iptal edilen ikinci golüde ofsayt olmadığı söyleniyor izleyemedim o pozisyonu.Antalyasporda tik yok? Sivas bizim mactan sonra nasil bagirdi hocasiyla yönetimiyle!!
Eger bu posizyon bizim macta olsaydi ortalik kopmustu. Fener macinda herkes suspus. Yaziklar olsun
Bu pozisyonda ofsayt yok. Ofsaytın kaleciyle alakası yoktur. Kale çizgisi ve son oyuncu, top ve rakip oyuncu ile ilgilidir. Hatta şöyle ki Boey kalenin içinde ve hatta aut çizgisini bile geçmiş olsa ofsaytı bozuyor. Bu pozisyonda 88 nolu oyuncu Muslera'dan ileri de değilse pozisyon ofsayt değil. Asıl konu neden penaltı pozisyonumuz gösterilmedi. Madem açıkladın var kayıtlarını asıl o pozisyonu açıkla. Tüm futbol camiasının penaltı dediği pozisyon hem var hem de sahadaki hakem tarafından atlandı.Ekli dosyayı görüntüle 1962
Burada Boey Muslera'nın arkasında aktif alandan çıktığı için Sivas'lı oyuncular bizim savunmanın önünde ve Yatabare'de dokunuyor topa sonra.
Abi aynı pozisyon dünya kupası açılış maçında da oldu ofsayt çalındı. Daha geçen hafta İngiltere de aynı pozisyon ofsayt çalındı. Yatabare dokunuyor topa. Birde dediğin gibi açıklıyorsan Nelson pozisyonu neden açıklamıyorsun bir de bakalım bugün Antalya'nın iptal edilen golünü de açıklayacaksın.Bu pozisyonda ofsayt yok. Ofsaytın kaleciyle alakası yoktur. Kale çizgisi ve son oyuncu, top ve rakip oyuncu ile ilgilidir. Hatta şöyle ki Boey kalenin içinde ve hatta aut çizgisini bile geçmiş olsa ofsaytı bozuyor. Bu pozisyonda 88 nolu oyuncu Muslera'dan ileri de değilse pozisyon ofsayt değil. Asıl konu neden penaltı pozisyonumuz gösterilmedi. Madem açıkladın var kayıtlarını asıl o pozisyonu açıkla. Tüm futbol camiasının penaltı dediği pozisyon hem var hem de sahadaki hakem tarafından atlandı.
İngilter'de verilen karar doğruydu. Brentford'un forveti kalenin içinden gelip golü attı. Dünya kupası maçını hatırlamıyorum bir şey diyemem lakin Brentford Liverpool maçındaki pozisyon ile bu pozisyonun alakası yok.Abi aynı pozisyon dünya kupası açılış maçında da oldu ofsayt çalındı. Daha geçen hafta İngiltere de aynı pozisyon ofsayt çalındı. Yatabare dokunuyor topa. Birde dediğin gibi açıklıyorsan Nelson pozisyonu neden açıklamıyorsun bir de bakalım bugün Antalya'nın iptal edilen golünü de açıklayacaksın.
Abi pek net olmasa da videosu.İngilter'de verilen karar doğruydu. Brentford'un forveti kalenin içinden gelip golü attı. Dünya kupası maçını hatırlamıyorum bir şey diyemem lakin Brentford Liverpool maçındaki pozisyon ile bu pozisyonun alakası yok.