2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Nasıl ofsayt anlamadım. Top ayaktan çıkarken de, ikinci şutu çekerken de, devamında da hiçbir Sivas oyuncusu GS oyuncusunun önünde değil. Hatta kıyas bile edecek kadar değil.

Antalyasporda tik yok? Sivas bizim mactan sonra nasil bagirdi hocasiyla yönetimiyle!!

Eger bu posizyon bizim macta olsaydi ortalik kopmustu. Fener macinda herkes suspus. Yaziklar olsun

Antalyasporda tik yok? Sivas bizim mactan sonra nasil bagirdi hocasiyla yönetimiyle!!

Eger bu posizyon bizim macta olsaydi ortalik kopmustu. Fener macinda herkes suspus. Yaziklar olsun
Ya işleri o zaten bu maçında var kayıtlarını açıklasınlar orada ne konuşuldu Antalya'nın ilk yarıda iptal edilen ikinci golüde ofsayt olmadığı söyleniyor izleyemedim o pozisyonu.

Bein Sportsta su an maci hak eden Fenerbahceydi,daha iyi oynayan tarafti falan deniyor.Ne desek bos yani..Bizim Sivas macinin acilisi Sivas’in iptal edilen golunun 40 kisi tarafindan anlasilamamasiydi.Biz kendi gobegimizi kendimiz kesip kendi kaderimizi cizecegiz.Yarin kazanip Kadikoy denen garabet yerden de lider olarak cikacagiz.Sonrasi gelir zaten.
Yaklasik 21 senedir Bein Sports,Lig Tv ne derseniz diyin para odeyen biri olarak odedigim her kurus haram zikkim olsun diyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 1962

Burada Boey Muslera'nın arkasında aktif alandan çıktığı için Sivas'lı oyuncular bizim savunmanın önünde ve Yatabare'de dokunuyor topa sonra.
Bu pozisyonda ofsayt yok. Ofsaytın kaleciyle alakası yoktur. Kale çizgisi ve son oyuncu, top ve rakip oyuncu ile ilgilidir. Hatta şöyle ki Boey kalenin içinde ve hatta aut çizgisini bile geçmiş olsa ofsaytı bozuyor. Bu pozisyonda 88 nolu oyuncu Muslera'dan ileri de değilse pozisyon ofsayt değil. Asıl konu neden penaltı pozisyonumuz gösterilmedi. Madem açıkladın var kayıtlarını asıl o pozisyonu açıkla. Tüm futbol camiasının penaltı dediği pozisyon hem var hem de sahadaki hakem tarafından atlandı.

Yönetim sonuna kadar gitmesi lazim!

Bu macin VAR kayitlari hemen yarin aciklanmasi lazim!
Bu hakemler hakkinda bizim mactaki gibi uzun bir süre mac alamicaklar aciklamasi gelicekmi?
Güntekin Onay hakkinda aciklama yapmasi lazim yönetimin.

Bu isin sonuna kadar gidilmesi lazim. Eger bunlar olmassa yönetim gidip Fifaya Uefeya gerekirse CASa kadar gitmesi lazim

Bu pozisyonda ofsayt yok. Ofsaytın kaleciyle alakası yoktur. Kale çizgisi ve son oyuncu, top ve rakip oyuncu ile ilgilidir. Hatta şöyle ki Boey kalenin içinde ve hatta aut çizgisini bile geçmiş olsa ofsaytı bozuyor. Bu pozisyonda 88 nolu oyuncu Muslera'dan ileri de değilse pozisyon ofsayt değil. Asıl konu neden penaltı pozisyonumuz gösterilmedi. Madem açıkladın var kayıtlarını asıl o pozisyonu açıkla. Tüm futbol camiasının penaltı dediği pozisyon hem var hem de sahadaki hakem tarafından atlandı.
Abi aynı pozisyon dünya kupası açılış maçında da oldu ofsayt çalındı. Daha geçen hafta İngiltere de aynı pozisyon ofsayt çalındı. Yatabare dokunuyor topa. Birde dediğin gibi açıklıyorsan Nelson pozisyonu neden açıklamıyorsun bir de bakalım bugün Antalya'nın iptal edilen golünü de açıklayacaksın.

Abi aynı pozisyon dünya kupası açılış maçında da oldu ofsayt çalındı. Daha geçen hafta İngiltere de aynı pozisyon ofsayt çalındı. Yatabare dokunuyor topa. Birde dediğin gibi açıklıyorsan Nelson pozisyonu neden açıklamıyorsun bir de bakalım bugün Antalya'nın iptal edilen golünü de açıklayacaksın.
İngilter'de verilen karar doğruydu. Brentford'un forveti kalenin içinden gelip golü attı. Dünya kupası maçını hatırlamıyorum bir şey diyemem lakin Brentford Liverpool maçındaki pozisyon ile bu pozisyonun alakası yok.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bi spor zevkimiz vardı onuda alıyorlar yavaş yavaş her geçen gün olanlardan midem bulandı artık izlemek gelmiyor içimden. O kadar EPL maçı izliyorum daha bir kere olay çıktığını görmedim bizim her maçımızda olay var.. Futbolundan, basketine voleybolundan su topuna kadar heryerde bişey var..

Haftaya fb macinda,oncesinde yonetime cok buyuk onemli gorevler dusuyor. Takimin Erden Timur onderliginde,motivasyonunda maca hazirlanmasi sart. Cunku teknik kadronun ben gerekli cosku ve hirsi oyunculara saglayacagini dusunmuyorum bu yasanan olaylarda. Bu mac icin Yusuf Demir ozel hazirlanmali. Icardi'de Falcao vari yasamindan siyrilip artik takima katilmali. Bilmiyorum normal sartlarda bu maci alacagimizi dusunemiyorum oyle bir hirs,inanc yok. Bu fb kaynakli degil. Gercekten hakemlerle kollanan bir takim fb. Bizim en buyuk problemimiz yildizlarla dolu kadroyu oynatamayan teknik kadro. Oyuncular bireysel yildiz oyuncu statuleri ile mac kazandiriyor takima. Yoksa ortada taktik,teknik hic bir sey yok.

Tam diyecektim ki sağı sollu belli olmayan pis bir maç, pis bir sonuç çıkmaya müsait... Muslera da neyi izliyor yarım saattir anlamadım gitti. Bizim gibi oturdu izliyor topa ne olacak, nereye gidecek, gol olacak mı diye.