Mac oncesi Berkan, Barış Alper ile Khalkedona çıkılır mi diyenler bu oyunun FM olmadığını anlamıştır umarim.
Torreira zaten İtalya'ya gitmek istiyordu hatta tepki göstermişlerdi neden gelmedin diye o da ben istedim ama sizin takım alamadı cevabı vermişti. Sene sonu gidecektir.Torreira'yı satmak gibi bir hata yapılmaz umarım. Sağda solda gitmek istiyor vs gibi yorumlar görüyorum. Bu adam kiralık oyuncu değil senin sözleşmeli oyuncun ve sen şampiyonluğa gidiyorsun. Gitmek istiyor diye bir şey olamaz, öyleyse bile satamazsın, profesyonel oyuncu sahaya çıkar oyununu oynar.
3 sezon daha sözleşmesi var bu adamın. Biz seni satmak istemiyoruz, biz senin üzerine takım kurduk çok gitmek istiyorsan 18 milyon euro'yu getirirsin dersin. Yani sırf italya'ya gitmek istiyor diye olur paşam git diyemezsin. Sen Galatasaraysın. Bu adam daha 27 yaşında ve sen bu adama 6 milyon euro gibi bir yatırım yaptın.Torreira zaten İtalya'ya gitmek istiyordu hatta tepki göstermişlerdi neden gelmedin diye o da ben istedim ama sizin takım alamadı cevabı vermişti. Sene sonu gidecektir.
Zaten 18 geliyorsa hemen satalım o paraya iyi bir adam bulunur. Ama 5 e aldığımızı 6 ya satıyorsak kalsın abi aman.3 sezon daha sözleşmesi var bu adamın. Biz seni satmak istemiyoruz, biz senin üzerine takım kurduk çok gitmek istiyorsan 18 milyon euro'yu getirirsin dersin. Yani sırf italya'ya gitmek istiyor diye olur paşam git diyemezsin. Sen Galatasaraysın. Bu adam daha 27 yaşında ve sen bu adama 6 milyon euro gibi bir yatırım yaptın.