2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yerli-yabancı sınırının ne kadar çağdışı ve aptalca olduğunun bir kanıtı da Adekugbe. Evet yabancı bir oyuncu ama 2/10'luk bir oyuncu. Ters ayak da olsa koy oraya Dubois'yı. Hiçbir fonksiyonu yok yerli statüsünde olması dışında. Icardi'nin kafayla attığı muazzam ara paslar ve Zaniolo'nun kalp kıran şutu da diğer aklımda kalanlar.
Yalnız ; 27 maç üzerinden 21 galibiyet çıkarmak da apayrı bir olay. Hatta Konya maçında saçmalamasak 22/27 gibi inanılmaz bir şey ortaya çıkacaktı. Okan Hoca ilk sezonunda tarihe geçmek istiyor belli.
Beşiktaş deplasmanı dışında da zor bir maçımız görünmüyor. Şu futbol zaten ligin fersah fersah üzerinde.

Maşallah. Sezonun yüzümüzü güldüren takımı. Güzel oyun olduğu sürece bu taraftar her zaman gereken desteği verir. Bu takım da bunu fazlasıyla yapıyor. Ve ligin bitimine gelmişken, henüz 20.golünü yemiş bu takım. Ve dış sahada 14 maçta 10 galibiyet alıp sadece 8 gol yemiş. Neresinden bakarsan bak harika işler yapmış bu takım bu sezon. Hocaya da oyunculara da büyük alkış!

Ne zaman pislik bir sezon olsa feleğin sillesini ağır yiyip psikolojilerini kaybediyorlar. Bkz. playoff sezonu 2012.
2010’da Bursa’nin sampiyon oldugu sezonu da sayabiliriz.O sezonda da baya isler cevirmislerdi.Bursaspor’un o donemdeki kaptanlarindan biri o donem oturdugum yerde komsumuzdu.Bizzat ondan dinlemistim donen dolaplari.Ama bu kadar pislik yapip felegin tokadini yedigin zaman hem alay konusu olursun hem de sana uzulecek bir insan bile bulamazsin.O donem butun Turkiye anti-Fener’di.Bosuna degildi o.

Nedense yenilgisiz bir şekilde sezon sonuna kadar gidecegimizi düşünüyorum. Fenerde sezon sonuna kadar sadece bize yenilir. 93-84 biter lig benim düşüncem bu yönde. Ben şampiyonluga Fb 2-4 Bjk, Gs 2-0 Ads maçlarında %100 inandım.

Sinir bozucu sonuçlar alıyorlar, kalan fiksturleri de bize göre kolay ama son maç içeride bizimle.
Bence bizim kalan maçlar daha kolay, fb maçını dışarıda tutarak söylüyorum bunu. İçeride rezalet savunmasıyla karagümrük, elinde sadece kupa kalmış olan iki takım başak ve Sivas(belki bu maç biraz sıkıntılı olabilir düşme potasında olabilirler o sıra),deplasmanda ise bjk zor, diğer ikisi ligin en zayıf kadrosuna sahip İstanbul ve en kötü hocasına sahip ankaragücü. Bir manyaklık olmazsa kafadan 15 var, bjk maçında yenilmemek bizi gayriresmi şampiyon yapar. Fb ise Sivas, Giresun deplesmanı ve içeride Trabzon ile oynayacaklar. Ben Trabzon 'un Nenad hamlesi puan alacağını düşünüyorum Kadıköy' den.

Bence bizim kalan maçlar daha kolay, fb maçını dışarıda tutarak söylüyorum bunu. İçeride rezalet savunmasıyla karagümrük, elinde sadece kupa kalmış olan iki takım başak ve Sivas(belki bu maç biraz sıkıntılı olabilir düşme potasında olabilirler o sıra),deplasmanda ise bjk zor, diğer ikisi ligin en zayıf kadrosuna sahip İstanbul ve en kötü hocasına sahip ankaragücü. Bir manyaklık olmazsa kafadan 15 var, bjk maçında yenilmemek bizi gayriresmi şampiyon yapar. Fb ise Sivas, Giresun deplesmanı ve içeride Trabzon ile oynayacaklar. Ben Trabzon 'un Nenad hamlesi puan alacağını düşünüyorum Kadıköy' den.
Sivas bizim inadımıza maçı verir fener'e en rahat maçları olabilir. Giresunspor ligin en kötü takımı bence düşerler bu sene.

Şu golü dünya üzerinde Muslera'dan başka yiyecek kaleci tanımıyorum. Daha atağın en başlangıcında gol dedim yüzüm düştü. Muslera şaşırtmadı sağ olsun basit gollerin kahramanı.

Muslera'nın avarelliği tuttu geçmiş olsun maçı verecek ! Yemin ediyorum Nellson geri pas attığında içimden bir şeyler koptu. Yine şaşırtmadı bizim avarel... Yok yere maç 2-1 oldu... Savunma da uyuyor maşallah.