Panenkani …
Fikrim asla degismeyecek.Derbileri aldi,cok guzel goller atti ama asla guvenilmez kendisine.Cok sakatlanmasi da cabasi.Icardi’nin bonservisini almak gibi bir hata yapmayiz umarim.
Icardinin hatasi var eyvallah ama Musleraya ne denmeli? Ilk iki goldede hatali onun sayesinde 2-1 geriye düstükFikrim asla degismeyecek.Derbileri aldi,cok guzel goller atti ama asla guvenilmez kendisine.Cok sakatlanmasi da cabasi.
Bugun attigi penaltidaki ciddiyetsizligin cezasi tabi ki kesilmez ama eger sampiyonluk giderse Icardi’nin attigi sacma sapan penaltiyi 10 sene sonra bile hatirlariz.
Devre arasi Muslera,Nelsson ve Zaniolo hakkinda da yazmistim zaten.Yukarida var.Icardinin hatasi var eyvallah ama Musleraya ne denmeli? Ilk iki goldede hatali onun sayesinde 2-1 geriye düstük
Okan Hocanin Takimi Yönetigini degil idare ettigini düsünüyorum.
Bu sezon mac arasi en cok veren takimiz ona ragmen en ufak arada bile en cok tatil yapan takımız.
Floryada çok çalisiliyor öyle böyle masallarini geçin Bu hafta dogru düzgün çalisilmamiş
Oyuncularda aşırı gerginlik olduğu aşikar gözle görülüyor.Zaniolo nasil hala hazir olamaz bilemedim.
Gomis olayi patladi.Profesyonel olarak yapmamisi gereken İnsani olarakda %1.000.000 hakli buluyorum.
Barış Alper kimdir necidir Galatasaray oynicak teknik yeterlilikde olmayan vasat oyuncuyu Gomis yerine Alirsan Okana Hoca adam insani tepkisini koyar.
Bu Gomis olmasa suan 8 9 puan gerideydin bazen onure ediceksin tatile git demekle takım yönetilmez.
Bugunku degisiklikler bile sacma tempo yapman lazim sert olman lazim Matanin yüremeye mecali yok neden Mitsdjo almazsin
Daha atak oynicaksin 70 den sonra neden Adakukbeyi cikarmazsin Mertens nasıl çikar Burdan bu sampiyonluk giderse Okan Hoca yüzünden gider çok net