2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Fikrim asla degismeyecek.Derbileri aldi,cok guzel goller atti ama asla guvenilmez kendisine.Cok sakatlanmasi da cabasi.

Bugun attigi penaltidaki ciddiyetsizligin cezasi tabi ki kesilmez ama eger sampiyonluk giderse Icardi’nin attigi sacma sapan penaltiyi 10 sene sonra bile hatirlariz.
Icardinin hatasi var eyvallah ama Musleraya ne denmeli? Ilk iki goldede hatali onun sayesinde 2-1 geriye düstük

Şampiyonluk isteyen takım böyle mal gibi, ruhsuz oynayamaz kimse kusura bakmasın. Bir tane düzgün orta açan yok, şut çeken yok. Uzatmalarda her top Torreira’da kalıyor, bir tane boşa çıkıp pas isteyen yok. Çabalayan, gayret eden, hırslı kimse yok. Maç bitecek aptal aptal sağa sola oynuyorlar. Rashica orta açıyor, top ceza sahasından bile geçmiyor. Herkes kötüydü sahada. Özellikle Muslera bu salaklıklarının, Icardi de gevşekliğinin farkına varmalı. Yazık..

3-3’u bulduktan sonraki salak salak futbolumuzu da es gecmeyecegim.Heriflerin ceza sahasinin onunde aptal aptal pas yapip 35. pasin sonunda orta yaptik sadece.Koca 17 dakikayi boyle oynadik.

Keremle Boey disindaki herkese cok ofkeliyim.Bugun 3-1’den donsek sampiyon olduk derdim.

Simdi haftaya da gidip Bjk’ye yenilelim ayni ciddiyetsiz oyunu oynayip.Sonra sene sonu 2 sezon atlatamayacagimiz bir travma yasayalim.

2021’de bile geriden gelmemize ragmen 2 golle sampiyonluk kacirdigimizda Fatih Terim bile kontrolu kaybedip ertesi sezonumuzun heba olmasina sebep olmustu.

Bu sezon gidecek bir sampiyonlukta 2 senemiz gider bizim.Cunku hic alisik olmadigimiz bir durum.Daha once yasamadik.

Ya bir de anlayamadigim birsey var.Bu Icardi iyi bir penaltici degil abi.Sezon basindan beri 3 tane penalti kacirdi.Bu mactan once son kullandigi penalti olan Kayseri macindaki penaltisini da kacirdi bu arkadas.Sansina kaleciden seken onune dustu de golu atti.O macta attigi ilk penalti da cok kotuydu yani.

Neden israrla penaltilari biz bu arkadasa attiriyoruz ? 2017/18 sezonunda penaltilardaki Gomis israri sampiyonluga mal oluyordu.

Ilk yarida Oliveira ne guzel tertemiz atmis iste.Nedir yani bu illa Icardi kullansin israri ?

EN BAŞTA : Ade bilmem ne kugbe midir nedir , onu bi keseceksin ! 9 kişi oynuyoruz saha içinde. Pas yok, teknik yok, yetenek yok, akıl zaten yok, maalesef hakaret değil bu.
Icardi o penaltıyı o dakikada atsa rahat 5-3 alacağımız maçtı. Muslera da 1 km'den sola vuracağı belli olan yetenek fukarası Diagne'nin X tuşuyla vurduğu şutumsuyu yemeyi başardı ama alıştık artık Muslera'nın bu akıl tutulmalarına.

Maçın neticesine gelirsek, ben çok kafaya takmadım. Neticede 1 puan 1 puandır. Bu takım kalan bütün maçlarını alabilecek bir futbol oynuyor. Enseyi karartmak çok saçma ve erken geliyor bana.

Bazen olur böyle, takıma ruhsuz gibi saçma sapan yakıştırmalar yapanlar başka maç seyretmis sanırım.Sadece hoca şaşırtıyor beni Konya'da anormal bir risk alıyorsun, burada Icardi'yi oyuna alırken Zaniola'yi cikartiyorsun.En azından bir 10 dk. çıkar sol beki çift forvet oyna .Hoş penaltı gol olsa yine de kazanırdık gibi, sağlık olsun.

Son haftaları kaldırmak daha zor olacak, bunu biliyorduk. Icardi oynadıkça açılır, sonradan oyuna almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Gomis girse neyse, neticede tek planımız ceza alanına top indirmek olduğu için bir mantığı olurdu. Önümüzdeki hafta için kredi tutmadık. Keyifli bir maç olacaktır diye düşünüyorum.

Maçtan önce çoğunluğun aksine çok çekiniyordum rakipten. Ancak bizimkiler belli ki çantada keklik görmüş maçı. Erken gol de gelince iyice gevşediler. Savunma hatalarının büyük katkısıyla 2 farklı geri düşünce de hücumda telaş başlayıp anlamsız bir oyun oynandı çoğunlukla. 3. golü yemeden toparlanabilseydik bu devre bitmeden bile bitirebilirdik ama o gol çok kritikti. 2.yarıya da yenik bir takıma göre çok ritimsiz başladık. Skor olarak geride olduğumuzda sergilenen performansla 1 puan bile çok.

Önümüzdeki fikstürü ve en yakın rakibimizin üst üste 3 hafta ,nedeni ne olursa olsun, yarıştan kopacekken son anda tutunduğu maçlarla yakaladığı havayı da düşünürsek şampiyonluk gitti diyebiliriz. Neredeyse 2.5 puan ortalamayla götürdüğümüz ligde şampiyonluğu kazanamazsak rakibimizin seri şampiyonluklarına hazır olun derim. Şampiyonluk kazanmak en iyi oyunla bile bu kadar zor olarak görünürse bunun altından psikolojik olarak da zor kalkarız. Gelecek sene hangi durumda olursak olalım bu sezon akla gelir. Şu son 2 haftada yaşadığımız duygulara ve tüm rüzgarın karşı taraftan esip dezavantajlı konuma gelmemize inanamıyorum. Derbi galibiyeti veya İstanbulspor'un sürpriz ötesi görünen bir çelmesi dışında bu rüzgarı tersine çevirecek bir maç yok.

Yorumlar ne böyle ya. 😂 Relax biraz daha 4 puan var. 2018 gençler, 2019 konya, 2015 trabzon hepsi ligin bitmesine az kala gelen kayıplardı ve hepsinde şampiyon olduk. Sakin biraz

Okan Hocanin Takimi Yönetigini degil idare ettigini düsünüyorum.
Bu sezon mac arasi en cok veren takimiz ona ragmen en ufak arada bile en cok tatil yapan takımız.
Floryada çok çalisiliyor öyle böyle masallarini geçin Bu hafta dogru düzgün çalisilmamiş

Oyuncularda aşırı gerginlik olduğu aşikar gözle görülüyor.Zaniolo nasil hala hazir olamaz bilemedim.

Gomis olayi patladi.Profesyonel olarak yapmamisi gereken durum ama İnsani olarakda %1.000.000 hakli buluyorum.

Barış Alper kimdir necidir Galatasaray oynicak teknik yeterlilikde olmayan vasat oyuncuyu Gomis yerine Alirsan Okana Hoca adam insani tepkisini koyar.

Bu Gomis olmasa suan 8 9 puan gerideydin bazen onure ediceksin tatile git demekle takım yönetilmez.

Bugunku degisiklikler bile sacma tempo yapman lazim sert olman lazim Matanin yüremeye mecali yok neden Mitsdjo almazsin
Daha atak oynicaksin 70 den sonra neden Adakukbeyi cikarmazsin Mertens nasıl çikar Burdan bu sampiyonluk giderse Okan Hoca yüzünden gider çok net

Son düzenleme:
Okan Hocanin Takimi Yönetigini degil idare ettigini düsünüyorum.
Bu sezon mac arasi en cok veren takimiz ona ragmen en ufak arada bile en cok tatil yapan takımız.
Floryada çok çalisiliyor öyle böyle masallarini geçin Bu hafta dogru düzgün çalisilmamiş

Oyuncularda aşırı gerginlik olduğu aşikar gözle görülüyor.Zaniolo nasil hala hazir olamaz bilemedim.

Gomis olayi patladi.Profesyonel olarak yapmamisi gereken İnsani olarakda %1.000.000 hakli buluyorum.

Barış Alper kimdir necidir Galatasaray oynicak teknik yeterlilikde olmayan vasat oyuncuyu Gomis yerine Alirsan Okana Hoca adam insani tepkisini koyar.

Bu Gomis olmasa suan 8 9 puan gerideydin bazen onure ediceksin tatile git demekle takım yönetilmez.

Bugunku degisiklikler bile sacma tempo yapman lazim sert olman lazim Matanin yüremeye mecali yok neden Mitsdjo almazsin
Daha atak oynicaksin 70 den sonra neden Adakukbeyi cikarmazsin Mertens nasıl çikar Burdan bu sampiyonluk giderse Okan Hoca yüzünden gider çok net

Zaniolo fırsat transferi olduğu için ona rol biçmeye çalışıyoruz. Kadro da biraz bu şekilde kurulduğu için dediğin gibi idare ediyoruz. Gomis ne yaparsa yapsın o yaşında bu sezon bile yaptıklarıyla şu durumda olmamızın, sezon başında yarıştan kopmamamızın en önemli sebeplerindendir. Barış Alper'in yerli ve genç oluşu sebebiyle eğer ileride takım isteletinde düşünülüyorsa oynatılmasına karşı değilim ancak bugünkü gibi oyunu rakip sahaya taşıyıp Rashica ve Kerem gibi oyuncuların önünü açmamız gereken maçlarda Gomis 20-25 dakikalığına da olsa işe yarıyor.

Bugunku Icardi’nin kacirdigi penalti ve oyuncularin cogunun lakayit tutumlari bircok kisi gibi beni de sinirlendirse de cok ciddi bir avantaja sahibiz hala.

Fb’nin yarin kazandigi senaryoda bile hala 4 puan ondeyiz.Bunun yaninda genel averaj ve daha da onemlisi gecilmesi cok zor bir ikili averaj ustunlugumuz var.Sezonun son macinda da deplasmanda degil kendi sahamizda Fb ile oynayacagiz.2012’de 52 bin Fbli’nin onunde bile istedigimizi alip ayrilmistik.Su an o final bizim sahamizda.

Buyuk bir surpriz olmazsa ipi gogusleriz ama bugunku macta bazi oyunculardan ciddi rahatsizlik duydum.Icardi,Mertens bunlarin basini cekiyor.Nasil olsa bitti kafasinda maca cikilmaz.Burasi cok kaliteli bir lig degil ama cok zor bir lig.Herhalde son 18 macta 17 galibiyet alinca bu arkadaslar isi bitirdik kafasina girmisler.Bu cok tehlikeli ve cok yanlis.Bugunku macin onemli bir tokat olarak yuzlerine carptigini dusunuyorum.

Haftaya Kadikoy’de oynadigimiz ciddiyetle oynamamiz gerektigini oyunculara hatirlattiysa ve bunun sonucunu alirsak bugunku puan kaybina sukur bile edebiliriz.

Basının şampiyon yazdığı 1 haftadan sonra böyle bir maç normal.. Ramazanın bitmesiyle ve pazar gününün olmasından dolayı alınan alkol miktarındaki artıştan dolayı taraftar olarak yeterince etkili olduğumuzu düşünmüyorum. Böyle maçlar bazen takımın ciddiyeti ele alması açısından iyi olur. Beşiktaş maçına çok daha ciddi çıkacağımızı düşünüyorum..

Panik yapacak bir durum yok haftaya Beşiktaş deplasmanında kazanarak herşey yoluna girer. Bu kadar saçma sapan hatalar bir arada bir daha olmaz. Bu beraberlik takımı biz nasıl olsa her takımı yeneriz havasından çıkarır.