05-06, Ligin bitmesine 4 hafta kala Kadıköy'de 4-0 yenilip, o maç resmen psikolojik olarak tecavüze uğrayıp sezon sonunda kupayı alan biziz.
11-12'de, o muhteşem belki de Galatasaray tarihinin en dominant kadrosuyla, en dominant oyunuyla süper finalde sadece 2 galibiyet alabilen ve şampiyonluğu puan farkına rağmen Kadıköy'e bırakan, o ortamda şampiyonluk alan yine biziz.
14-15'te, son düzlükte Trabzonspor'a maç verip 4 puan geriye düşmesine rağmen oradan dönüp 1-0'larla şampiyonluk alan biziz.
17-18'de, yine son düzlükte Gençlerbirliği'ne 90. dakikada gol yiyip kaybederek liderliği kaptıran ve kalan 5 maçını kazanarak şampiyonluk ipini göğüsleyen biziz.
18-19'u hiç söylemiyorum bile, maç fazlasıyla 11 efsane haliyle 8'de kapanır 18'de sezonunda 8'den dönüp rakibinin kafasına vura vura, döve döve şampiyonluk alan biziz.
Burasi Galatasaray, ilk kez şampiyonluk yasayacakmis gibi görgüsüzlük yapıp saçma sapan anticilik oynamayın. İsin ciddiyetini kavrayın biraz. İte köpeğe, Fenerbahçeli piçlere mahal vermeyin. Takima destek olmak yerine köstek olup bu serefsizleri mutlu etmeyin. Yemin ediyorum taniyamiyorum ya bu Galatasaray taraftarını, iyice fenerbahçelileşmişiz vallahi. Allah kahretsin sosyal medyayı, hep sosyal medya yüzünden bu hale geldi taraftar. Takım lider ama her maç sonu "sad edit" temalı hocam hocam şekli fatih terim editleri izliyoruz, ft'ye dilenenlere şahit oluyoruz. bu taraftar her şeyin en kötüsünü hak ediyor aslında ama neyse, bu taraftara rağmen kulüp bugünlere iyi gelmiş. bi 14 sene şampiyonluk görmeyen vefalı taraftara bakıyorum bide en ufak puan kaybında boş anticilik yapıp ben demiştim diyen bu rezil kepaze heriflere, yazık sadece yazık.
Simdi Forum Yönetimine soruyorum Elestirdigimiz icin Hakaret alenice yiyoruz
Rezil kepaze herifler diyerek.
Fatih Terim Dilenenler bunlar cok agir cumleler.
Bu arkadasla ayni fikirde olmadik diye bu hakaretleri yiyorsak .
Forum Yonetimi Mhk Yonetimine dönmüstur.
Fikirleri tartisabiliriz ama hakaret edemeyiz,Bana görede Okan Buruk bu takima hic bisey katmamis Oyuncular Kendi kaliteleri buraya kadar getirmistir.
Okan Hoca cok sevilir 3 günlük arada 5günlük tatil verirse herkes sever
Okan Hoca Bu takima bisi katmis olsa Yusuf Her maç sakat Yalani ile kadro dışı kalmazdı,Gecen Sene Adanada iyi işler yapan Yunus uzatma dakikasi topcusu kalmazdi.
Kazimcan'ı oynaticam diyip Son dakika Adakugbe aldirip KazimCanida kaybeden Okan buruktur.
Ilk8 haftada methiyeler döktüğünüz Okan Hocaniz Gomis Olmasa Galatasaray Maçlarini Evden izliyor olurdu.
5mt top sürüyemen Baris Alperden medet uman vasat bir Hoca var başımızda,Söylemicektim ama söyleyeyim Bu benim fikrim degil Duyumdur,Yönetimde Okan Hocanin Hatalarinin farkinda güvenemedikleri içinde sözlesme hala uzatmadilar.
Kendinizi 3 maç yendi 12 at 15 mac yenilmedi diye avutun,Final dönemi gelmis oyuncular hem formsuz hem kondisyonlari yok. Bunun Planlamasini benmi yapicam?
En cok tatil yapan biziz 3maç üst üst oynadik diye topcularin yarisindan fazlasinda kondisyon yok .
Mertens 25dakikada ,Oliviera 35dakika,Zaniolo 3aydir Hazirlanamadi,Icardide 45dk,Kerem 45dk hepsinin toplasan bu kadar kondisyonlari var bunlari söylemek ayipmi gunahmi yahu
Ben tedbir alinmaz ise Sampiyonluk gidicek diyorum lafimin arkasindayim
Galatasaray kaybedince 3 gün kendime gelemiyorum,Galatasaray sampiyon olsun diye konusuyoruz elestiriyoruz.
Adamciligi birakin GALATASARAYCI OLUN