2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Akılsız oliveira yüzünden ne durumlara düştük yazık, geçen sene aynı hatayı Taylan yapmıştı adama dünyayı dar ettik. Buna da gerekeni hoca yapacaktır, ciddi risk taşıyoruz artık her maç olduğundan daha fazla kritik.

Hala kontrol bizde Beşiktaş ikili averajı aldı ama bir maç fazlası var. Haftaya Başakşehir maçı çok önemli bir hal aldı. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı.

Aynen ya çok mantıklı ligin bitmesine 5 maç ve hala 3 puan önde oldugumuz senaryoda teknik direktör degiştirmek. Hatta şey yapalım, Gs’den gittigi süreden beri kimseden teklif alamayan ama çok büyük bir hoca olan adamı getirelim.

Okan Burugu Takim otobusune bindirmeden kovarim cok acik net.

Baris Alper sevdasina Sampiyonlukdan edicek bizi kimse bunu görmuyor

Tatil vermekle takım yönetilmez. BASAKSEHIRLE HUKUMETIN yardim ile SAMPIYON OLDU kimse bunuda görmuyor.

Bugun Okan Buruk gitmez ise Sampiyonluk gider
Bu takıma rekorlar ile Lider yapmış hocayı 4 hafta kala göndermek falan hocam baydın artık mantıklı ol sürekli eyyamı bırak...

of of , of ki ne of.
Yazacak o kadar çok şey varki.
Yahu bizim gibi futboldan anlamayan , bu işten hiç para kazanmayan biri seyrettiği ilk yarıyı görüyorda , yılların topçusu , 2 kupa sahibi , bilmem kaç milyon para kazanan okan hoca göremiyorsa , ne diyeyim ben.
Eğer fb ve bjk aptallık yapmaz ise ( bjk nin bir maçı fazla , kalan haftalarda bayı var ) biz çok zor şampiyon oluruz.
ve bu maalsef göz göre göre kaçan bir şampiyonluk olur. İnşaAllah ben yanılırımda , hepimiz seviniriz burada.
valla içim çok yanı yo çok :(

Forum yöneticilerinden ricam var. Daha önce de talep ettim, Yine talebim var. Şu benim hesabı silin zaten forumda hesap silememe rezaleti var. Artık bazı yorumlar ve yazılar falan iyice baydı ve bunalttı yani. Ben üyeligimin devam etmesini istemiyorum lütfen

Sahanın en kötüsü burası net 2.golü resmen kendi kalesine attı bunu perçinledi ama 1 maçla kazma demek gerçeklere hakaret olur..
yapma be hocam , iyi oynadığı maç en fazla 3-4 tür koca bir sezon. Bizim takıma hiç uygun bir 8 numara değil.
sadece bu maçlık değil , tüm maçlarda ağır kalıyor , ikili mücalerde hep yerde. 1 yada 2 tane çalımla adam geçtiğini gördüm koca sezon. bide maliyetini düşünürsen çok büyük kazık , bizede yazık yani.

Bu saate hoca değişikliği doğru olmaz .
Ama başta yönetim okan hocanın kulağını çekmeli , oyuna çok kötü müdahale ediyor , geç kalıyor.
büyük bir avantajı kaybettik ama hala şampiyonluğu kaybetmedik.
Ama benim içime sinmeyen bariz yapılan hatalar , ve bu hatalara aynen devam etmek. bu şekilde olursa gider şampiyonluk.

Biraz sakin olalım biz Başakşehir ve İstanbulspor ile oynarken Fener deplasmanda Giresun ve İstanbul da Trabzonspor ile oynayacak biz 6 puan aldığımız an iş biter.

Fb macina kadar ki 4 macimizi kazanirsak o maca kalmadan sampiyon oluruz.Ciddi avantajimiz vardi avantajin ciddisini kaybettik.Su an sadece avantajimiz var.

Ben yine de sampiyon olacagimizi dusunsem de 1-0 one gectikten sonra oynanan rezalet futbol,skoru koruyamama hastaligi,kaleden cikarken Muslera denen bana gore kalecilik vasiflarini yitirmis eskinin efsanesi simdilerin kestanesi kalecinin kalede hic bir varlik gosterememesi,gec kalinan degisiklikler,2-1’den sonra yapilan sacma sapan hamleler,hocanin Baris Alper sevdasi falan baya sinir bozucu.

Zaniolo’yu kazanacagiz diye sezonu kaybedecegiz neredeyse.Ayakta durmaya hali yok.Bir daha oyuna falan girmesin mumkunse sezon bitene kadar.

Okan Hoca seni seviyoruz,cok basarilisin su ana kadar onlara eyvallah ama su geri dustugumuz her macta kontrolu kaybedip yaptigin sacma sapan degisiklikler once Konya macinin kaybedilmesine bugun de Bjk macinin kaybedilmesine sebep oldu.Su orta sahayi bosaltma huyundan ve Baris Alper sevdandan vazgecersen Fb macina kadar fire vermeyiz.

Bir sozum de Kerem’e.Yahu kardesim tamam son haftalarda cok iyisin ve bunu kabul etmemek sacma olur.Ama aldigin her topta illa ki Icardi’ye ara pasi veya savunma arkasina top atmak zorunda olmadigini biri sana tembih ederse ben de maclari izlerken delirmem diye dusunuyorum.Cunku 10 tane deniyorsan en fazla 1 veya 2’si yerini buluyor.Bugun o kadar da bulmadi yani.

Nelsson ligin en iyi stoperi ama iki mactir inanilmaz kotu.Konsantrasyon eksikligi ve savruklugu goze carpiyor.Kulagi cekilmeli.

Karalar bağlamaya gerek yok. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum ama şampiyon da olsak Muslera'nın emekli olmasını ve artık yerini yerli bir kaleciyle doldurmamızı isterdim. Oliveira zaten Avrupa için çok temposuz bir oyuncu. Okan Hoca'nın da Bahçeşehir ile şampiyon olduktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde her maç beşer altışar gol yiyerek Süper Lig'de son sıralara demirlemesiyle bu sezon hala 3 puan önde olarak şampiyonluğun en önemli adayı olmamızın sebebi aynı: Sadece Süper Lig'de olmak. Umarım şampiyon oluruz ve önümüzdeki sezon yoğun maç trafiğini kaldırabilecek kondisyona ve genişliğe sahip bir kadro kurulur.

Adakugbemi Sana Gol GOL gOL GOl lazim bak kac sekli yazdim sana Gol lazim Baris Alper yilmaz sahaya giriyor .

Baris Alper Sevdasindan. SAMPIYONLUK GIDICEKKKKKK ALOOOOOO OKAN BURUK YAKICAN BIZI.

BURAK ELMAS SANA AGIR SOVESIM VAR GEDOSUNU IZLEDIKCE
Gedson’u sezonun diger maclarinda izleseydin Burak Elmas’a sovmek yerine tesekkur ederdin.Bugun top oynadi diye basimiza Modric yapmayin su soytariyi.

Muslera gecen sene Kasimpasa ve Trabzon maclarinda Taylan’i yakti.Bu sene Trabzon macinda Torreira’yi yakti.Gecen hafta direk kendi rakibin ayagina atti.Bugun de Oliveira’yi yakti.

Orada topu kaybeden oyuncunun Oliveira olmasi Oliveira’yi suclu yapmaz.Bir kaleci o bolgede sirti rakip yari sahaya donuk oyuncuya pas atmamali.Ki bu ilk defa olsa suclu Oliveira denmesini anlarim ki yine de degil.

Bu kaleci arkadasimiz 2 senedir bu hatayi 5.’ye yapiyor.Sucluyu aramak istiyorsaniz kaledeki “efsanemizden” baslayin derim.Oliveira bugun cok kotu oynadi o baska konu.

seneye kadro için ; ( icardi ve Rashicca kaldı diyelim )
musleranın yerine kaleci , sol beke çok iyi biri , orta sahaya mertens ve oliverianın yerine 2 kişi , direkt ilk 11 için gerekli.
Gomis , Mata ve Midjso takımda kalmamalı. ( hatay dan gelen sol bek zaten gitti diyelim ) keremi kesecek bir kanat oyuncusu , 2 tane forvet ( mümkünse biri yerli ) , Torrerayı yedekleyecek bir orta saha , 1 tane iyi ilk 11 zorlayacak stoper lazım.

Mümkünse iyi paralara ; Nelson , Kerem , Sacha satılmalı ve onların yerlerine daha iyileri alınmalı. ilk 11 için .

- Önümüzdeki 4 maçı kazanırsak şampiyonuz.
- 2 maç kaybedip, Fenerbahçe dahil 3 maçı kazanırsak şampiyonuz.
- 3 maç berabere, Fenerbahçe maçını kazanırsak şampiyonuz.
- 3 maç kazanıp, 2 beraberliğe şampiyonuz.

BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON OLACAK.