Aslinda olay basit orta sahada tek savasan adam Torreira, hele Oliveira cok kötü günündeyse orta saha pamuk gibi oluyor.
Torreira, Oliveira, Mertens karsida Haciahmetovic, Gedson, Salih eger orta sahayi eline alamassan hic bir maci kazanamassin.
Böyle maclarda Berkan, Torreira yapip önlerine Mertens veya Oliveira koymak gerekiyo.
Bunlari biz goruyoruz Okan hoca gormuyor.
Mertens ilk 25dk sonra yok.Mertens ikinci yarida alsa Midtjso Koysa Olivierada Icardi arkasina koysa golu yemezdik netdiyorum.
Baris Alper kimdir ya biri açiklasin Galatasarayı kurtarcak adam Baris alpermidir?
2 1 yeniginiz Baris Alper giriyor Gomis yine girmedi.Biri demiski yukarda Zaniolo oyuna dahil edicem diye maç gitti ?mac zaten 2 1 olmus senin yedek klubunden skor degistiricek duzeyde seviyede 2 topcu var Zaniolo ve Gomis.
Baris mi Yunusmu ? Sana mac kazandiricak şunlara verilen sansi Yusufa vermedi.
Okan Buruk Galatasaray kalibresinde takima olmaz.
Takim kalitesi ile gidiyor ,kimse bunu gördüğü halde dile getiremiyor.
Cok iyi Hoca olsa Yusufu Takima sokardi,Yunusa ritim kazandirirdi,Leo yu bu kadar uzun zamandir 10 15 dk topcusu yapmazdi.KazimCan nerede kardesim ? Yedek klubesindeki herkes dökülüyor yahu 13 14 adamla oynuyoruz ayiptir.
Baris Alper girince heycanlanan varmi ?Yunus girince heycanlanan varmi 100kisi izledik kimse hadi oglum sen atar yaparsin demedi.
100 kisi cikar mertens'i , oliviera'yi diye haykirdi gol yedik bizim gibi izliyordu Okan Hoca ve Muhtesem Staffı
Su yazdiklarimin 1 tanesine yalan konusuyorsun diyen olamaz.
Bu takim yine inansin Sampiyon olur zora girdigimiz her macta kaybettik hepsindede Klubedeki ekibin hatalari yüzünden ister kabul edin ister etmeyin .
Bu gördüklerimi Yönetimin Gördügüne eminim ,Yönetim Okan Buraga inaniyor olsa Bu maç öncesi bütün Takimdaki oyunculara ve Suyun karşı tarafina Biz Hocamiza güveniyoruz Sözlesme uzattip takima hocaya güven mesaji verirdi Hocanin sözlemeside 5 mac sonra bitiyor.Rekorlar kırmışızya neden uzatmiyor yönetim ???
Seneye Icardi bak Hoca burda mesajini verirdi,Gelecek Oyunculara Hocamiza güveniyoruz haberiniz olsun mesaji verilirdi.
Yönetimde Okan Buruk sampiyon yapamaz ise yollicak kimse bunun farkinda degilmi?