2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaray, bugün Sergio Oliviera’nın menajeri ile bir görüşme yaptı. Yapılan ilk görüşmeden oldukça iyi etkileşim alındı. Porto oyuncuyu kadroda düşünmediği için her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. Menajeri, Oliviera ile görüşüp Galatasaray’a dönüş yapacak.

( @TransferWeb1 )
 
.@Haluk_Yurekli: "Erden Timur bugün Sergio Oliveira'nın menajeriyle bir araya geldi. Galatasaray'ın ilk açıklayacağı isimlerden bir tanesi Sergio Oliveira olacak. Galatasaray büyük olasılıkla 3milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek ve oyuncuyla 2+1 yıl anlaşma yapılacak."
 
Real Betis, Carvalho için Galatasaray’ın taksitlerle önerdiği 4.6 milyon Euro’yu peşin istiyor, peşin olmaması halinde ise 6.5 milyon Euro olsun öyle peşin ödeyin diyor. Galatasaray 1-2 gün içinde Betis’e dönüş yapacak. Ayrıca Carvalho ile de tam olarak anlaşılmış değil . (Transfer web1)
 
🔥Sergio Oliviera Galatasaray’da ✍

✈Oyuncunun yarın uçak işlemleri yapılacak.

📣Bayramda KAP gelmesini bekliyoruz. (Transfer web1)

Sergio Oliviera transferinde ilk görüşmeleri yapan Cenk Ergün.

Transfere noktayı koyan Erden Timur.
 
Galatasaray, FC Porto'dan Sérgio Oliveira'yı kadrosuna katmak için anlaşmaya varıyor! Müzakereler son aşamada,3m € ücret.

Dört yıllık anlaşma hazır, Gala şimdi João Pedro için görüşmelerde bulunurken Oliveira anlaşmasını çok yakında tamamlamak için çalışıyor. (Fabrizioromano)
 
💥Jorge Jesus onu Fenerbahçe'ye götürmeye çalıştı. Ancak Sérgio Oliveira Galatasaray'ı tercih etti.

🔹Kariyerine İstanbul'un en büyük kulübünde devam edecek.

(Record)
 
Galatasaray, Umut Bozok ile anlaşma sağladı, Lorient ile görüşülüyor. Joao Pedro ile de 3 yıllık anlaşma sağlandı. Cagliari ile pazarlık sürüyor. (Hürriyet)
 
🔥🇮🇹 Joao Pedro, Galatasaray'a daha da yakınlaşıyor.

Transfer 5 M € artı bonuslar karşılığında bitebilir.

Joao Pedro, Türklerle 2 M € artı bonuslar karşılığında 3 yıllığına anlaştı.

İki kulüp arasında kısa süre içinde görüşme olacak.

🔗 @matteozizola
 
🔥 Milano’da Umut Bozok zirvesi!

🟡🔴 Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, bugün Milano’da Umut Bozok ve FC Lorient Kulübü ile transferi bitirmek adına masaya oturacak.

✅Bu zirvede anlaşma sağlanırsa Umut Bozok Galatasaray’da. (@AliNaciKucuk)
 
Bir reklam vardı "al, al, al, paraları saç, saç, saç...." diye. Futbol seven ve takip eden biri değilim ve alınmak istenenler takıma çağ atlatacak oyunculardır belki ama +30 yaş oyuncu ismi duyunca bu reklam sesi geliyor kulağıma ve sonu "saçma!" diye bitiyordu.
 

Üst