Taylan gitsin 8 numaralı formayı vermişler . Ne yapmış almış formayı .Morutan ve Taylan yolcu
Taylan gitsin 8 numaralı formayı vermişler . Ne yapmış almış formayı .Morutan ve Taylan yolcu
belki de yeterli değil? her genc oyuncu kampa katılacak dıye bır sey yok ki. Okan hoca neden adaletsız davransın. Cem Sultan için neler deniyordu, çocuk 29 yasında bıraktı futbolu.Eren Aydın'a 2.kampta yer vermemişiz. Herhalde Ayhan Akman ile akrabalığı yok diye! Şimdi bu çocuk da Bartuğ ve Emir gibi gitse, eminim yönetim taraftarın önüne atacak. Ama gitse zerre suçu olmaz. Yazık günah bu çocuğa...
belki de yeterli değil? her genc oyuncu kampa katılacak dıye bır sey yok ki. Okan hoca neden adaletsız davransın. Cem Sultan için neler deniyordu, çocuk 29 yasında bıraktı futbolu.
Yani Mijdtsö hakkında daha transferi bitip sahaya çıkmamışken oyuncularımızla karşılaştırıp verimli olamayacağını söylüyorsun, gerçekten bu izliyor musun Hollanda ligini veya Avrupa konferans ligini merak ettim.Mesele yeterli olup olmaması değil. Biz kendi evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Ondan sonra bütün oyuncularımız kaçınca üzülüyoruz.
Ayrıca Eren'in Ali Akman'dan eksiği yok fazlası var. Pardon amcası yok...
Mijdtsö geldi deniliyor. Hayırlı olsun. Ama Taylan, Berkan ve Cicâldău'dan fazlası yok. Hollanda liginden oyuncu alınmaması gerektiğini tekrar ispatlayacak bize. Olan 3 4 milyon Euro'muza olacak...
Yani Mijdtsö hakkında daha transferi bitip sahaya çıkmamışken oyuncularımızla karşılaştırıp verimli olamayacağını söylüyorsun, gerçekten bu izliyor musun Hollanda ligini veya Avrupa konferans ligini merak ettim.
Hollanda'nın yıllardır üst sıralara oynayan takımının orta sahası kendisi, dediğin gibi de çıkabilir ama çok iyi performansta verebilir. Şu aşamada nasıl kesin bir kanıya varabiliyorsun tuhaf.
Ndombele ve Gueye zaten sallama haberler en azından bize gelebilme ihtimalleri. O zaman Mijdtsö'nün psikoloğu falansın bu kadar hakim olduğuna göre psikolojik yapısına çünkü maçını izleyerek bu yorum yapılmazNeyse geldiyse bu eleman umarım faydalı olur.Konferans liginde değil. Ama Tivibuspor da lig maçlarını izledim. Aradığımız 6 numara değil. Ndombele, Gueye, Carvalho dedikten sonra bu Mijdtsö gelince taraftarın beklentisi de farklı olacak. Üzerinde büyük baskı olacak. Bunu kaldıramayınca bu baskının altında ezilecek. Taylan ve Berkan'ı aratacaktır. İnşAllah yanılırım ama izlediğim ve beklediğim maalesef bu...
Ndombele ve Gueye zaten sallama haberler en azından bize gelebilme ihtimalleri. O zaman Mijdtsö'nün psikoloğu falansın bu kadar hakim olduğuna göre psikolojik yapısına çünkü maçını izleyerek bu yorum yapılmazNeyse geldiyse bu eleman umarım faydalı olur.