Galatasaray resmi paylaşımı kap
Dries Mertens
Sözleşme : 1+1 yıllık.
Maaş : 2.900 milyon Euro.
İmza parası : 1.1 milyon Euro .
Dries Mertens
Sözleşme : 1+1 yıllık.
Maaş : 2.900 milyon Euro.
İmza parası : 1.1 milyon Euro .
26 yaşındaki adama 2.75 verip ; 36 yaşındaki adama 2.9 vermek ilginç bir orantı geldi bana biraz. Makul sebebini bilmiyorum tabii.
Ha bir de imza parası varmış ekstra. İmza parası olayını zaten oldum olası pek kavrayamadım yıllardır.
Büyük iş değil beceriksizlik. Hadi Marcao'da AB pasaportu yok, milli değil bahanelerini kullandılar, Nelsson gibi yaşı için çok fazla maç tecrübesi olan, AB pasaportlu ve milli bir oyuncuyu neden 15'e bırakalım?Nelsonu 7 ye alıp 15 üstüne satmak çok büyük başarı olur.
Hele yerine mert+kağan ve yabancı 1 stoper alınırsa süper üstü süper olur.
GS oynadığı futbola bakarsın , müthiş bir beceri olur.Büyük iş değil beceriksizlik. Hadi Marcao'da AB pasaportu yok, milli değil bahanelerini kullandılar, Nelsson gibi yaşı için çok fazla maç tecrübesi olan, AB pasaportlu ve milli bir oyuncuyu neden 15'e bırakalım?
Madem menajerler bize 35'lik adamı itelemeyi biliyor bu transferde de sözleşme çıkış bedelini getirecekler.
Bugün şöyle bir tweete denk geldim. Acaba doğruluğu var mı?
Birşeyide beğen be arkadaşım birşeyide beğen Hıncal Uluç’tan betersin sırf eleştirmek için eleştiriyorsun başımıza maliyeci kesiliyorsun vergisini hesaplıyorsun çerini çöpünü kendine göre hesaplıyorsun ne istiyorsun belli değil sen geç yönette kurtulalım Erden Timur geçen sene baskette yaptıklarıyla bu senede futbolda yaptıkları transferler ile vede en önemlisi gönülden Galatasaraylı olmasıyla çoğu galatasaraylının gözünde zaten kahramanlaşıyor sen dert etmeNelsson'u sözleşme fesih bedelinin çok altında satacaklar ve bu gibi yalanlarla Erden Timur'u kahramanlaştırıyorlar.