İyi güzel kanatlar almışsın, forvet bir şeyler almışsın da bu adamları kim oynatacak ? 10 numaran kim , organizasyonu kim yapacak ? Top 3.bölgeye geliyor ve herkes kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor orada başsız vücut gibi. Emre alıyor kendi etrafında dönüyor, Yunus kendi kendine çalım bir şeyler deniyor, top eziyor Kerem keza öyle bireysel. Bu adamları organize edecek, etinden sütünden faydalandıracak çekip çevirecek bir 10 numara lazım. Ayrıca bu takım hiç pas çalışmamış mı antremanlarda anlamıyorum. Şu Galatasaray'da organize hücum etmeyi bi 12-13 sezonunda gördüm bi de Tudor'un ilk zamanlarında gördüm. Herkes birbirine bakıyor. Antrenmanlarda ne çalışmış bu takım anlayamadım. İlk maç diye neyse diyeceğim de; Beşiktaş'ı, Trabzon'u izliyorum dün, adamlar başka oynuyor. Muslera'nın karşı karşıya top çalması ve penaltı kurtarışı olmasa zaten 2-0 kafadan. Biraz da rakibin beceriksizliğinden kurtardık paçayı.
Umarım zamanla oynadıkça oturur takım, ne diyeyim.
10 numarasız bir takım organize olamaz diye bir şey mi var abi anlayamadım. Ağustos ayı, bunaltıcı sıcak ve ligin en zor deplasmanlarından biri. Geçen senenin 2 tane kanserli tercihi sahadayken, iyi bile oynadık derim ben hatta. Bence iyi galibiyet.