2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yahu matemetiğinde yok herhalde , nu iktidar zamanında en çok biz şampiyon olduk , o zaman iktidar iyiydi de , şimdi mi kötü oldu.
Futbol maçı olmuş sen hala iktidar diyorsun , yaşın kaç çok merak ediyorum.
Hadi abicim ya..Olayi yasa falan bagladigina gore sen kesin 70lerde yag kuyruguna girdigini iddia eden zamanin neslisin.Yas mas gec bu isleri.

Gecen sezonki Trabzon’un sampiyonlugunu da oncesindeki Basaksehir’in yukselisini de bir arastir o zaman.Siyaset konusurum konusmam o ayri konu ona lafin varsa soylersin ama hakaret etmek senin haddine degil.Ayrica yeri gelmisken tekrar soyleyeyim malum partiye oy veren ben Gsliyim demesin.Illa Gsnin son bilmem kac yilda kac sampiyonlugu var demek isin kolayi..Bakin arastirin bakalim sadece sporda bile ne dumenler donmus.
hadi git ya aklımızla dalga geçme , çok biliyorsan git siyaset yap.
bizim burda içimiz yanıyor , sen bu fırsat sağa sola laf sok.
git siyaset forumlarında , siyaset konuş.

Hakemler art niyetli ve belli ki bu değişmeyecek.
Ya durumun ciddiyetini göstermek için gerekirse bir dahaki maç takımı sahadan çekeceksin ya da rakibi de, hakemi de üst üste koyup yeneceksin. Üçüncü bir seçenek yok.

hadi git ya aklımızla dalga geçme , çok biliyorsan git siyaset yap.
bizim burda içimiz yanıyor , sen bu fırsat sağa sola laf sok.
git siyaset forumlarında , siyaset konuş.
Sen de bildigin yoldan devam et.Siyaseti de sana sormayalim simdi.Ben laf sokmuyorum kendime gore olan fikrimi soyluyorum.Yarasi olan sen isen bilemem.Burada ne zaman malum partiye laf soylense sen hemen zipliyorsun ve yuzde 90i gibi beynin yok falan gibi sacma sapan hakaretler ediyorsun.Cunku bu kadar fikriniz var iste sizin.

Eger onume bir secenek sunulsa, varsin olsun 100.yilda Galatasaray sampiyon olmasin ama karsisliginda akp denen virusler yol alcak kesinlikle kabul. Varsin olsun olmayalim bu sene! Yeriniz zindanlar akp denen virus pacavralari hirsizlar!

Bu maç hakemden başkasına yazılmaz yazan ayıp eder son 3-4 senedir olduğu gibi gene doğrandık ve buna engel olunamıyor nasıl oluyor belli değil bu futbolda gizli bir el oluştu kimse dokunamıyor o ne istiyorsa o oluyor

Hakem olayı boş be. Yıllardır her takım lehine, aleyhine hakem hataları oluyor. Türkiye Ligine şimdiye kadar belki 200'e yakın takım geldi 65 sezondur hepsinin lehine aleyhine hakem kararları oldu.

İşin sonunda iyi TD, iyi kadro şampiyon oldu her zaman. Biz mertens,seferovic,mata, dubois transferlerinde yanlış yaptık. Mertens yerine Evander veya Harit, Seferovic yerine Umut Bozok, Mata Yerine Akbaba'nın takımda kalması, Dubois yerine Mert Müldür alsak, Solbekte PvA gönderip solbek alsak şuan liderdik.

Kanatları rashica, kerem yaptık o bile ilk 30 dakika oyuna etki etti, 10 kişi sonrası yine 5-6 pozisyon vardı. Devre Arasına kadar iyi puan toplayıp transfer döneminde hata yapmazsak ikinci yarı daha iyi oluruz, Lig daha uzun maraton. Önemli olan devre arası hata yapmamak

Bu saatten sonra geçmiş olsun normal bir sezon geçirmemiz mümkün değil. Dünya kupası arasına fbnin 10 puan civarı gerisinde gireriz bence. Tam fb li sendromuna tutulduk artık bunu isteyen de vardı istemeyeni de bugün itibariyle zorla sokmuş oldular o sendroma.
Boey 'e gelince onun ben aklını seveyim, bu tahta ayaklılıkla ve zekasızlıkla Fransa nın ortalama takımlarıyla oynar en fazla. Pozisyon bence kırmızı değil ama maç 2-0 eziyorsun daha atacaksın yani belli 24 dk da 4 tane atmıştın 2 si ofsayt ne diye oyuncuya herhangi bir ufakta olsa hamle yaparsın bırak gitsin anasını satayım gerekirse gol ye.Okan Buruk dünya kupası arasında yollanır sonrasında Terim gelir, hikaye belli olmaya başladı.

Buradaki çoğu arkadaş sadece eleştiri için var adam hala hakem işi boş demiş ya maçı izlemedin kardeşim sen yada sen boş konuşuyorsun adam bi kırmızı ile takır takır top oynayan takımı pskolojisini herşeyini dağıttı vede bu işler var diye uydurdukları birşey varken oluyor açık fark atacağımız maçı bir tane Galatasaray düşmanı haysiyetsiz bir adam yüzünden veriyoruz ve hakemde suç bulmayacağız bu art niyettir

Hakemim kötü olması, kenar yönetimi de kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yanlış giden noktaları görmezden gelip, hakem ve TFF ile didişerek bir yere varamayız. FB yönetimi bunu yıllarca yaptı ve bir netice alamadı. Nihayet bu sene iyi bir hoca getirip futbola odaklandılar ve sonucu ortada...

Maç sonu açıklamalarına bakıyorum. Bir tarafta taktiksel konulara değinip, eleştirilere yanıt veren Farioli; diğer tarafta sadece hakem konuşan, hatta hızını alamayıp, oyuncularını suçlayan Okan Buruk... İşte bu yüzden ben dahil, çoğu Galatasaraylı yabancı hoca istemiştik. Mevcut yerli hocaların çapı bu kadar...

Hakemin verdigi hayati bir yanlis karar sadece takimi bir kisi eksik birakmaz veya bir gol yemesine sebep olmaz.Bu futbolcular ve kenar yonetimi haftalardir bununla karsilastiklari icin bugun mukemmel oynayan takim bir anda tersine dondu.Mesela Antep macinda buna isyan edip 10 kisiyle maci ceviren bir takim vardi.O gun de hocanin hamleleriyle mac donmustu.Bu hakem konusmayalim,tamamen kendimize bakalimci arkadaslari o gunde takimi overken gormek isterdik.
Gercek su ki bugun Sacha’ya verilen kirmizi kart sadece takimi bir kisi eksik dusurmedi.Stadyumdaki taraftari,ekran basindaki taraftari,oyuncuyu,kenar yonetimini her turlu dusurdu.Cunku artik bugun bardak zaten coktan dolmustu da bu aksam tasti.
Ayrica Farioli denen kaleci antrenoru balonun da ovuldugunu gordum ya :) Ne diyeyim ya :) Ulkedeki getirilen hoca kriteri liyakate dayali degil de pasaporta gore de yapiliyor bunu bir kez daha anladim.Jesus oveni anlarim da su F sinifi pas fetisisti kondisyonerler de bir zahmet ovulmesin ya.

Doğruya Doğru Yanlışa Yanlış deriz. Ben o gün takımı ve hocayı tebrik ettim. Zaten şuan sorun Okan Buruk değil, Kendisinin oynatmak istediği oyunda kötü değil. Şuan takımda en büyük sorun kadro mühendisliği, kimyasi. Kadro mühendisliği ve kimyasını iyi yapsak eminim şuan liderdik ligde

Hakemin verdigi hayati bir yanlis karar sadece takimi bir kisi eksik birakmaz veya bir gol yemesine sebep olmaz.Bu futbolcular ve kenar yonetimi haftalardir bununla karsilastiklari icin bugun mukemmel oynayan takim bir anda tersine dondu.Mesela Antep macinda buna isyan edip 10 kisiyle maci ceviren bir takim vardi.O gun de hocanin hamleleriyle mac donmustu.Bu hakem konusmayalim,tamamen kendimize bakalimci arkadaslari o gunde takimi overken gormek isterdik.
Gercek su ki bugun Sacha’ya verilen kirmizi kart sadece takimi bir kisi eksik dusurmedi.Stadyumdaki taraftari,ekran basindaki taraftari,oyuncuyu,kenar yonetimini her turlu dusurdu.Cunku artik bugun bardak zaten coktan dolmustu da bu aksam tasti.
Ayrica Farioli denen kaleci antrenoru balonun da ovuldugunu gordum ya :) Ne diyeyim ya :) Ulkedeki getirilen hoca kriteri liyakate dayali degil de pasaporta gore de yapiliyor bunu bir kez daha anladim.Jesus oveni anlarim da su F sinifi pas fetisisti kondisyonerler de bir zahmet ovulmesin ya.
Övülecek bir yön bulursam seve seve överim. Lakin sezon başından beri takımın övülecek bir yanını göremedim. 10 haftada 12 gol atabilmiş bir takımı siz övebiliyorsanız, buyrun övün.

Bu ülkede teknik adam yetişmiyor. Çünkü ne kulüplerin ne de federasyonun antrenör yetiştirmek gibi bir planı, vizyonu yok. Terim, Denizli yetişenler de kendi çabalarıyla, yeteneğiyle bir yere geldi. Bunu dile getirmek yabancı sevdası değil. Ülke gerçekleri ile yüzleşmektir.

Farioli övgüsü de yapmıyorum. Sadece iki teknik adamın yaklaşım farkını dile getiriyorum.

Son düzenleme: