Mertens’in faydasından çok zararı var.
Ya sende bir yol al git ya..Valla bu sitede bir daha benim yazdigima cevap yazma veya ne ben seninle ne sen benimle ikili diyaloga girme dedigim insan bile oldu ama senin gibi bir numuneyi gormedim ben ya.Hocanin maasini almasinin sebebini hasta cocuguna baglayan bir canlisin sen ya..hoca taktigin yok. takim uzerinde etkin yok. transferde yetkin yok. medyada reytingin yok. yonetimde seyine takanin yok. kararlarda fikrini alan yok. son 5 haftadir maas almani saglayan bitane dunya tatlisi oglun var. baska bi bokun yok malesef. belki bide pandemi donusu duseni olmayan garip bi sezonda sampiyon yaptigin bi hukumet takimi var, zaten parayi da yaptin. ufaktan musade et.
Bu isin siyaseti mi kalmis kac senedir ?yazdıklarımdan dolayı forum yönetimi bana ceza verecekseniz , hiç uğraşmayın direkt forumdan engelleyin beni.
burası GS formu , siyaset yeri değil.
Bu isin siyaseti mi kalmis kac senedir ?
Gecen sezonki Trabzon’un sampiyonlugunu da oncesindeki Basaksehir’in yukselisini de bir arastir o zaman.Siyaset konusurum konusmam o ayri konu ona lafin varsa soylersin ama hakaret etmek senin haddine degil.Ayrica yeri gelmisken tekrar soyleyeyim malum partiye oy veren ben Gsliyim demesin.Illa Gsnin son bilmem kac yilda kac sampiyonlugu var demek isin kolayi..Bakin arastirin bakalim sadece sporda bile ne dumenler donmus.yahu ne güzel akıl , bu rezil hakemide ve sonrası oyunuda siyasete bağlayın. sana mı soracağız gs lıyım demeyi , küçük beyinliler.
Burası resmen aptallar forumu olmuş.
Bu arada bir lafta beinsporttaki tugaya , sen gs ile tugay oldun , hakkı yenirken savunmayacaksında ne zaman , ha sen zaten sıradan , basit , alalade bir spor yorumcususun bundan sonra benim için.