2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

10 kişi kaldın diye saçma sapan oyuncu değişiklikleri yapmak ve ceza sahasına çekilmek zorunda değilsin. Çekilirsen yersin. Okan’la falan olmaz bu iş.

kırmızı karttan sonra , oyunu bu hale getiren okan buruktur. değiştirdiği veya oyuna soktuğu adamlar çok yanlış.
Hakem zaten oç.
ama bitik keremi biz görüyoruzda okan buruk görmüyor.
yok ya hiç keyif yok bize.
İcardi bu takıma 10 gömlek fazla. Gomis bize yeter , hele seferoviç tam süper.

Mertens kazması biraz beynini kullansa ilk yarı maç bitecekti zaten. Sahada gole yakın tek isim Icardi’yi oyundan çıkarmak da nasıl bir zekanın ürünü acaba?

Sezon oncesi dedigim gun bugundur. Fatih Terim gelir, Okan ise 2.lig takimlarindan Denizlisporu calistirir. Zaten Denizlispor bile kume duser. Eger Okan 2-3 hafta daha kalirsa, hocaya cayci lakabi takan saklabanlarin yani Torrentin gecen sene ki siralamasina takimin gerilmesi kacinilmazdir.

Su duzende bu malum partiye oy veren veya hala hakemler herkese hata yapiyor cunku yetersizler diyen adam ben Gsliyim demesin.Cunku oyle bir dunya yok..Allah kahretsin hepinizi.Bu siyasi duzen mi bilmem ne mi ne derseniz diyin insallah en kisa zamanda yikilir.Umarim o cok dilinize doladiginiz kul hakkiymis bilmem neymis sacma sapan siyasi islamin argumanlarini alin bir tarafiniza sokun.Beni ister banlasinlar ister ceza versinler umrumda degil.Oyle hakemler kotu veya art niyetli diyip bu isin icinden ci-ki-la-maz.Bu is orayi asti artik.Allah hepinizi bildigi gibi yapsin.Hani cok inandiginiz o siyasi islamin populist soylemleri.Yani sadece Galatasaray’in citir citir yenmesi degil yillardir bu ulkenin herseyini citir citir yiyenlerin acimasiz mahkemeler onunde bedelini odemesi dilegiyle..

Son düzenleme:
hoca taktigin yok. takim uzerinde etkin yok. transferde yetkin yok. medyada reytingin yok. yonetimde seyine takanin yok. kararlarda fikrini alan yok. son 5 haftadir maas almani saglayan bitane dunya tatlisi oglun var. baska bi bokun yok malesef. belki bide pandemi donusu duseni olmayan garip bi sezonda sampiyon yaptigin bi hukumet takimi var, zaten parayi da yaptin. ufaktan musade et.

Güzelim maçı, 5-0'a gidecek maçı erkenden bitiren Boey'in....... Bir yerini kaldıramayacağını anlayınca kırmızıyı yedi. Bu topçular nasıl antrenman yapıyor anlamıyorum.
Adamlar 10 kişi kaldıktan sonra 2011 Barcelona gibi oynadı, helal olsun. Muslera'ya da helal olsun. 2-6 yenileceğimiz maçı kurtardı adam. Yani öyle şutlar çıkardı ki; bilgisayar kursan analiz edemez o kurtarışları. Hele bir tanesi var ki ; gol olmadığı halde gol yani o şut 90'a gitmiş. Hala çözemedim o kurtarışı.
Okan hoca da Seferovic falan attı oyuna. Anlayamadım ben bu oyuncu değişikliklerini.
Son olarak; bizim kazmalar karşı karşıya 2-3 tane kaçırdı. Hele son dakika Emin'in karşı karşıya 7 metrelik kalede kalecinin üzerine vurması... Profesyonel bir futbolcu bunu yapamaz, kabul edemiyorum.

yahu ne güzel akıl , bu rezil hakemide ve sonrası oyunuda siyasete bağlayın. sana mı soracağız gs lıyım demeyi , küçük beyinliler.
Burası resmen aptallar forumu olmuş.
Bu arada bir lafta beinsporttaki tugaya , sen gs ile tugay oldun , hakkı yenirken savunmayacaksında ne zaman , ha sen zaten sıradan , basit , alalade bir spor yorumcususun bundan sonra benim için.

hoca taktigin yok. takim uzerinde etkin yok. transferde yetkin yok. medyada reytingin yok. yonetimde seyine takanin yok. kararlarda fikrini alan yok. son 5 haftadir maas almani saglayan bitane dunya tatlisi oglun var. baska bi bokun yok malesef. belki bide pandemi donusu duseni olmayan garip bi sezonda sampiyon yaptigin bi hukumet takimi var, zaten parayi da yaptin. ufaktan musade et.
Ya sende bir yol al git ya..Valla bu sitede bir daha benim yazdigima cevap yazma veya ne ben seninle ne sen benimle ikili diyaloga girme dedigim insan bile oldu ama senin gibi bir numuneyi gormedim ben ya.Hocanin maasini almasinin sebebini hasta cocuguna baglayan bir canlisin sen ya..

Yani hakeme mi kızayım Okan a mi kızayım hakemin verdiği frikik kararı yanlış kırmızılar basit Okan hoca kerem i almış sol bek yapıyor ulan bari barış i al en azından fiziği daha iyi keremden neredeyse bütün atakları soldan yedin seferovic mi lazım sana forvetsiz oyna

yahu ne güzel akıl , bu rezil hakemide ve sonrası oyunuda siyasete bağlayın. sana mı soracağız gs lıyım demeyi , küçük beyinliler.
Burası resmen aptallar forumu olmuş.
Bu arada bir lafta beinsporttaki tugaya , sen gs ile tugay oldun , hakkı yenirken savunmayacaksında ne zaman , ha sen zaten sıradan , basit , alalade bir spor yorumcususun bundan sonra benim için.
Gecen sezonki Trabzon’un sampiyonlugunu da oncesindeki Basaksehir’in yukselisini de bir arastir o zaman.Siyaset konusurum konusmam o ayri konu ona lafin varsa soylersin ama hakaret etmek senin haddine degil.Ayrica yeri gelmisken tekrar soyleyeyim malum partiye oy veren ben Gsliyim demesin.Illa Gsnin son bilmem kac yilda kac sampiyonlugu var demek isin kolayi..Bakin arastirin bakalim sadece sporda bile ne dumenler donmus.