2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaray sene başından beri sahada ki bu oyunu oynasa girdiği pozisyonları içeri atsa bugün bir dolu övgü olurduk. Ama o top girmeyince övülecek bir şey bulamıyor insanlar.
Bu takım Adana Demir'i sürklase edecek topu oynadı ama 0-0 bitince değeri olması. Yine Trabzon'u deplasmanda sürklase etti yine değeri olmadı. Açık konuşayım sene başında ki 2-3 haftayı geçiyorum takım her hafta daha iyi futbol oynuyor. Arada bir tek Kayseri maçı var. Onun dışında oynadığımız tüm maçlarda rakibi sürklase etmiş bir Galatasaray izliyoruz. Ama o top girmeyince övemiyoruz. Doğanın kanunu bu.

Sayılmayan 2 gol de var kırmızı karta kadar.Kirmizi karttan sonra da bir çok pozisyon yakaladık, keza rakip de öyle. Bence yanlış olan kırmızı kart olmasa bu maci çok farkli kazanırdık.Sonuc olarak heyecanlı bir maç izledik.Ben takımı beğendim, kalite ilk kez bu kadar ortaya çıktı.Hakem işine takılmamak elde değil,dün çıkan kırmızı karttan ziyade, geçen hafta fb ilk golundeki o tabani nasil görmezler olacak iş değil.Daha çok mac var ben başarılı olacağımıza inaniyorum yeterki oyuncular da inansın ve taraftar maçlara gitmeye devam etsin.

Galatasaray sene başından beri sahada ki bu oyunu oynasa girdiği pozisyonları içeri atsa bugün bir dolu övgü olurduk. Ama o top girmeyince övülecek bir şey bulamıyor insanlar.
Bu takım Adana Demir'i sürklase edecek topu oynadı ama 0-0 bitince değeri olması. Yine Trabzon'u deplasmanda sürklase etti yine değeri olmadı. Açık konuşayım sene başında ki 2-3 haftayı geçiyorum takım her hafta daha iyi futbol oynuyor. Arada bir tek Kayseri maçı var. Onun dışında oynadığımız tüm maçlarda rakibi sürklase etmiş bir Galatasaray izliyoruz. Ama o top girmeyince övemiyoruz. Doğanın kanunu bu.
Sürklase etmek buysa vay halimize. Dün Alanya gibi kötü bir takımın biz 10 kişiyken yaptığını biz Demirspora yapamadık.

Sürklase etmek buysa vay halimize. Dün Alanya gibi kötü bir takımın biz 10 kişiyken yaptığını biz Demirspora yapamadık.

Vay halimiz dediğin takım deplasmanda Adana'yı da (10 kişi kalmadan önceden bahsediyorum) Trabzon'u da kendi yarı sahasına hapis etti. Yapılan değişiklikler vs Okan hoca eleştirilir. Eleştiriliyor da. Ama Oyun olarak genel de kötü olduğumuzu düşünmüyorum.

Vay halimiz dediğin takım deplasmanda Adana'yı da (10 kişi kalmadan önceden bahsediyorum) Trabzon'u da kendi yarı sahasına hapis etti. Yapılan değişiklikler vs Okan hoca eleştirilir. Eleştiriliyor da. Ama Oyun olarak genel de kötü olduğumuzu düşünmüyorum.
Başka maçları izlemişiz pardon. Yarı sahasına hapsetmiş :sick:

Hakemim kötü olması, kenar yönetimi de kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yanlış giden noktaları görmezden gelip, hakem ve TFF ile didişerek bir yere varamayız. FB yönetimi bunu yıllarca yaptı ve bir netice alamadı. Nihayet bu sene iyi bir hoca getirip futbola odaklandılar ve sonucu ortada...

Maç sonu açıklamalarına bakıyorum. Bir tarafta taktiksel konulara değinip, eleştirilere yanıt veren Farioli; diğer tarafta sadece hakem konuşan, hatta hızını alamayıp, oyuncularını suçlayan Okan Buruk... İşte bu yüzden ben dahil, çoğu Galatasaraylı yabancı hoca istemiştik. Mevcut yerli hocaların çapı bu kadar...
O cokbegendigıniz hoca,fenerbahçe haftalardır bariz bir sekildekollanmasaydi,bugün jesus hoca ya gitmisti,yadatopun agzindaydi.

Dün aksam 60ci dakika Oliviera 5mt depar atamiyor.

Orta saha cokmus adamlar cok rahat geciyorlar..Okan Hoca benim izledigim gibi bile izleyemedi degisiklik icin ne top oynuyoruz sezon basindan beri???

Kendi sahanda Giresuna yenilmisin Alanya ile berabere kalmisin Umraniyeyi zar zor son dakika yenmisin ne top oynuyoruz abi bir anlatinda gosterinde biz gorelim

İyi futbol oynadığımız koskoca bir yalan .
kadro muhendisliği burada bir çok arkadaşın dediği gibi yanlış.
8+3 kuralına göre , pozisyonlara göre takım kurulmadı. Al sana bir örnek Boey kırmzı kart gördü yerine dubois girdi , kazımcan sakatlandı çıktı yerine kim girdi.
posizyona göre yabancıyı yerli ile yada yerliyi yerli ile yedeklemek lazım idi.
Okan hoca da yanlış değişikler yaptı , sacha 31. dk kırmızı kart gördü bir ilk yarı sonuna kadar keremi sağ bek oynattık. ve aynı keremi 99 dk sahada tuttu.
Hakem desen tam bir felaket ama bu bizim kendi takım içinde yaptığımız hataları örtmez.

Hakem iyi yaptı diyecekler nerdeyse utanmadan sanki biz iyi oynamıyoruzda oynadığımız rakipler city Madrid 4-5 senedir liğme liğme ediyorlar burada çok bilmiş efendilerde kadro mühendisliği diyor şakamısınız siz daha ne alacaklardı hangi kazma futbolcuya sırf yerli diye dünyaları bayılsalardı

daha kadro mühendisliği nedir bilmiyor ama yorum yapıyorsun.
bizim taraftar da aklı kıt sallaması bol bir kesim var.
bu arada bunların okuduğunu anlamada da ciddi problemleri var.

Adam dunden beri saga sola hakaretler yagdiriyor,aptallar forumu oldu burasi diyor,akli kit diyor,kucuk beyinli diyor bir baskasina da kopek diyor ama en ufak ceza almiyor.Klasik malum kesim gibi iste..Kendisinin inandigi birseye elestiri getirilince hemen agzi bozulangillerden..

gene yazıyorum forum yönetime , ceza vermeyin , direkt atın beni forumdan.
buraya çok eski üyelerdenim ama aptal insanların bir araya geldiği bir yer olmaya başladı
kendim üyelik iptal edebilsem çoktan çıkacağım
en iyisi atın beni buralar dallamalara kalsın.

Ooo yıldız oyuncu çoksa o takım kesin şampiyon olur ya. Mesela 2003-2006 Real Madrid, Keza 2002-2009 arası 1 defa Serie A kazanan Milan, 15-16 Fenerbahçe, 17-18/21-22 Beşiktaş, 19-20 Galatasaray, Mesela yıllardır 1 Cl alamayan PSG buna çok net örnek.

gene yazıyorum forum yönetime , ceza vermeyin , direkt atın beni forumdan.
buraya çok eski üyelerdenim ama aptal insanların bir araya geldiği bir yer olmaya başladı
kendim üyelik iptal edebilsem çoktan çıkacağım
en iyisi atın beni buralar dallamalara kalsın.
Sen ne değişik bi yaratıksın öyle eski üye olman insanlara hakaret etme hakkımı tanıyor sana karaktersiz forum denilen şey zaten senin gibi hakaret eden adamlardan arındırılmış olmalı taaaa oraya kadar yolun var