2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

En son topyekün savaşa girdiğimizde kendisi milli takıma 7 senelik imza atmıştı öyle savaşın sonuna kadar giden bi adamdır hoca
Hayatinda floryada 1 tane idman izledigini düsünmuyorum...

Hayatinda Metin Oktay Tesisleŕinin onunden gectiginide dusunmuyorum oyuzden...

Sen haklisin kardes diyip ...

Senin gecen sene Ekrem memnun sevdani gorunce Derdinin Galatasaray basarisi olmadigini bildigimden devamke kardessss devamke

Hayatinda floryada 1 tane idman izledigini düsünmuyorum...

Hayatinda Metin Oktay Tesisleŕinin onunden gectiginide dusunmuyorum oyuzden...

Sen haklisin kardes diyip ...

Senin gecen sene Ekrem memnun sevdani gorunce Derdinin Galatasaray basarisi olmadigini bildigimden devamke kardessss devamke

Şu an basketbol takımının hali geçen sene olsa hocaya burda küfür yağdıracak adamsın. Ama bugün sesin çıkmıyor niye? Futbolda kombinem var, bütün basketbol ve voleybol maçlarında salondayım. Galatasaraylılığı da senden öğrenecek değilim. Trollüğün lüzumu yok hadi baba bak işine ağzımı açtırma benim. Sen kimsin ki Galatasaraylılık için icazet alacağım senden?

Şu an basketbol takımının hali geçen sene olsa hocaya burda küfür yağdıracak adamsın. Ama bugün sesin çıkmıyor niye? Futbolda kombinem var, bütün basketbol ve voleybol maçlarında salondayım. Galatasaraylılığı da senden öğrenecek değilim. Trollüğün lüzumu yok hadi baba bak işine ağzımı açtırma benim. Sen kimsin ki Galatasaraylılık için icazet alacağım senden?
Agizini acsan 2 kelam mantikli konusucak seviyen yok ....

Niyet okuyorsun kufur yagdircakmisimda falanda filanda ya bak isine Paşa sensin sen hadi aslan parcasi az otede

Agizini acsan 2 kelam mantikli konusucak seviyen yok ....

Niyet okuyorsun kufur yagdircakmisimda falanda filanda ya bak isine Paşa sensin sen hadi aslan parcasi az otede

Seviyeyi senden öğrenecek değilim. Ben yöneticilere hocalara yalanmayı sevmediğim için Florya'da idman izlemek gibi bir ayrıcalığım yok. Elimden geldiği kadar maça gider orda gösteririm desteğimi de tepkimi de. Yoksa siz aslansınız paşasınız diyip her yerde kendime kapı açmayı da bilirdim.

Sunuda soyleyeyim

BASAKSEHIR nasil sampiyon oldu Cümle alem sagir sultan kör emmi gördu duydu biliyor.

Okan buruk sampiyon yapmadi...

Sergen Yalcini 1000 kere tercih ederdim...

Yine diyorum top tufek savasicaksak bunun adi Fatih Terim olmali...

Sahada oynicaz Hakem islerini cozduk diyorsak Zidane zidan gelmeli .

Ya sosyal medyadaki yazilanlar gercek mi ? Gercekten inanamiyorum ya.Bizim taraftarimiz bu kadar salak degildi ki ben bunlarin bizim taraftarimiz olduguna inanmiyorum.Troll ordusu bunlar.
Yahu Fatih Terim’i ben hepsinden cok severim,sayarim,tanismisligim da vardir kendisiyle.Ama bu nedir ya ? Neymis Fb’de Jesus varmis,Bjk’de Senol gelmis.Okan Buruk neymis bunlarin yaninda gibi seyler yazilip ciziliyor.Yahu ne olursa olsun senin basinda bir hoca yok mu ? Sev ya da sevme nedir bu saldiri ? Her zaman soyledim Fatih Hoca’ya en buyuk zarari verenler bu sosyal medyadaki yarim akillilar.
Okan Buruk bu hafta gitti diyelim yerine Fatih Terim degil de X bir hoca geldi.Bu sefer de onun aleyhinde sallayip onun ayagini mi kaydiracaksiniz ? Gercekten hayret ediyorum.Bu gerizekalilarin bizim taraftarimiz oldugunu da dusunmuyorum.Allah akil fikir versin ne diyeyim.Biz hakemlerin yaninda bu salaklar sayesinde de gerideyiz.
Cunku bunlarin derdi Galatasaray falan degil.

Rezillik.Oyuncusundan teknik direktörüne kadar kim sorumluluk sahibi ise bu sonuç rezilliktir.

Manchester United U19,Lizbon U19 takımıyla maç yapsak 7 farklı mı kaybedeceğiz,ayağımız top yüzü mü görmeyecek ne yapacağız ? Bizi ezip geçen Ukrayna'nın dandik takımı ya.Geçen sezon United U19 takımını izliyorum fizikleri,kondisyonları çok iyi üstüne çokta iyi maçlar çıkarıyorlar.Yani insan maçı izlerken ''aman ya bu maç sonuçta U19 maçı,kanalı değişeyim'' demiyor.

Birileri arada çıkıyor mükemmel jenerasyon yakaladık,geliyoruz,şöyle olacak böyle olacak diyor,sonuç ortada.Türkiye'de 3 büyüklerde altyapıya değer diye bir şey yok.

2019-2020 sezonunda babel-nagatomo kanatları kurup, Ligin ilk yarısında 24 puan kaybeden kimdi ? Pandemi dönemi 2 futbolcu sakatlandı diye son 8 maçta 7 puan toplayan kimdi ? 2020-2021 sezonunda herşey düzgün giderken bir anda etobo,akbaba, arda ısrarına giren kimdi ? Ya da geçen sezon 13.Siraya düşüren kimdi ?

Tamam Fatih hoca çok büyük hocadır, Hatta bana göre Galatasaray tarihinin açık ara en büyük efsanesi, 1 numaralı ismidir. Ama eski hali yok işte

Senol Gunes ile birlikte , ligdeki 4 buyuklerin icinde en zayif,yetersiz teknik direktor kesinlikle Galatasaray'dadir. Ronaldo,Messi gelse yine bir sey olmaz bizden. Karagumruk maci icin sozde takim,hoca kenetlenmis deniyor... Bu maci berabere bitirmemiz mucize olarak gorurum.

Senol Gunes ile birlikte , ligdeki 4 buyuklerin icinde en zayif,yetersiz teknik direktor kesinlikle Galatasaray'dadir. Ronaldo,Messi gelse yine bir sey olmaz bizden. Karagumruk maci icin sozde takim,hoca kenetlenmis deniyor... Bu maci berabere bitirmemiz mucize olarak gorurum.
Fatih Hoca’yi cok severim,cok kisiyle de tartistim burada bu yuzden.Ama 2020’de de hocalarin en iyisi Terim bizdeyken biz 6. olduk ve begenmediginiz Okan sampiyon oldu.

Okan Burugun siyasilerin spordaki uzantisi olan basaksehirde nasil sampiyon oldugu ortada.O takimi Okan Buruk sampiyon yapmadi. Hatta lige kotu baslamislardi ve Rizespor macindaki hakemlerin devreye girmesi ile sezon sonunda nasil sampiyon olduklari ortada.Gecen senede ayni senaryonun grisi Trabzon icin yapildi.Yoksa gozumde degil Galatasaray,Rizesporu bile devamli calistirabilecek bir hoca degil. Boluspor,Adanasporda en fazla is yapar,

Karagumruk 10 kisi kaldi.Pardon 9 kisi. Kazma Diagne ile 9 kisi. 9 kisilik takimi yenemesse Okan Buruk stadyumdan tesislere gelmeden istifa kagidini biraksin!

Kerem + Emin+ Emre = 1 tane büyük takımda oynayacak Türk futbolcu etmiyor.
Okan Buruk un mutlaka 3 Türk olayını çözmesi lazım.
Yahu Emin geçen sene 2.lig bir takımda , Emre de başka bir takımda kiralık oynadılar. Geçen sene gittikleri takımda oynadıkları oyuna göre asla GS ya transfer etmeyeceğimiz adamlar GS ilk 11 de oynuyor. Kerem sene başından beri yok , faydasını geçtim safi zarar.
Bizdeki ana sorun , bizim ilk 11 de oynayan Türk oyuncuların hiç biri FB , BJK asla ilk 11 giremezler.
Bu arada Oliveria da tam bir kalas , adam her 2 li mücadele de yerde. Adamın arada bir sağ ayağıyla araya pas atmasını yada şut çekmesini bekle dur.
Bu veya bunun gibi 11 GS asla şampiyon olamaz.

Kaleci topu içeri almış, Emin sonra gelmiş. Pozisyonda nasıl faul var anlamadım.

Midtsjö sakat mı bu arada? İç sahada Oliveira'yla oynamak mantıklı ama dış sahada onunla başlasaydık fazladan 4-5 pozisyonumuz olurdu. Neyse ki rakip eksik.