2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Aaa olur mu kaleye 55 şut çekip, 14 xG ve 26 net fırsat yaratmıyorsa takım ve hoca kötüdür.

Dünya kupası ve 8 ocakta açılacak transfer dönemine kadar her maç Rashica mutlaka kanatta olmalı, Adam ilk 11'de olduğu son 2 maçtır müthiş oynuyoruz

Su an Fatih Terim bosta degil de milli takimin veya Avrupa’da herhangi bir takimin basinda olsa ozellikle sosyal medyada Okan Hoca hakkinda bu kadar sacma algi operasyonlari olmazdi.
Hakemlerin adil duzende mac yonettigi bir ortamda Okan Hoca’nin takimi gayet puan kaybedebilir hatta yenilebilir de ama sezon basindan beri Kayseri maci disinda “yahu bu nasil hoca,nasil futbol” gibi elestiriler geliyorsa bunlarin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum.
Yahu tamam bende kadromuzun cok iyi olduguna inaniyorum,ligin en kaliteli yabancilari bizde ama ne bekliyorsunuz ? Her maci ilk yarim saatte 3-0 yapmayi mi ? Ben bazi seyleri anlayamiyorum.Iyi ki de 96/2000 doneminin basinda sosyal medya ve internet forumlari yokmus.Yoksa 96’nin ilk yarisinda bu yam yam tayfa Terimi’de yermis,bizde bu kadar basariyi ruyamizda gorurmusuz.

Mackolikten bakınca 35 şut çekmişiz 12'si kaleyi bulmuş gerçekten güzel ama kazın ayağı öyle değil nerdeyse tamamına yakını kalitesiz şutlar. Sezon başından beri en iyi yaptığımız şey savunma kurgusu kolay gol yemiyoruz ama hücumda yerleşim çok kötü görünüyor. Keza vuruş kalitesi de aynı ölçekte kötü. Açıkçası hoca değişimi yapılacak bir ortam değil hele ki düşülen kişiyi de düşününce ama rakamlar kadar iyi oynamadığımız da bir gerçek.

Dunku mactan keyif alan varmi?

Adamlar 10 kisi kalmasa gol atamazdin.

Bu oyun sampiyonluk oyunu degil,Bu oyun bu kalitedeki takimin oynicagi oyun degil

Son düzenleme:
Mackolikten bakınca 35 şut çekmişiz 12'si kaleyi bulmuş gerçekten güzel ama kazın ayağı öyle değil nerdeyse tamamına yakını kalitesiz şutlar. Sezon başından beri en iyi yaptığımız şey savunma kurgusu kolay gol yemiyoruz ama hücumda yerleşim çok kötü görünüyor. Keza vuruş kalitesi de aynı ölçekte kötü. Açıkçası hoca değişimi yapılacak bir ortam değil hele ki düşülen kişiyi de düşününce ama rakamlar kadar iyi oynamadığımız da bir gerçek.

Ben de xg denen saçmalığın çoğu şeyi açıklamadığı taraftarıyım. Çünkü nicelik ölçüyor ama nitelik ölçemiyor. Garip şekilde yıllardır doğru düzgün şut çeken birini bulamıyoruz.

Mackolikte degil 35, 350 sut cekelim yazsin yine kotu,yine kotu. Bu kadro bugun gectim Porto,Benfica.. Anderlecht,Frankfurt ile mac yapsin rezil olur. Oyuncularda kalite yuksek, ama su oyun stratejisi,anlayisi hala teknik direktor sayesinde cok zayif. Oyuncular topu alinca ne yapacaklarini bugun daha bilemiyorsa(pozisyin alma vs), teknik direktore sorarlar, sadece top kapma calismasi mi yapiyor bunlar diye.. Bu kadronun Lucescu,Mancini,her zaman dedigim gibi Terim gibi ust seviye hocaya ihtiyaci var. Yabanci hoca gelecekse MANCINI diyorum. Mertens,Icardi'nin dilinden, oyun stratejisi kurmada cidden takima seviye atlatir.

Xg bir saçmalık aksine futbolun basit bir şekile indirgenmesini sağlayan istatistik.
Okan Buruk'ta ne bekleniyor kazanması mı yoksa göze hoş gelen bir oyun oynatması mı? Herşey iyi oyunla veya taktik ile kazanılsaydı bielsa Avrupa 'nın en büyük kulüplerinde çalışıyordu ya da Guardiola en azından iki üç tane cl alırdı ama noluyor Ancelotti gibi bir adam çıkıp ilk 11 i geçtim oyuncu değiştireceği dakikalar bile belliyken cl yi kazanabiliyor. Bence Okan' da Ancelotti gibi bir teknik adam belki 10 gömlek altı ama tarzı o şekilde. Hiçbir zaman güçlü bir oyunumuz olmayacak kazanıp kazanmayacağımızı ise fırsat verilirse göreceğiz.

Rezillik.Oyuncusundan teknik direktörüne kadar kim sorumluluk sahibi ise bu sonuç rezilliktir.

Manchester United U19,Lizbon U19 takımıyla maç yapsak 7 farklı mı kaybedeceğiz,ayağımız top yüzü mü görmeyecek ne yapacağız ? Bizi ezip geçen Ukrayna'nın dandik takımı ya.Geçen sezon United U19 takımını izliyorum fizikleri,kondisyonları çok iyi üstüne çokta iyi maçlar çıkarıyorlar.Yani insan maçı izlerken ''aman ya bu maç sonuçta U19 maçı,kanalı değişeyim'' demiyor.

Birileri arada çıkıyor mükemmel jenerasyon yakaladık,geliyoruz,şöyle olacak böyle olacak diyor,sonuç ortada.Türkiye'de 3 büyüklerde altyapıya değer diye bir şey yok.

U-19 Rövanş maçı 28 dakikada bitti.1-0 geriye düştük sonrada kırmızı kart gördük.

Dk 80 3-0 gerideyiz.

2 maçta 6 yediğimiz takıma bak ya.