2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Ulan 2-3 dklık şu bölüm 25 dklık bölüm gibi geldi.Şu son dakikaları tek farklı önde oynamamıza oldum olası hiç dayanamıyorum.

2.yarı özellikle 2-1 öne geçtikten sonra takımımızı hücumda beğendim.Fakat hala eksik noktalarımız var.Ara transfer dönemine puan olarak en iyi şekilde gitmek lazım.

Yani Okan hoca zorla maçı berabere bitirecekti.
Oliverayı sahada çok tuttu , Emin ne alaka da oyuna giriyor.

Maçta sevinecek 2 şey var ; 3 puan ve İcardi. İlave olarak Rashica da çok iyi oynadı.

Takımda ciddi eksiklikler var.

Ben beğendim bugün takımı. Hocanın müdahaleleri yerindeydi sadece özellikle Oliviera biraz daha erken çıkartılabilirdi. Boey müthişti her zaman ki gibi.

Takim oynadi,kazandi.Cok daha farkli olabilirdi.Bugun Weghorst’u falan duyan oldu mu ? Biraz inanin su hocaya ve takima..Birsey kaybetmezsiniz Gs taraftari..6-1 bitecek maci 2-1 kazandik..Kurtlar Sofrasi falan derken Senol’u sahaya gomdu Okan Buruk..Hadi eyvallah..

Son dakikalar Beşiktaş topu ceza sahasına sisiriyor hoca da doğal olarak oraya bir uzun adam daha atıyor. Bu da garip karşılanıyor.
Bugün hocanın yaptığı tüm değişiklikler doğruydu bence.

Okan Hoca ile Hakem Halil cok istediler ugrastilar mac beraber bitsin diye ama Takim ve Taraftar izin vermedi.

Okan hoca ile Sampiyon olunmaz bu cok net Galatasaray Hocasi korkmaz Galatasaray kendi sahasinda iyi oynarken defans yapmaz bizim Genetigimizde yok..Mertens cikarsa Mata girer Berkan girmez .Emin girmez Mitsjo girer

Okan Buruk’un değişiklikleri maçın 2-2 bitmesi için yapılmış gibiydi. 2-1 öne geçtin diye çekilmeye mecbur değilsin. Çekilirsen bu maç olmasa bir dahaki maç mutlaka yersin. Büyük takım öne geçti diye defans yapmaz özellikle kendi sahasında.

Maçın son 20 dakikasını falan izleyebildim. Çok ciddi pozisyonlara girdik. Özellikle Icardi'nin direkten dönen topu ilginç, gol olmalıydı. Ben Galatasaray'ı bildiğimden beri öne geçtiği her maçta geriye çekilir. Böyle pis bir huyu var bu kulübün.
Icardi sadece gol olarak değil, top indirmelerde de çok hünerli bir oyuncu. Çok zor topları çok rahatmış gibi adrese teslim indiriyor arkadaşlarına. Spor, kaliteli oyuncularla oynanınca spor oluyor işte. Kalite bambaşka bir şey. Kaliteyi izlemek her zaman haz verir.

Icardi Turkiye’ye en prime halinde gelmis en iyi forvet son yillarda.Bonservisini almamiz gerektigini dusunuyorum.Tabi ki beni yaniltmadan umarim boyle devam eder.Kendisi daha 30 yasinda bile degil..Bu kalitede bir forveti bu yasta kiralik getirmek bile buyuk isken bir de bonservisini alirsak inanilmaz olur.Umarim gerceklesir bu is..

Geri çekilme hamlesi dediğiniz Emin hamlesi 90+2 de geldi.
Ondan once de 80. dakika da Orta sahayı güçlendirmek adına da Berkan girip Sergio ön tarafa geçti. Bu şekilde yorulan Emre yerine de Doubuis sahaya atıldı.
Hiç biri takımı geriye yaslamak hamlesi değil.
2-1 öndeyken her takım otomatikman daha geride kabul eder oyunu. Bunun değişiklikle alası yok.

Oyuncu degisiklikleri ile mac vermeye cok yatkin olan bir teknik direktore sahip takim.. Mertens'i çıkarıyorsan alacağın adam Mata'dır. Okan Buruk Mata'yı hiç oynatmadı. Emin'i alırsan, rakibi cesaretlendirirsin, takımına eyvah hoca yine korkuyor mesajı verirsin. bunlar en temel bilgiler. bunları bilmiyor mu yoksa heyecandan mı seri yanlış kararlar veriyor bilinmez.

Mata Mertens'in yerine 65 gibi girseydi maçı erken koparırdık. ilk golden sonra kötü ikinci golden sonra iyi oynadık. Garip bir takımız.

Aslında Fredrik Midtsjö çok işimize yarar ama hoca hep maç sonlarında görev veriyor. İki hafta önce Emin, onun attığı pası gol yapabilseydi çok daha rahat bir durumda ve hakemleri de yenmiş olurduk.