2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Millî takım ve Avrupa maçlarımız dışında futbol izlemem ama maça şöyle bi baktım da... Tamam, belki bazı oyuncularımız futbol yerine orta ve uzun mesafe koşuyu tercih etse iyi bir kariyer yapabilirdi ama yeteneksiz bile olsa bir oyuncu önüne düşen topa kalecinin duruşuna göre bir noktaya vuruş da yapamaz mı? Bizim orta saha ve kanat Türk oyuncularımızın yetenekten bağımsız söylüyorum mutlaka kale ve kaleciye göre ve farklı açılardan gol vuruşu çalışması lazım. Geçen sezon oynayan Mısırlı forvet vardı ilk maçında fenere attığı, sonraki maçlarda kaçırdığı goller aklıma geldi.Bizim oyuncuların kötü ve her pozisyonda aynı şiddetle topa vuruşları sadece yetenek ile açıklanamaz. Gol vuruşu çalışmıyorlar, çalıştırılmıyorlar.

3 gün önce icardi'yi izlerken parlayan bu gözler dün gece kör oldu. dün rahatlıkla 5 üstü fark olacakken forvet hattındaki 2 tane arkadaş yüzünden rakip maçın içinde kaldı. hücumda biraz güçleri olsa belki turu bile alacaklardı bizden. yunus ve kerem sonrası rashica bir nimet gerçekten.

Fenerbahçe ile trabzonspor'un penaltısız maçı yok neredeyse. fenerbahçe'nin ilk gol attığında tahminim kesin penaltıdır oluyor ve hep penaltı çıkıyor. ben böyle bir şey görmedim.

Iste bu kadar. Giresun saglam yani... Kasimlar fenevimin, Mayislar Galatasaray'indir. Basliyoruz eglenceye. En buyuk eglence Fenevbahce. Jesus...Sirada sende beyaz sacli ... Cokus basladi. *Elinde megafon Domates demeler *Ali Koc Istifa *Tribunlerin atese verilmesi *Aglayan milyonlar. Bu sahneleri gormeden hayat zevk vermiyor.

Son düzenleme:
Bu mac kesin Galatasaray'in. Kaleci tercihini hukumetin para aklama takimi basaksehir Muhammed ile yapmis. Bursasporda Okan Kocuktan daha iyi bir kaleci degildi. Neyse Icardi kendisine hayatindaki en buyuk dersi verecek. Unutamayacak hayat boyu yedigi golleri ruyasinda gorecek insallah.

Öne geçtikten sonra hem topu rakibe veriyoruz hem de alanı rakibe veriyoruz.Pozisyon verme açısından demiyorum alanı rakibe vermek çok sıkıntılı bir durum.

Top bize geçtiğindede hızlı çıkma şansımız olmuyor.Zaman zaman tempoyu düşürmek isteriz tamam ama 2.golü düşünmek zorundayız.

İşte budur.Bizim özgüvenli oynamamız lazım,büyük olan takım biziz.0-1 'e eyvallah diyecek takım veya camia değiliz.Topu kaptığında mümkün olduğunca farkı artırmayı düşünmemiz lazım.Bravo takım.