2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yani rüyamda görsem , başakşehiri deplasmanda 7-0 yeneceğiz , hiç inanmam.
Mükemmel ötesi bir skor.
Ama cidden 1 oyuncu takımı bu kadar mı yukarı çeker. İcardi sen ne kral topçumuşsun. Maç 6-0 olmuş rakip santra yapıyor , İcardi gene önde baskı yapıyor. Kim ne derse desin , Kerem 3 değil 5 gol atsa maçın adamı İcardi.
İcardiye eşlik eden Torrera , Sacha ve ikinci yarı Abdulkerimi de tebrik etmek lazım.
Sonra dan oyuna giren mata ve barış hiç olmadı , ya barış illa çalım mı atman lazım , çok basit pas vereceksin , Allah aşkına git İcardi yi izle.

Okan hocaya tek eleştirim sahanın bizim adımıza en kötüsü Oliveriya nasıl 79 dakka sabrettin ve oyunda tuttun.

Dünya kupası arası , FB kendi sahasında 0 puan çektiği bir hafta da , deplasmanda başakşehiri 7-0 yenmek mükemmek ötesi bir başarı , tebrikler takıma.
 
Siz bu takima ve hocaya inanin..Cidden sezon basindan beri kotu oynadigimiz mac ya birdir veya ikidir.Medyanin dolduruslari veya sosyal medyadaki trollerin Okan Hoca’yi yiyip benim de cok sevdigim Fatih Hoca’yi getirme cabalarindan dolayi oynadigimiz top gormezden gelindi.Bu takimin sorunu bitircilik ve hakem facialariydi.
Olacak bu is..Sampiyonluk gelecek.
 
Helal olsun, FB'nin kaybettiği hafta BŞ'yi yenmek; hem de 0-7 gibi bir skorla yenmek, müthiş iş... 👏 Başka Okan Buruk olmak üzere, emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Herkes doğal olarak İcardi ve Kerem'i konuşuyor ama Rachica'yı es geçmemek lazım. Okan buruk'un sol beki yerli yapıp, Rachica'yı onbire monte etmesi yükselişi başlatan en önemli etken oldu. Kerem'in de form tutmasıyla işlemeyen kanatlar işler hale geldi. 👍
 
Uzun zamandır şaşırıp heyecanlanmıyordum. Zaten 2 gündür de aşırı yoğunluktan dünyadan kopuk yaşıyordum. Ne oluyor ne bu yaygara diye twitter'a girdiğimde 0-7 gibi bir skoru, hem de Başakşehir'e karşı görünce çok acayip oldum. Emre balonunu patlatmak iyi oldu ayrıca. Ne oldum delisi olmaya başlamıştı. Ayağını bağlamayı unutmuş, bir süre kendine dikkat eder.
Fener'in yenildiğine hiç değinmiyorum bile. Hem evinde Giresun'a kaybedip hem de Galatasaray'ın Başakşehir'e 7 salladığını görmek yemin ediyorum psikolojilerini dumur etmiştir. Bunlar zaten öyle bir camia ki; fırtınalar estirseler bile Galatasaray'ın tek 1 hafta böyle bir sonuç alması onların elini ayağını birbirine dolandırır.
 
10-0 bitecek maçmış yemin ediyorum. Oliviera'nın direğe çarpan kafa vuruşunun oradan auta çıkması fizik kurallarına aykırı; Icardi dönen topu tamamlardı. Diğer direk şutları ve yakından direği yalayan şutları saymıyorum bile. Icardi'nin yaptığı asist de bana 10-12 sene önce Guti'nin Benzema'ya yaptığı asisti hatırlattı lig maçında.
 
Galatasaray sene başından beri sahada ki bu oyunu oynasa girdiği pozisyonları içeri atsa bugün bir dolu övgü olurduk. Ama o top girmeyince övülecek bir şey bulamıyor insanlar.
Bu takım Adana Demir'i sürklase edecek topu oynadı ama 0-0 bitince değeri olması. Yine Trabzon'u deplasmanda sürklase etti yine değeri olmadı. Açık konuşayım sene başında ki 2-3 haftayı geçiyorum takım her hafta daha iyi futbol oynuyor. Arada bir tek Kayseri maçı var. Onun dışında oynadığımız tüm maçlarda rakibi sürklase etmiş bir Galatasaray izliyoruz. Ama o top girmeyince övemiyoruz. Doğanın kanunu bu.

Perşembenin gelişi misali böyle bir sonucun geleceği belliydi.
 

Üst