2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Hatta Abdülkerim'e vereceğim paranın üzerine koyar eğer oluyorsa gider Mert Müldür'ü alırım.
Abi bence de öyle Kaan'ı falan oynasalar keşke de oynatmayacaklar işte. Okan bu kadar konuştuktan sonra en azında şampiyonluk yarışına girmek ister. Mert'i ise herhangi bir Türk kulübüne satacaklarını düşünmüyorum. Avusturya çıkışlı çocuk başka bir alıcı bulurlar ona. Ama Kaan'a para vereceğime de Abdülkerime veririm ayağı gayet iyi, duran toplarda etkili falan değişik bir adam yani.
 
Mert için 10 milyon euro konuşuluyor. Kazımcan transferinde ise garip bir olay var. Eyüpspor, altaydan bonservisini alıp bize verme gibi durum var sanırım. Alpaslanı da kiralık eyüpe verdik.
Kazımcanın bonservisini eyüpspor ödedi, bize de kiralıyorlar. 👍 Akşam yazdığım japon oyuncu maalesef S. Lizbona gitti. Mert müldür ise zor ama olabilir. Kulübü 7-8 civarına inmiş. Efecan içinde girişim olabilir. Aynı şekilde muriq, balde içinde. Bayağı hareketli geçiyor. Abdülkerim içinse fener ile oyuncu yarın tekrar görüşecek. Abdulkerim ve fener anlaşamayınca hemen medyaya Galatasaray ismini attılar, büyük ihtimalle fenerden istediklerini yarın alır ve anlaşırlar.
 
🚨 Galatasaray, Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu Efecan Karaca ile prensipte anlaştı.

💥 Alanyaspor'un başkanı Hasan Cavuşoğlu ile Sportif A.Ş'de görev alan bir yönetici gün içinde görüşerek anlaştılar. Kısa süre içinde resmi açıklama bekleniyor. (via @FikreetGul)
 
Evet. Eyüpspor başkanı çok iyi bir galatasaraylıdır ve listede. Bir de marcao satıldığı an denayer haberi direkt düşebilir. Bayağı hareketleri ve azimli bir çalışma var. Daha çok isimde düşecektir tabii çoğu isimde olmayacaktır. Beni mutlu eden şey ise, Avrupada yokuz diye piyasa ucuzlasın diye beklemeden transferleri hemen bitirmeye çalışmamızdır.
 
G.Saray, geçtiğimiz sezonu Adana Demirspor'da kiralık geçiren Matias Vargas'ın peşine düştü.

25 yaşındaki oyuncu için İspanyol kulübü 5 milyon Euro isterken Galatasaray, Barselona ekibinin kapısını 3 milyon Euro ile çalıp oyuncuya da 1.2 milyon teklif edecek.

(@memetozcan)
 
Efecan , Yedek klubesi icin olabilir. ( Engin Baytar performansi verse 1-2 sene yeter ). Forvete Balotelli acilen gelmeli. Muric-Balotelli ikilisi olursa bu takim sampiyon olur ( hangi hocayi koyarsan koy klubeye ).
 
Muslera
Mert Kaan Denayer PvA
İdrissa. Sanson
Yunus. Scarpa. Vargas
Vedat

İrfan Can
Onur. Fatih Kurucuk. Emin. Kazimcan
Taylan Berkan
Emre Kılınç. Emre Akbaba. Efecan
Umut Bozok

Berk, İsmail, Diagne + Altyapıdan 4 oyuncu


-Marcao, Kerem, Mohammed, Cicaldau, Boey,Nelsson,Luyindama : Gelir
- Okan Kocuk, Ozornwafor, Sekidika : Düşük gelirle sat
- Aytaç,Oğulcan,Omar,Ömer,Emre Taşdemir : Bedelsiz
- Alparslan Eyüpspora kiralık gitti bildiğim kadarıyla, Morutan Kiralık
 

Üst