Nilüfer belediye maçını 3-0 kaybetmek üzereyiz. 2. Seti 25-13 kaybetmişiz..
Balkan kupası kazanıp Challenge Cup a devam etme şansımız var dimi.Balkan kupasına katılmaya hak kazanmisiz.
Balkan kupası kazanıp Challenge Cup a devam etme şansımız var dimi.
Rus takımlarının banlanması sonucunda eğer bir değişiklik olmazsa, evet var. İyi bir teknik ekip ve iyi bir kadro ile Challenge cup'ı kazanma şansımız da var. Ama yanıyorum da yanıyorum ki, Nilüfere göre daha iyi bir kadromuz varken, sabote edilip 5.liği kaptırıp, CEV Cup'a 5. olarak katılma şansını kaçırdık.Balkan kupası kazanıp Challenge Cup a devam etme şansımız var dimi.
Bahar Toksoy'u yazacaktım sen yazdın abi bizimde biran önce koç ve oyuncu transferlerine başlamamız lazım.Ataman hoca Azerbaycan milli takım koçu olmuş. Beşiktaş Brakocevic ve Bahar Toksoy ile anlaşmış.
Beşiktaş iyi iş yapıyorAtaman hoca Azerbaycan milli takım koçu olmuş. Beşiktaş Brakocevic ve Bahar Toksoy ile anlaşmış.
Açıkçası bana ilk 5 i zorlıyacak transferler gibi gelmedi bahar fena transfer değil ama brakocevic bu sezon kötüydü eski formunda değilBeşiktaş iyi iş yapıyor
Doğrudur ben de ismen bildiğim için böyle bir yorum yaptım özellikle Brakocevic özelindeAçıkçası bana ilk 5 i zorlıyacak transferler gibi gelmedi bahar fena transfer değil ama brakocevic bu sezon kötüydü eski formunda değil
Umarım, bizlere bir kabus yaşatılmaz.Yazdıklarına göre geçen seneden daha kötü bir senaryoyla karşılaşma ihtimalimiz daha fazla gibi geldi bana..