2022-2023 Hazırlık Dönemi

Floyd yanlışından kısa zamanda dönsek keşke. Gözlerim Kravish-Blackshear'ı arıyor. Morgan'da da bir şey göremedim.
Ennis , Bost'un olmadığı günde çekip çevirip liderlik yaptı takıma. Zaten oyun tarzı da Bost'la çok benziyor. Bazen Bost var sandım parkede izlerken. Savunmadaki hırsı ve yaptığı bloktan sonraki reaksiyonu da güzeldi.
Bu arada, bilmiyorum ama ben nedense keyif alamıyorum bu sezonki basketbolumuzdan. Belki sezon başlayınca farklı bir izlenim elde edebilirim.
Size katılıyorum, uzun rotasyonu Sadık dışında sıkıntılı.
 
ma
7. Yabancı alınıp alınmayacağını bilen var mı?
Şampiyonlar Liginde Mahir yerli statüsünde sayılmadığı icin alınacağını sanmıyorum. Yeni bir yabancı gelse bile birileri gider.
Takımın iç dış dengesi bozuk, Sadık atıyor ama dışarıdan. Boyalı alan üretimimiz ve hatta savunmamız sıkıntılı. Morgan da yüzü dönük ve potaya mesafeli aldığında üretken. Mahir veya Floyd sahadayken 4 kişi hücum ediyoruz. Savunmada da fark yaratamiyorlar şimdilik.
Ekim ayına kadar nbaden kesilenlerden iyi bir uzun denk gelirse alınmalı. Ahmet Duveroglu'nu almamak, anlaşılamaz bir tercih.
 
Son düzenleme:
Yunus Emre beklentimin üstünde oynuyor sert elestirmistim (beklentim aynı rolde Muhammed Baygul du) ama top hakimiyeti tecrübesi rahatlığı vs iyi bir backup yerli guard çok iyi transfer. Muhaymin fena değil hele bir yerli olarak iyi ama idare edecek düzeyin üstünde değil şimdilik. Angola Ennis iyi Calaioro fena değil en azından istekli. Morgan fiziksel olarak korktuğumuz durumda değil gibi ama hâliyle eski formu henüz yok gayet normal. Floyd bilinen bir oyuncu 5 uzunu birlikte düşünce hedeflenen kimya, roller bana ilginç geliyor zamanla belli olur. Sezon ortası oyuncu bulmak zor ama.
 
Son düzenleme:
Malesef pota altı alem veriyor umarım bizim gördüğümüzü teknik kadro ve yönetimde görüyordur ve bir çözüm bulurlar
 
Göksenin, 12 yıldır rakip guardın peşinden var gücünle gölge gibi koşuyorsun ve rakip oyuncu en ufak freninde çarşıya pazara gidiyorsun. Sen daha bunu 12 yıldır öğrenemediysen ne diyeyim ki şimdi... Yok sizelı adammış, yok iyi eşleşme sağlıyormuş bilmem ne. Şu yedirdiği 3'lükten sonra savunma yapsa ne olur ? Attırmadığından çok attırdığı var adamın. Hala daha öğrenememiş bu yaşta.
 
Güzel maçtı ölçü bir maç. Ennis ve Angola şut konusunda Melo ve Canaan kadar yüzdeli değiller. Geçen sezon Kravish Ndour Blackshear ile daha yönlü sayı bulabiliyorduk. Morgan ve Calaioro yüzü dönük 4 olarak etkili ama boyalı alandan hücum etmekte zorlanıyoruz. Kısa savunacağız diye ters eşleşmeler yemek mantıklı gelmiyor bana.
 

Üst