2022-2023 Hazırlık Dönemi

Güzel maçtı ölçü bir maç. Ennis ve Angola şut konusunda Melo ve Canaan kadar yüzdeli değiller. Geçen sezon Kravish Ndour Blackshear ile daha yönlü sayı bulabiliyorduk. Morgan ve Calaioro yüzü dönük 4 olarak etkili ama boyalı alandan hücum etmekte zorlanıyoruz. Kısa savunacağız diye ters eşleşmeler yemek mantıklı gelmiyor bana.

Mantıklı mı değil mi bilmiyorum ama kadroyu kurarken üzün tercihlerinden belli idi o konuda ısrarcı olur sanki
 
Göksenin, 12 yıldır rakip guardın peşinden var gücünle gölge gibi koşuyorsun ve rakip oyuncu en ufak freninde çarşıya pazara gidiyorsun. Sen daha bunu 12 yıldır öğrenemediysen ne diyeyim ki şimdi... Yok sizelı adammış, yok iyi eşleşme sağlıyormuş bilmem ne. Şu yedirdiği 3'lükten sonra savunma yapsa ne olur ? Attırmadığından çok attırdığı var adamın. Hala daha öğrenememiş bu yaşta.

Göksenin’in öğrenemediği o kadar çok şey var ki… :) Muhtemelen öğrenmeye çalışmıyor zaten.
 
Bu sene kurulan takımı çok beğeniyorum. En az geçen seneki başarıyı yakalayacağız. Bunun emarelerini yavaş yavaş görmeye başladık
 
Son düzenleme:
Yani garip aslında. Ben çok keyif alamıyorum ama takım da çatır çatır kazanıyor bir yandan, maşallah. Bugün de Dee Bost olmamasına rağmen Fenerbahçe Beko'yu yeniyorsun. Hem de büyük kısmında fark atarak götürüyorsun maçı. Fener'de Itoudis var mıydı göremedim süper zeka yayıncıların sayesinde. Ennis bu işi iyi götürecek gibi Bost'un yokluğunda. Eskiden Bost kenara gelince geçmiş olsun diyorduk maçlarda. Oyunu güzel kuruyor.
Bu Wilbekin de bu sene çok maç kaybettirir Fener'e. Teferruatı bilmiyorum ama De Colo'dan çıkıp Wilbekin aldılarsa asrın hatasını yapmışlar demektir.
 
Tabi yetenek de önemli de karakter olarak 10 numara yabancılar seçtik uzun sesinde faydasıni gideceğimizi düşünüyorum
 
DAP'in ayrılmasıyla sezon içi takviye ihtiyacı olursa bir oyuncu gelecektir. Bu takım bence biraz 2010-11'e benzeyecek, hücum tarafında çok keyif vermeyecektir özellikle basketbolu geçen seneden itibaren takip edenlere ama temel prensibi savunmada kolay geçilmeyen ve her topa atlayan bir takım kurulmuş görüntüsü var.

Stadda tamamen izleyemedim ama izlediğim anlarda savunma anlamında çok iyi şeyler gördüm. Hücum da Bost'un katılımı, idmanların fizikselden daha taktik ağırlıklı olacağı ve takımın birbirine alışmasıyla yukarı çekilecektir.
 
Delirtmeyin artık insanı ya.Hocam lütfen şuna izin verme.Dee Bost'un kredisi var kaçırsa bile.Fakat Yunus'un sürekli el üstü düzen dışı şut denemeleri,Göksenin'in el üstü üçlük denemesi.Ya ne izliyoruz biz lütfen.Muhaymin mesela 1 kez pozisyon geldi o kadar.Ben Muhaymin'in ve Floyd'un hücumlarda çok az kullanıldığını düşünüyorum.

Dylan Ennis bu sezon bizim en önemli oyuncularımızdan.Olmazsa olmazlarımızdan.
 
Biri gidiyor şutunu potanın kenarına atıyor. Diğeri gidiyor 22 saniye kala rakibi kasten çizgiye yolluyor 3 fark varken. Bunları yapanlar profesyonel basketbolcu bir de... Kafayi yememek elde değil.
 
Buyur... Halt vardı o faulü 22 saniye kala yaptın. Rakip de gitti rahat rahat 3 lük atacak pozisyonu buldu. Madem yapacaksın yapsana işte 8 saniye kala faulü de 2 atışa gitsin adam. Neyse küfür etmeyeceğim.
 

Üst