2022-2023 Hazırlık Dönemi

Transfer sezonu devam ediyorsa cannan gidip alsınlar . Kadro Puzzle yapboz gibi oldu .
De bost bu kadar cılız kalmasina yorgunluguna veriyorum . Değişme olmazsa böyle oynayacaksa yollar Ayrılmali.
Sayın Turgay Zeytingoz bütçemizi geçmedik . Demişti. Acaba bütçeye göre yeni oyuncu grubu bakılmaz miydi . Yabancı olarak .
Kravish geri getirsinler . Ndour geri alalım. Morgan , Braian yollar Ayrılmali .
 
Son düzenleme:
Dünkü maçtan sonra bende eleştiri yaptım ama takıma tabiki güveniyoruz. Koç kendi kurduğu takıma elbette dokunuşlar yapacak ve roller daha net dağılınca daha iyi hücum ederiz. Sanırım koç önce savunma sonra hücum üzerine düşüyor. Sert bir fikstür ile giriyoruz lige hayırlı olsun
 
Başantrenörümüz Andreas Pistiolis: Kişisel hedeflerim ve takımın hedefleri aynı. Her şey için savaşacak yarışmacı bir takım
oluşturmak istiyoruz. Galatasaray ruhunu yansıtacak ve onurlandıracak bir takım. Biz
aslanlarız ve aslanlar gibi savaşmalıyız.

💻 Galatasaray Dergisi
 
Galatasaray Nef oyuncusu Dee Bost, taraftardan zaman istedi:

"Aramıza yeni oyuncular katıldı. İyi bir kimya yakalamamız için biraz zamana ihtiyacımız var. Bu zamanı geçirdikten sonra yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz"

🔗(AA Spor)
 
“Galatasaray maçları, oynadığım en iyi atmosfer. Onların verdiği motivasyonla ekstra mücadele ediyoruz. Taraftarımızın ne kadar iyi bir atmosfer oluşturduğunu geçen sezon playoff’lardaki Anadolu Efes maçlarında gördük.”

(De Bost)
 
Galatasaray: "Oyuncumuz Jehyve Floyd'un sponsor hastanemiz Medical Park'ta yapılan kontrolleri sonucunda, ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Tedavi sürecinin 4 ile 6 hafta arası sürmesi öngörülen oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Yandık .
 
Son düzenleme:

Üst