Dee Bost çok iyi oynuyor hemen gönderip Courtney Fortson'u almalıyız
Ben kısa oyuncuların bireysel olarak hala iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum ancak onları tamamlayan uzun oyuncular ve kısa oyuncuların beklediğimiz performansı veremiyor olması temel problemlerden biri. Yani uzunlardan güç alarak açık sahayı oynaması gereken bir ekip sürekli yarı sahaya sıkışıyorsa burda daha büyük bir problem var demektir. Geçen seneki takıma Morgan ve Caloiaro'yu koysan hemen hemen benzer durumda belki biraz daha şu durumdan iyi olurduk.
Bu ikisini topla bi kerry etmez
Ben kısa oyuncuların bireysel olarak hala iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum ancak onları tamamlayan uzun oyuncular ve kısa oyuncuların beklediğimiz performansı veremiyor olması temel problemlerden biri. Yani uzunlardan güç alarak açık sahayı oynaması gereken bir ekip sürekli yarı sahaya sıkışıyorsa burda daha büyük bir problem var demektir. Geçen seneki takıma Morgan ve Caloiaro'yu koysan hemen hemen benzer durumda belki biraz daha şu durumdan iyi olurduk.
melo ve caanan ile ennis Angola kıyaslaması gerçekten ayıptır
Kısa oyuncular iyi oyuncular demek, Melo ve Canaan'dan daha iyi olduklarını yazdığım anlamına geliyorsa ya bende bi sıkıntı var ya da anlayamadım. Evet Canaan ve Trimble iyi oyuncular ancak Melo markette değerini bulamadığı için, Canaan da Euroleague'de transfer dönemi kapandığı için bize kaldı. Şimdi ikisi de 700-800 civarında para alıyorlar. Sen aynı banttasın. Bütçenin niye artmadığı ayrı bir konu.
ennis ve Angola’ya verdiğin paraya nasıl geçen sene bulduysan bu senede iyi oyuncu bulabilirdik kardeşim demek istediğim o değil onlar gidebilir ama onların yerini dolduracak oyuncu bulabilirsin bu iki oyuncununda şutu sıfır iyi bi şutörle belki birini tolere edebilirdik ama ikisi birden skandal oluyor
Ben de ondan bahsediyorum işte. Özlerinde iyi oyuncular, ama uzun rotasyonu hiçbir şekilde bu oyunculara alan vermediği için iş sürekli birebire kalıyor. Senin normal bir uzun rotasyonun olsaydı hem kısaları görür daha minör bir hamleyle orayı toparlardın hem de bu kadar kötü durumda olmazdın. Geçen seneki takıma bu uzunları koysan o oyuncuların da performansını aşağı çekerdin.