2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bu takıma bireysel antrenmanlarına devam eden Krstic veya Sofoklis yakışır. Zamanında Banvitte oynayıp emekli olmuş olanlardan da gelebilir. Keith Simmons, Sammy Meija..
 
Bu kadar çabuk yargıda bulunulmaması gerektiğini düşünüyorum ama şunu da söylemek istiyorum:

Abi bir takım bu kadar mı heyecan vermekten uzak olur?

Geçen sezon da hep uzunlarımız kötü dendi ama neredeyse hiçbir maçta rakip uzunlara ezilmemiştik. Kravish'e bakıyorum Unicaja Malaga'da gayet iyi istatistikleri var. N'dour da kaliteli bir oyuncuydu. Floyd döndüğünde mutlaka etki edecektir ama maçlar eldeki oyuncularla çok sıkıcı. En kötü sezonlarımızda bile elimizde Renfroe, Crawford gibi heyecan verici oyuncular vardı.
 
Yani bu kadar mi zordu Bost’un yaninda Melo ve Blackshear’i tutup,Sadigin yanina 2 tane kaliteli yerli ekleyip bir tane kaliteli yabanci 5 numara almak ? Canaan’i saymiyorum cunku kendisini tutabilmemizin cok mumkun oldugunu dusunmuyordum zaten.Rusya’daki malum durumlardan dolayi bir firsat transferiydi iste.Adam zaten gecen sezon’un F4 oynayan takimi Oly’de kontrat kapti.
Bost-Kenan
Melo-Can Maxim
X-Goksenin
Kerry-Sadik
X-Ahmet Duverioglu
Valla zor degildi.Xlere dogru profilleri doldurun su takimin ligde kafa kafaya sampiyonluk yarisi veremeyecegini kimse soylemez herhalde.
 
Teknik ekip ve yönetime transfer lazım Turgay Zeytingöz ve Kerem Tunçeri 'nin altına değil yanına iyi bir scout ağı olan tecrübeli bir isim eklenmeli.
 
Bütçelerini bilmiyorum ama Bursa’nın, Tofaş’ın, Daçka’nın, harcadığı para bizim harcadığımızın ne kadarı acaba ? Gerçekten adam gibi bir kadro kuracak bütçemiz vardı ama ne düşünüldü acaba. Pota altını savunacak 2 uzun (bunu yazmak istemezdim ama en az 2.10 civarı) almamamak için 4 senedir uğraşıyoruz. Resmen parayı sokağa atmışız, bu takım gelişemez, iyi sonuçlar alamaz, taraftarı üzer. Belki de iyi bir coach bulmuşken malzemeyi çöpe atmış olduk. Yazık
 
Raymar Morgan ve Braian Angola kovularak yerlerine 1. sınıf pivot ve skorer alınmalı. Eğer Ian Hummer iyi çıkarsa Jehyve Floyd'da kovulmalı. Şu anda acil yapılması gereken işler bunlar. Yerlilerin kalitesi Sadık Emir Kabaca hariç yerlerde (keşke Muhaymin Mustafa'ya şans verilse) ama bu sorunu sezon sonu çözebiliriz. Şu anda yabancı kalitesini artırmak gerekiyor. Bunun için parayı bastırıp Nba'den seken 2 oyuncu (Mesela Charles Bassey - Quinndary Weatherspoon) almalıyız.

Sezon sonunda da Göksenin'in, Mahir'in, Yunus Emre'nin mutlak şekilde kovulması gerekiyor. Bunlar da takımın kalitesini aşağı çekiyorlar.
 
Teknik ekip ve yöneticiler, bu sene Petkim, Merkezefendi ve Manisa' nın ligde olmalarına yatıp kalkıp dua etsinler. Umarım onlarda kadrolarını güçlendirmezler. Normal şartlarda en az 20' ye yatıracağımız takıma varlık gösteremedik. Başka da bir yorumum yok maçla ilgili.
 
Bu branşı seven taraftarın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez. Yeter artık gerçekten. 6 yıldır sil baştan geriye dönmekten çok yoruldum. Ben en son pivota Pleiss yanına kim alsak diye düşündüğümüzü hatırlıyorum. Sonrası yok bende. Neler etmişler bize 6 yıldır, zindan etmişler hayatı. Kime inansak kandırıyor. Yorum yazmak istemiyorum artık. Her şey ortada zaten.
 
Bu branşı seven taraftarın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez. Yeter artık gerçekten. 6 yıldır sil baştan geriye dönmekten çok yoruldum. Ben en son pivota Pleiss yanına kim alsak diye düşündüğümüzü hatırlıyorum. Sonrası yok bende. Neler etmişler bize 6 yıldır, zindan etmişler hayatı. Kime inansak kandırıyor. Yorum yazmak istemiyorum artık. Her şey ortada zaten.
Katılıyorum. 30 milyon taraftarımız var diyip övünen Bi yönetim varsa o zaman o taraftarın iyi kadrolar görmek de hakkıdır branş ne olursa olsun.
 
Kısalarda Bost harici oyuna akıl koyacak adam yok

Ennis maçın bazı ufak bölümlerine etki edebiliyor geçen seneki Melo'nun rolüyle uzaktan alakası yok daha çok savunma yönü kuvvetli ve pota gidişleri iyi

Coloairo ise 3.5 gibi takım oyuncusu iyide katkı veriyor.

Morgan takımın el freni onu oyuna sokucaz diye her maç elimizden gidip oyunumuzdan düşüyoruz

Angola ise daha birşey yaptığını göremedim izlediğim maçlarda hiç de beğenmedim açıkcası

Şu takımda tutsan tutsan bost-colairo-ennis tutulur kalanını komple değiştirmek lazım
1 guard - 1 pivot alsan bile yeticek ama çok yanlış planlama yapılıyor
 
Son 15 yilin kurulan en kotu takimi. Daha bunlar iyi gunler, Okan Buruk icin 7. 8. hafta demistim. Az kaldi..Basketbol takimi icinde 2 hafta var diyorum. Bakalim onundeki 3 maci Magir Agva,Yunus,Morganlarla acaba nasil kazanacak Pistiolis onu dusunsun. Cok degil 5 haftaya bjk ile ayni galibiyet sayisina geliriz.
 
Yunus oldukça iyi katkı veriyor Muhammed Baygul hatta Berk Uğurlu vs bundan fazlası olmazdı.
Muhaymin 2/3 rotasyonunda potansiyeli için alındı. Kanadı yerlilerle gececeksek Muhaymin ve Sinan riskli bir ikili oldu. Ya 2 oyuncu yerine sadece Erkan Yılmaz olabilirdi ya da Sinan yerine yerli ön alan oyuncusu alıp yabancılardan birini 2/3 alacaktık. Sinan Muhaymin ikilisi gereksiz şişkinlik yaratıyor süre alacak katkıyı vermekten uzaklar.
Sinan Sağlam gibi Sedat Ali de backup icin neden alındı anlamıyorum.

Floyd Morgan ve Ennis Angola fark yaratmaktan oldukça uzaklar onu geçtim stabil olarak belli bir rolü bile veremiyorlar şimdilik.

AEK Brian'dan Canaria Ennis 'ten sözleşmeleri sürerken neden çıkmış belli olmaya başladı biz bonservis ödemedik diye sevinirken AEK ve Canaria yerine biz fesih tazminatı ödemek zorunda kalacağız :)
 
Son düzenleme:

Üst