Caloiaro’dan daha iyi 3.5-4 getirme ihtimalimiz var miydi acaba ? Son haftalarda kaybettigimiz tek mac olan Fb Beko macinda da gayet iyiydi.
Bursa macinda iyiydi kilit mac degil mi ? Bugun cok iyiydi kilit mac degil mi ? Oostende maci disinda Bcl maclarinin cogunda iyiydi kilit mac degil mi ?
Gecen sezon Ekrem Memnun doneminde Bcl’den elenmemizin sebebinde de 5 numara yoklugundan sikayet ediliyordu burada,20 sayidan verilen Dacka macinda da 5 numaramiz yok yaaa deniliyordu.Hic bir hedef maci da kazanamadik o surecte.E simdi de yok ? Ama gayet iyi oynayip kazaniyoruz.Yani ise gelince 5 numara yok de ise gelmeyince kenar yonetimi kotu de.Ne guzel dunya valla..Biz kendimizden daha gucsuz takimlara karsi 20 sayilardan verilen maclari da hatirliyoruz ama bugun takim oradan da ayaga kalkmasini bildi.
O kotu,bu kotu,kenar yonetimi kotu ama takim Bcl’de lider cikiyor,ligde de her maci kazaniyor.Kazandigi maclarda da kaybetmis gibi elestiri aliyor.Pivot lazim zaten bunu soylemek icin basketbol alimi olmaya gerek yok.Alacaklar yani orasi kesin.
Valla eminim burada bircok kisi var ki takim kaybetse de caksak diye bekleyen.Takim kotu bir momentum yakaladiginda sayfalara yetisemiyoruz ama kazandiginda bile niye boyle olmadi diye elestiriler geliyor.
Aman Erden Timur’a cakayim,aman Pistiolis’e sallayayim aman,sezon basinda kotu dedim diye iyi oynamasina ragmen bir oyuncuyu elestireyim derdinde birkac kisi.Ben mesela Ennis konusunda yanildim,ozur diledim ve su an cok mutluyum performansindan.Bu kadar zor degil arkadaslar bazi seyler.Hic biriniz veya hic birimiz Obradovic,Popovic falan degiliz yani yanildiysak bunu soyleyebiliriz.Bu bir oyuncu konusunda da olabilir,bir yonetici konusunda da olabilir veya iki hoca arasindaki farki gorunce de olabilir.