Oyuncunun özelliklerini yazabilir misiniz?
Savunma ve hücumda nasıl bir oyuncu?
Iceriden ve disaridan cok yuzdeli oynayan bir oyuncu.Bir uzuna gore cok iyi dis sutu var.Hucumda her turlu kullanabiliriz kendisini.Onemli bir silah olur bu konuda.Savunmada ayni seyleri soylemek zor fakat sezonun bu bolumunde cok iyi denilebilecek bir hamle.Oyuncunun özelliklerini yazabilir misiniz?
Aklıma Kaan Ayhan geldi oda birden fazla pozisyonda oynuyor ama hepsini de kötü oynuyor. Hummer için de benzer bir durum var, komik bir paraya oynuyor olması kötü bir tercih olduğunu hafifletmiyor bence.Hummer cok komik bir paraya oynuyormus. Gerektiginde birden fazla posizyonu kapatabilecegi icin tercih edilmis.
Teşekkürler.Iceriden ve disaridan cok yuzdeli oynayan bir oyuncu.Bir uzuna gore cok iyi dis sutu var.Hucumda her turlu kullanabiliriz kendisini.Onemli bir silah olur bu konuda.Savunmada ayni seyleri soylemek zor fakat sezonun bu bolumunde cok iyi denilebilecek bir hamle.
Ben kendisini en son Sirbistan-Turkiye macinda izlemistim.Muazzam oynayip canimizi yakmisti o mac.Yanlis hatirlamiyorsam 3 veya 4 tane dis sut sokmustu o mac.Beni cok mutlu etti sahsen.
Aklıma Kaan Ayhan geldi oda birden fazla pozisyonda oynuyor ama hepsini de kötü oynuyor. Hummer için de benzer bir durum var, komik bir paraya oynuyor olması kötü bir tercih olduğunu hafifletmiyor bence.
Peki hummer veya floyd'tan çıkıp bi hamle yaparlar mı? Floyd form tutamazsa bence yerine bi oyuncu alınmalı. Tutarsa en azından savunma ve çember korumada iş yapar ve hummer'dan çıkıp bi kısa çekmek mantıklı olur.Jay Huff ismi çıkmış, benim tercihim kendisi olurdu ama Ristic de epeydir beğendiğim bir oyuncu. Boyuna göre alan kaplaması dışında savunma tarafında çok caydırıcılığı olan bir oyuncu değil ama Floyd'dan çıkamayacağımızı düşünürsek iyi bir hamle olarak görüyorum.
Peki hummer veya floyd'tan çıkıp bi hamle yaparlar mı? Floyd form tutamazsa bence yerine bi oyuncu alınmalı. Tutarsa en azından savunma ve çember korumada iş yapar ve hummer'dan çıkıp bi kısa çekmek mantıklı olur.
Cok fazla pozisyonu oynayabildigi veya hicbirini oynayamadigi icin alinmis. Adamin sucu da yok, iyi niyetiyle mucadele ediyor ama kapasitesi bu. Akil tutulmasi bir panik transferi.Ristic'i hiç izlemedim ama hücumu iyi bir atlet pivot eksiğimiz var ve bu açığımızı kapatacak biriyse ne âlâ. Floyd ise hiçbir şeyi kanıtlamamış ve bilakis çok kötü istatistikleri ve çok kısıtlı oyunu olan bir uzun. Bunların ikisinden biri sahada olacaksa; hücum ya savunmanın birinden feragat etmek zorunda kalacağız gibi. Tabii eğer Ristic savunmada iyi değilse.
Hummer mevzusu da şuna benziyor o zaman ; sen Felipe Melo'yu alacakken gidip Necip Uysal'ı alıyorsun. Hayatımda daha saçma hamle görmedim. İsterse bedava oynasın bize ne ? Hangi açığımızı kapattı ya da kapatacak ?
Para vermeyelim diye daha çok para vermek ancak Galatasaray zekâsına yaraşır bir felsefeydi... Ndour-Kravish kalsa zaten yerinden hareket etmeden her şeyi muhafaza edecektin. Neyse kime laf anlatıyoruz ki...
Floyd, Hummer ve hatta Angelo’nunda bu takımda yeri olmamalı. Ristic transferini yaptıysak bu üç adam yerine bir tane 4-5 oynayabilen oyuncu ( Kai Jones )ve bir tanede yerli forvet ( Egehan )yeter.Oyuncuları neden hep Avrupa’dan alıyoruz oda ayrı bir soru işareti.NBA’de şans bulamayan bir dünya kaliteli uzun var.Floyd ve eger gelirse Ristic’i bir arada sadece Bcl’de kullanabilecegiz belki ama birbirini cok iyi tamamlayan iki uzun.Ristic geldigi an Bcl’deki iddiamiz daha da artar diye dusunuyorum.Cunku birinin yapamadigini digeri cok iyi yapiyor ve bu konuda birbirini bu denli tamamlayan iki 5 numara Bcl’de yok su an.Tabi bunlari soylerken sunu da ekliyorum ki umarim Floyd’u 3 mac ust uste falan sahada gorururuz..Floyd belli seyleri bize verebileceginden suphe etmedigim fakat saglik konusunda epey sorunlu bir oyuncu oldu bizim adimiza maalesef..