2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Millet gömü mu buldu yoksa bütçeyi yerlilere mı bağlıyacaklar acaba KSKde yerli guard kalmadı onlar da Berk ve Kenandan birine gidecekler mecburen .

Kartal boşta miydi ?Daha önce de yazdım seçtiği oyunculara bakınca bizim koç Kenan'i istiyordur gibi geliyor zaten.Benim de bir itirazim olmaz gelirse

Kenan’i da isterim tabi ki.Bence gelmesinde sakinca yok.Katki saglar.
Ama benim tercihim Kartal olurdu.Pg ozellikleri en net olan oyuncu Kartal bence piyasadaki yerli guardlar arasinda.

Bost Sadık Göksenin hariç kalanlar gidecek gibi. Kalırsa Kerry kalır kalmazsa Dj Wilson 4 numaraya. Rusya dan düşecek oyuncular önemli bence. Hoca nın gözü illaki ordadı. Melo nun yerine Allerik Freeman DAP yerine Stanton Kidd pivot içinde EL takımlarının ilgisi dışında kalırsa Tonya Jekiri olmazsa Alpha Kaba. Yerli kadroya Kenan, Erkan, Tarık, Furkan veya Ahmet.

Dee Bost - Kenan - Yunus Emre
Allerik Freeman - Göksenin
Stanton Kidd - Erkan Yılmaz - Tarık
DJ Wilson - Sadık Emir Kabaca
Tonya Jekiri - Furkan

Freeman dan emin değilim yalnız çok bireysel bir oyuncu sanki.

Kartal'ı Bahçeşehir'in bırakma ihtimalini mümkün görmüyorum. Hall ile uzattılar ki Kartal, Hall'dan daha iyi oynadı bu sezon.

Kaldı ki Yunus Emre'yi aldıktan sonra 2. bir yerli guard arayışımız var mı ki?

Bost-Kenan
Wilbekin-Göksenin
Colson-Dap-Egehan
Blackshear-Sadık-Erkan Yılmaz
Alfa Kaba-Ahmet Düverioğlu

Bu kadroyu kurarsak size olarak da diğer takımların altında kalmayacak , aynı zamanda atlet ve skorer bir takım olabiliriz.Wilbekin dışında da pahalı bir oyuncu yok.

Sirasiyla Berk Kartal Kenan şeklinde tercihim olurdu. Karşıyaka Tofaş biri guard alacak birileri yine açıkta guardsiz kalacak.
Alacağın yerli guard yabancıları dinlendirmedikten sonra bir anlamı yok Yunus rakip guarda baskı yapar top getirir bir nebze faydalı olur. Ama Kartal'ın Bahçeşehir 'de Berk'in Tofaş 'ta yaptığı gibi ciddi süre ve rol alamaz. Yani Yunus'la guardi geçersek Rıdvan Eray ikilisinin yaptığı işi tek başına yapar . Ama maça 3 yabancı uzunla çıkabilirim guvencesini vermez bize.

Koca sezonu 2 yerliyle bitirdik yine bir şekilde geçer bu gidişle ya hiç kaliteli yerli alamayacağız ya da 1 tane falan bekliyorum. Erkan Yılmaz ancak kendi çok isterse gelir yoksa Bahçeşehir bırakmaz.

Beşiktaş dağıldı Antep ve Daçka en zayıf yerli rotasyonu olan takımlardi hamlelerini yapıyorlar hoş biz de yapıyoruz Mahir Ağva ve Yunus ile ne diyelim

Daçka Can-Osmani alırken biz o pozisyonlara Yunus-Mahir alıyoruz. Can sıkıcı. Zaten çok dar bir yerli havuzu varken, Daçka’nın da ahım şahım bir bütçesi yokken bu iki oyuncuyu kaçırmak bence iyi olmadı.

Yine de Turgay Bey’e güvenmeye devam etmekten başka çare yok. Dilerim yeni transferlerimiz olan arkadaşlar pozisyonlarındaki 3. tercihlerdir. Artık fazla zaman geçmeden Berk, Samet, Erkan 3’lüsünü takımımıza kazandırırlar umarım.

Sezona 6 yabancı ile başlayalımda yine vakalar artar sakatlık olur falan riske gerek yok. Ligde sıralama için her maç önemli yeni El formatında efes olmasa bile bir şekilde Fb yi geçip saha avantajını almaya çalışmalıyız. Yerli kısa olarak Kenan-berk - kartal üçlüsüne kalacaksak bunlardan ucuz olan gelsin bence. Kanat için Erkan veya Egehanı kapmak önemli yerli konusunda en büyük farkı yaratılabilecek isim bence. Egehan ı alırsak ve 6.yabancı ile başlarsak aynı esnekliğede sahip oluruz ayrıca Sadık'a ciddi süreler vermeyi hedefleyip 3.5 numara almalıyız.

Bost - Kenan-Egetan
X-Göksenin-Yunus
Egehan/Erkan-X
Dekker-Sadık-Yiğitcan
Kaba-Ndour-Mahir

Yiğitcan mevkisiz bir oyuncu aynı babası babasının vücut geliştirmiş hali Bursa'ya gidecek diye biliyorum 3.5 tipinde ama şutu sıkıntılı kararları sıkıntılı rahat bir takımda ciddi süre alarak tecrubelense iyi olur herkes için.

Kritik kelime dusse olmali sanirim. Para pul belli deel malum.