Kenan Sipahi yi almışız
bjk yeni sezon için anlaştı sanırım onunla
Kenan Sipahi yi almışız
Kenan Sipahi yi almışız. Genelde dogru paylasıyor bu arkadaş.
Beşiktaşla anlaştı haberleri vardı bu sabahKenan Sipahi yi almışız. Genelde dogru paylasıyor bu arkadaş.
Furkan Aldemir bu mesajdan sonra Mecnun olup kendisini dağlara vurmuş üzüntüden.Diyanet islerinde calisiyorsa zaten soylenecek bir sey kalmamistir. Bize 10 kere uzak olsun derdim,ama simdi 1000 kere uzak olsun.
Bjk dan yüksek ücret istediği söyleniyordu demekki orta yolu bulmuşlar.bjk yeni sezon için anlaştı sanırım onunla
Çağlar yazmıştı kesin olarak anlaştı diye.Egehan Efesle kesin olarak anlaştı mı yoksa henüz kesin değil mı ? Bilgisi olan var mı
Yok zaten imkansız olduğunu biliyorum ama Wilbekinle fener imzalarsa Tarıktan vazgecmek zorunda, bildiğim kadarıyla 2 devşirme olmuyor. Takip etmek lazım o durumuWİlbekin Maccabi'den ayrılsın, Fb havada kapar. Biz Berk'i alamıyoruz ne Wilbekin'i
Yok zaten imkansız olduğunu biliyorum ama Wilbekinle fener imzalarsa Tarıktan vazgecmek zorunda, bildiğim kadarıyla 2 devşirme olmuyor. Takip etmek lazım o durumu
Bende bu adamı hiç begenmiyorum, ama maalesef piyasada 10 dk süre alacak adam bulmak zor, belki savunmada katkı verir gelirseKenan Sipahinin oynamadigi bir Galatasaray kalmisti. O da olacak gibi. Efes'te zaten imkansiz oynamasi. Ispanya'da bile oynarken sasirmistim nasil bunu aldilar diye. Gecen sene fb Cska deplasmaninda 8 kisi ile yenildiyse bas kahramani 3 te 0 serbest atis atan, airball sutlari olan Kenan Sipahidir. Keske Dogus Ozdemiroglu olsada gercek bir yedek oyun kurucu gorsek,