2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kartal da Bahçeşehir de kalmış. Eli yüzü düzgün kısa kalmadı an itibarıyla. Uzun olarak da Ahmet var, o da Bursa ya da Tofaş yapar. Biz de ortada kalan birileri varsa oradan alırız

Yok zaten imkansız olduğunu biliyorum ama Wilbekinle fener imzalarsa Tarıktan vazgecmek zorunda, bildiğim kadarıyla 2 devşirme olmuyor. Takip etmek lazım o durumu

Tarık altyapıda vatandaşlığa geçmiş bulunan oyuncu kategorisinde olduğu için bildiğim kadarı ile o kotadan yemiyor.Benzer şekilde Ahmed ve İsmet de ebeveynlerinden en az biri TC vatandaşı olduğu için yemiyor.

Muhaymin ve Göksenin varken oraya bir de Tarık eklemesi yapmayız muhtemelen. 4'e de kaydıramazsın Sadık var. Maaşı da düşünüldüğünde. Zannetmiyorum.

Tarık'in gideceği meçhul gibi Fenerden .Kemal Erdem kalacak gibi yazmış mesela. Yerli guard kalmadı.Ahmet değerinin üzerine gider bence o topa girmeye de gerek yok.Yabanci kısalar için sene sorundaki formüle devam etmek lazım bence Melo yerine biraz daha fizikli savunması ve pg özellikleri de olan iyi bir oyuncu. Canaan mümkünse kalsın değilse onun yerine muadil bir oyuncu.Egehan olasılığı varsa zorlamak lazım yoksa da Gani Erdi Gulaslan hem faydalı bir oyuncu hem iyi bir sporcu bence.

Fazla güvenmemenizi önererek Eyüp Yıldız'ın duyumlarını paylaşayım: "Adem Bona listede ama ilk tercih değil, 4 numaraya Raymar Morgan düşünülüyor."

Furkan en azından bir karar verip istediğini yapmış. Okben gibi Kenan gibi Ege gibi parayı alıp yan gelip yatma yolunu tercih etmemiş. Bu kadar kazandım eyvallah demiş. Ki oynadığı süre zarfında parasını sonuna kadar hak etmiş bir oyuncuydu.

Kenan Sipahinin oynamadigi bir Galatasaray kalmisti. O da olacak gibi. Efes'te zaten imkansiz oynamasi. Ispanya'da bile oynarken sasirmistim nasil bunu aldilar diye. Gecen sene fb Cska deplasmaninda 8 kisi ile yenildiyse bas kahramani 3 te 0 serbest atis atan, airball sutlari olan Kenan Sipahidir. Keske Dogus Ozdemiroglu olsada gercek bir yedek oyun kurucu gorsek,

Kenan Sipahinin oynamadigi bir Galatasaray kalmisti. O da olacak gibi. Efes'te zaten imkansiz oynamasi. Ispanya'da bile oynarken sasirmistim nasil bunu aldilar diye. Gecen sene fb Cska deplasmaninda 8 kisi ile yenildiyse bas kahramani 3 te 0 serbest atis atan, airball sutlari olan Kenan Sipahidir. Keske Dogus Ozdemiroglu olsada gercek bir yedek oyun kurucu gorsek,
Bende bu adamı hiç begenmiyorum, ama maalesef piyasada 10 dk süre alacak adam bulmak zor, belki savunmada katkı verir gelirse

Ligde 5 yabancı kullanacakken guard yada uzun en az 1 tane sağlam yerli almaliydik. Almazsak 3/2 yabancı tercihiyle guarda yada pota altında sıkıntı yaşamaya devam edeceğiz.