Çark etti arkadaş. Piyasada yerli guard kalmadı
Fazla güvenmemenizi önererek Eyüp Yıldız'ın duyumlarını paylaşayım: "Adem Bona listede ama ilk tercih değil, 4 numaraya Raymar Morgan düşünülüyor."
Kartal da Bahçeşehir de kalmış. Eli yüzü düzgün kısa kalmadı an itibarıyla. Uzun olarak da Ahmet var, o da Bursa ya da Tofaş yapar. Biz de ortada kalan birileri varsa oradan alırız
Kartal haberinin kaynağı neresi acaba Ben Twitterda bulamadım
Eray kalıyor galiba en az kazanan oyuncuydu. Rıdvan-Yunus Ege-Mahir Canberk-Muhaymin değişiklikleriyle yerli rotasyonunu kapattık büyük ihtimal. 6 yerli sayisal olarak yeterli.
Buna hiç katılmıyorum FB bu sezon şampiyon olacaksa yerli kadrosunun kalitesi ve dolayısıyla da rotasyonunun genişliği sayesinde şampiyon olacak. Yerli transferi çok çok önemli. Tam tersi gerekli önemin hiç gösterilmediğini düşünüyorum.Bence yerli transferine gereginden fazla takiliyoruz. Iyi yerliler olsun tabiki, kimse itiraz etmez.
Bu sezonki gibi uyumlu ve dogru yabancilari secelim once.
Hersey bir yana turgay bey yerlileri gencken veya parlamadan bulan/yetistiren bir ekolden geliyor.
Tam bizim gudubet şubeye yakışan hamle olur. Daha dün arkadaşlarla konuşurken; Kerry’den sonra Bost da giderse hiç şaşırmam, normalimiz bu demiştim. Kanser ederler insanı. Yalandır umarım.