2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Eray kalıyor galiba en az kazanan oyuncuydu. Rıdvan-Yunus Ege-Mahir Canberk-Muhaymin değişiklikleriyle yerli rotasyonunu kapattık büyük ihtimal. 6 yerli sayisal olarak yeterli.

Bence yerli transferine gereginden fazla takiliyoruz. Iyi yerliler olsun tabiki, kimse itiraz etmez.
Bu sezonki gibi uyumlu ve dogru yabancilari secelim once.
Hersey bir yana turgay bey yerlileri gencken veya parlamadan bulan/yetistiren bir ekolden geliyor.

Yabancı transferinde acele etmemize gerek yok, edeceğimizi de sanmıyorum, bu işin yaz ligi,fırsat transferleri vs. var. Geçtiğimiz yaz da kadroyu Ağustos sonlarında tamamlamıştık, o yüzden o yönden bir problem yok.

Ancak yerlide biraz hızlı davranmak gerekiyordu, aslında erken davranmadığımızı da söylemek biraz haksızlık olabilir. Yunus transferinde acele etmiş gözükmemizden dolayı biraz yükleniyoruz yönetime ama, şu ana kadar gerçekten katkı verebilecek yerlilerden Buğrahan ve Egehan'a gittik, ikisi de Efes'i seçti, hatta Buğrahan son saniyede karar değiştirdi. Bunların 1 alt seviyesindeki Antep-Bursa-Telekom yapan yerliler de muhtemelen yıllık 300 bin dolar bandında ücretler talep ettiler, bu ekipler bu civarda paraları yerlilere veriyorlar fakat bizim politikamızda herhangi bir yerliye 200 bin dolardan fazla vermek gibi bir düşünce olduğunu sanmıyorum, ve bu konuda yöneticileri de yargılayamam.

Dediğim gibi burada yangın biraz Yunus transferi ve ona ödenecek (dedikodu tabi ki bu) 2.9 milyon TL'lik ücret haberi üzerine çıktı ama bence en azından bizlerin aklından geçen çoğu oyuncuyla en az temas kurulduğunu,bellki de pazarlık yapıldığını düşünüyorum. Yerli olarak bence ismi çıkan oyuncular haricinde 1 hamle daha yapılabilir, sonra artık önümüze bakacağız.

Bence yerli transferine gereginden fazla takiliyoruz. Iyi yerliler olsun tabiki, kimse itiraz etmez.
Bu sezonki gibi uyumlu ve dogru yabancilari secelim once.
Hersey bir yana turgay bey yerlileri gencken veya parlamadan bulan/yetistiren bir ekolden geliyor.
Buna hiç katılmıyorum FB bu sezon şampiyon olacaksa yerli kadrosunun kalitesi ve dolayısıyla da rotasyonunun genişliği sayesinde şampiyon olacak. Yerli transferi çok çok önemli. Tam tersi gerekli önemin hiç gösterilmediğini düşünüyorum.

Ayrıca eğer iki tane daha kaliteli yerli oyuncumuz olsaydı biz Efes serisini geçerdik. Koyulan hedeflerin samimiyetini test etmek noktasında da yerli transferi çok önemli. Kesinlikle yerli noktasında bazı sürprizler olmalı. Böyle bir yerli rotasyonu kabul edilemez. Dolayısıyla yerli rotasyonunu kapattık diye bir şeyi ben kabul etmiyorum.

Haberin içeriğinde hiçbir şey olmaması komedi. Herhangi bir bilgi yahut hiçbir şey yok. Linke tıkladım tamamen bomboş bir haber. Anlamadım. Çok ilginç ve saçma bir haber.

Tamamen uydurma değilse ki olmayabilir ben teklifleri var gibi anladım. Anlaştı, transfer etti vs diyememisler.Dee bost rota çevirmiş.KSK İlk transfer hamlesini yapmaya çalışıyormus.Yazdiklari bu e ne demek şimdi bu 😀