2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Reimar Morgan ünlü görünüyor, çünkü Totalbasket.gr'nin özel bilgisine göre iki Türk takımının, Tofaş ve Galatasaray'ın gözdesi.
Amerikalı oyuncu geçtiğimiz sezon Karşıyaka'da maç başına 15.4 sayı ve 7.0 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

https://www.totalbasket.gr/sto-stochastro-ton-tofas-kai-galatasarai-o-reimar-morgkan/ Umarım doğru değildir bu haber. Colson haberi düşmüş. Demek ki bütçe yabancılara gidecek.
Fazla güvenmemenizi önererek Eyüp Yıldız'ın duyumlarını paylaşayım: "Adem Bona listede ama ilk tercih değil, 4 numaraya Raymar Morgan düşünülüyor."
İlgileniyorsak da listemizin kaçıncı sırasında olduğu önemli. İlk sıralarda olduğunu sanmıyorum ama ilgilendiğimiz kesin gibi.

Burakcan da boşta bu arada. Geçtiğimiz yıl ilgilenmiştik. İlla ki bir yerli daha alacağız. Belki Burakcan'a gidebiliriz ama Muhaymin varken gerekli mi emin değilim.

Tek avantajı 4-5 pozisyonunda oynayabilecek Burakcan-Sadık-Mahir ve 2 yabancı ile çember altını 5'leriz. Olası 6.yabancıyı da guard alıp en azından BCL'de Yunus'a kalmayız

Twitterde Sinan Sağlam ismi paylaşılmış. Küme düşmemeye oynayan takım transferleri yapıyoruz

A ben onu unutmuşum genel olarak stoper tercih ediyoruz yerlilerde aklıma gelse olabilir derdim,o zaman Canberk'i neden bıraktık o en azından 3 maçta 1 falan da olsa gününde olunca üçlük sokuyor ayrıca nerede ise tüm yerliler forvet oluyor 3 yabancı guard kesin lazım