2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Şimdi de 1 yıl top oynamayan Morgan'ı aldık. Morgan formdayken bile pozisyonu için undersize biriydi. Ancak arkasına Semih(eski hali), Furkan, Sertaç gibi iri yarı ve gönül rahatlığıyla süre verebileceğin bir pivotla değerlendirilebilirdi.

Ama biz gittik, adamın ölü halini arkasında Mahir varken aldık. Colson haberiyle başladığımız gün anca böyle berbat bitebilirdi.

Morgan hic icime sinmedi.Sezon ortasi 7. yabanci olarak gelebilirdi en kotu.Yerli de batirdik yabanci da fark yaratiriz dedik ama onun da baslangici iyi olmadi.
Morgan’in Kerry’den iyi yapabildigi hic birsey yok 4 numarada.

Jeffery Raymar Morgan
Kısa forvet (3) 33 yaşında ... İş yapar mı bilgim yok ...

Hücum yetenekleri olarak bir pivotta olabilecek her şey var. Yüzü dönük, sırtı dönük, orta mesafe hatta yayın gerisi. Savunma tarafında ise kısanın karşısında kalır, mücadeleden kaçmaz, rebound kısmında da fena değil. Ancak sırtı dönük uzun savunmasında zayıf kalır. O yüzden arkasında fizikli ve süre verebileceğimiz bir 5 numara olmalıydı.

Tabi bu yazdığım özellikler 1 sene oynamayıp 33 yaşına gelmeden önceydi

Altıncı yabancıyı baştan almıyor isek yandı gülüm keten helva bütçede geçen seneki ile hemen hemen aynı demektir 1 sene oynamamış adam ne kadara imza atmış olabilir.Sakatligini bilen var mı

Tekrardan hatırlatmakta fayda var Eyüp Yıldız'ın günler öncesinden Morgan duymunu verdiğini yazmıştım. O duyumu verirken 4 numara olarak düşünüldüğünü de söylemişti. Buranın altını çizmek lazım. 4 numara. İsmi ilk veren kişiydi numarasında da yanılmaz herhalde.

Hücum yetenekleri olarak bir pivotta olabilecek her şey var. Yüzü dönük, sırtı dönük, orta mesafe hatta yayın gerisi. Savunma tarafında ise kısanın karşısında kalır, mücadeleden kaçmaz, rebound kısmında da fena değil. Ancak sırtı dönük uzun savunmasında zayıf kalır. O yüzden arkasında fizikli ve süre verebileceğimiz bir 5 numara olmalıydı.

Tabi bu yazdığım özellikler 1 sene oynamayıp 33 yaşına gelmeden önceydi
Eyvallah 😊

Muhaymin'e istek atmıştım twitterı'nın kilidini kaldırmış. Beğenilerine baktım McCollum'un tebriğini beğenmiş transferi hakkında. Daha eski beğenileri ise gülümsetti.

Ekli dosyalar

• mm.jpg
    mm.jpg
    128.6 KB · Görüntüleme: 16
Sinan Sağlam ise Erkan Egehan olmadı demek Morgan da yaşlandı ucuz bir oyuncu da değil, tahmin ettiğim senaryoya doğru gidiyoruz. Papaz her zaman pilav yemez.

Oyuncu maaş bütçesi ciddi artsa bile, yerli kadrosunda önemli bir hamle yapmadan parayı cv si olan ama düşüşteki yabancılara bağlayıp geçen yıldan daha düşük katkı alacağız muhtemelen. 10-15 oyuncu haric EL oyuncusu EC BCL oyuncusu kavramı komik geliyor para savuranların kendini rahatlatma argümanı. Hollanda liginde 150 bine oynayan yetenekli adam 2 yılda maaşını 6-7 ye katlayabiliyor. Moerman'a gömseydik 500-600 bine oynar bedava (!) bu kafayla gidersek Erman Kunterli Ataman in son sezonlarına döneriz.
İşin aslı piyasayı ongoremedik halbuki belliydi 2000 başındaki gibi iddialı takım sayısı gereğinden fazla artınca enflasyon oluştu. Bana kalsa 2 yerliye farklı bir bütçe ayırırdım neyse bekletim oldukça düşük.

Bu arada ne Pistolis ne Bost'un uzatmaları resmilesmedi geç kaldık sezon içinde playofflara kalmadan uzatma için son tarih vererek iyi bir teklif yapmalıydık. Mayıs sonu kesin kararı vermeliydik. Nisan ayında 500-600 bine ikna edeceğin Bost'a şimdi 800-900-1000 den aşağı tutman imkansız.

Sinan'la yerli transferini kapatırız. Yunus Goksenin Sinan Muhaymin Sadık Mahir zaten sayısal olarak yeter 6 kişi, fazlası parayı çöpe atmak olur. Ligde play off için oynarız, avrupada da son 4 vs kalamayız yine her zamanki gibi. EL 'nin bitik oyuncularına basarız parayı yeni Motumlar vs. çekmesek bari.

Son düzenleme: