2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Morgan nereden çıktı gidin Kyle Wiltjer ı alın bari. Yerlilerde ise gelen isimlerden beklenti ustü katkı vermelerini bekleyecegiz artık. Sinan Mahir Yunus u alana kadar. Kenan ve Furkan a daha fazla saldırabilirdik. Kenan Muhaymin Furkan eklemesi yeterdi.

Bonzie Colson bence kesinlikle doğru isim ve umarım bir an önce resmileşir. Raymar Morgan konusuna gelince ise oldukça iyi bir oyuncuydu ama bir sezonu boş geçirmesi bence ciddi handikap. Altıncı yabancı olarak düşünülüyorsa belki ama diğer türlü soru işareti yaratır.

Alinan bahsedilen tum turk oyuncular yetersiz,siradan,bos oyuncular. Dmedi demeyin Pistiolis 1 sene daha kalir,bu oy8uncularla basarili olmasi imkansiz. 1 sene sonra Panathinaikos'a bas antrenor olur Pistiolis. Zaten futbolda ses yok.. Ne diyim 2022-2023 sezonu her bransta yeni facialar,kayiplar olmaya aday degil,kesin!

Morgan 3.yabanci uzun olabilir. 6 yabancı ile başlarız büyük ihtimal. Ağva 'nin sınırlı rol alacağı düşünüldüğünde 2 yabancı uzunla sezon bitmez. Morgan 3/4 oynayabiliyordu bu yaşta ve sakatlık durumu ?? Morgan + 1 yabancı uzunla intihar etmiş oluruz.

Kalan 3 yabancıyı biri kanat özellikli 3 guard almamız daha doğru olur.

Bu Samet Yiğitoglu kısa vadede iş yapar mı acaba? BjK ile mahkemelik oldular BJK kazandı ama orada kalırsa iki tarafa da hayır gelmesi zor.Metin Sonmezin yazdıklarına bakınca zaten satmaya açık gibiler.

IstBasket'ten herhangi bir oyuncunun BJK'de kalacağını sanmıyorum kısa sürede Furkan da ayrılır muhtemelen de Samet daha genç değil mi takım için. Demir Doğan da çok yetenekli aslında şimdiden ucuza kapatmak lazım.

Bu süreçte Mustafa Cengiz'în en doğru kararıydı bu işe bulaşmamak. Görüldüğü üzere "yapılanma" dedikleri şeyden 2 senede eser kalmadı. Sözleşmeli oyuncuyu kafe köşelerinde rakip takımlara satmaya çalışıyordu en son menajeri.

IstBasket'ten herhangi bir oyuncunun BJK'de kalacağını sanmıyorum kısa sürede Furkan da ayrılır muhtemelen de Samet daha genç değil mi takım için. Demir Doğan da çok yetenekli aslında şimdiden ucuza kapatmak lazım.

Bu süreçte Mustafa Cengiz'în en doğru kararıydı bu işe bulaşmamak. Görüldüğü üzere "yapılanma" dedikleri şeyden 2 senede eser kalmadı. Sözleşmeli oyuncuyu kafe köşelerinde rakip takımlara satmaya çalışıyordu en son menajeri.

Genç evet Üsküp'un yerel lig sonuncusu takımında Samet katkı vermiş tâbi ölçü olacak bir seviye değilde millî takım aday kadrosuna da alınınca kısa vadede de biraz katkı verir mi dedim bildiğimden değil.Furkan iyi olurda çok isterler öyle bir paramız vardı ise neden daha sağlam yerli kısalar almadık vs Samet belki daha ucuza düşer dedimdi. Gerçi Furkan için de şöyle bir olay var bu transfer dönemi satmazlar ise seneye bedavaya gidecek.

Louis Labeyrie de Valencia'dan ayrılmış. Tabi bu isimlerin hepsi çok zor transferler ama iyi bir Kerry ikamesi olabilir. Tabi Kerry'e kıyaslayınca kime gidersek gidelim bir profil düşüşünden bahsetmek kaçınılmaz olacak ama yapacak bir şey yok, Kerry çok özel oyuncuydu ve bu bütçelere daha iyisini bulmak zaten pek mümkün değil.

Yabancılara icin hak etmeyene saçma sapan ücretler teklif etmeyiz umarım. Morgan 'a ciddi bir meblağ baglamamisizdir diye umuyorum. 34 yaşında son sezonu 2 ay diyip koca yılı sakat oynamadan geçiren oyuncuya 300 -400 bini geçmemesi lazım.

Yabancılara icin hak etmeyene saçma sapan ücretler teklif etmeyiz umarım. Morgan 'a ciddi bir meblağ baglamamisizdir diye umuyorum. 34 yaşında son sezonu 2 ay diyip koca yılı sakat oynamadan geçiren oyuncuya 300 -400 bini geçmemesi lazım.

300-400 de fazla geçen sene Asvel'den 350k Euro almış zaten 1 sene top oynamamış sakatlık tamamen iylesebilen hiç sekel bırakmayan türden olsa bile 1 yılı boş geçmek bile ciddi kayıp.Sakatlik sırt bölgesindenmis bu arada öyle direkt sezonu kapadı durumu olmamış.2 ay yok,3 hafta daha yok vs derken sezon bitmiş.Kroniklesen bir sorun olma olasılığı da az değil

Eylülde sakatlanıyor. İlk çıkan haberlerde 2-3 hafta arası sakat görünüyor. Ancak daha sonra sakatlığının ya daha ciddi olduğu anlaşılıyor ya da antrenmanda bir daha sakatlanıyor olsa gerek ki ameliyat oluyor ve Mart sonunda dönüyor

25 Mart'ta Olympiakos'a karşı sezonun tek maçını oynuyor, ardından bir daha maça çıkmıyor. Kendisini riske etmemek için mi, yeterince konforlu dönmediğinden mi bilinmez. Ancak Asvell'in son 2 Euroleague maçında ve ligde oynamıyorsa belli ki ameliyattan da pek konforlu dönememiş

Ben de önce bir 2 ay sonra bir 2-3 hafta da gördüm sanki.. Sakatlığın türüne göre değişiyordur herhalde her sırt sakatlığı aynı değil ama her sene durduk yere, maçta net bir darbe net bir ters hareket falan gözlenmedigi halde, birkaç kez birkaç maç kaçıran oyuncularda genelde sırt ile ilgili sorular oluyor sanırım .

Arastirmislardir herhalde sağlık nedeniyle fesih maddesi vb konusulmustur diye umuyoruz.

Adım adım planlama derken geçen sezon alınan Sadık dışında geleceğe dönük yerli yabancı kim alındı? Bost giderse 10 yeni oyuncu gelecek

🔥🔥🔥 Eyüp Yıldız: Dün @levent_yavuzz duyurmuştu, Raymar Morgan Galatasaray Nef'e imzayı atmış hayırlı olsun! Sözleşme 1 yıllık.
✅Sakatlık sorunu yaşamazsa iyi bir 4 numarayı kadromuza katmış olduk.
Eyüp Yıldız : Sırada Isiah Canaan ve Bonzie Colson var. Onlar da bittikten sonra pivot transferine geçilecek.
Ndour veya Kravish birini tutup, bir tane kalıplı uzun alma planı var.
M.Mustafa, Yunus Sonsırma, Mahir Ağva tamam + 1 yerli olacak
Avrupa ve sakatlıkları da düşünerek 7 yabancı olacak