2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

İlgili başlığa da yazdım transferin iptali için tek olasılık adamın basketbolu bırakması ise fiyat nasıl yükselecek ki fiyatın yükselme ihtimali varsa adamın başka forma ile basketbola devam etme ihtimali var demektir. Oyuncunun birkaç menajeri varda bir tanesi oyuncuya rağmen mı dolap çeviriyor ya da oyuncu kararlı ama menajer aklıni mı celmek istiyor diyeceğim ama iş o kadar kesinse bu kadar tirmalar mı o menejer . Bir de baskerfaul bu işlerde Çağlar'dan da sağlamci mesela Morgan GS ile anlaştı diye haber yaptı, tüm gelen yerliler için de yaptı, ama Bost GS ile tekrar anlaştı diye haber yapmadi.Transferlerin hiç biri resmi kanaldan duyrulmadi ama onlar için anlaştı dedi baskerfaul demek ki Bost için durum az da olsa farklı

Galatasaray basketbol şubesinin geçmişinde bir dolu basit hata, ihmal vb. yaşanınca ister istemez temkinli ve kuşkucu olunuyor.
Erden Timur ve ekibinin iyi niyeti ve gayreti takdir ediliyor. Futbol da gelince yükleri iyice arttı. Ancak kulüpten veya yöneticilerden basketbol hakkında net bilgilendirici açıklamalar yapılmaması boşluğa neden oluyor.
Turgay Zeytingöz görevine devam ediyorsa, yönetim değişikliği sonrası görev almak için uğraşanlar var, şubenin geleceği kaba taslak planlar strateji şimdiye kadar yapılanlar vs. bilgilendirme yapılsa iyi olurdu.

Klübe pek sıcak bakmıyor ama italyada güzel bir sezon geçirdikten sonra kısa rotasyonuna Jordan Theodore da güzel gidebilirdi. Dee bost ile iyi uyum yakalayabileceklerini düşünüyorum. Canaan her ne kadar daha iyi bir skorer olsa da oyun yönlendirme açısından elimizi çok rahatlatabilecek bir isim olurdu.

Türk oyuncular arasında Onur, Doğuş, Egehan,Şehmus ve Sadık dışında fark yaratacak bir oyuncu yok. Katkı verebilecek oyuncular var ama bunlarla da biz ilgelenmedik veya alamadık. Ligde ana hedef yine yarı final olacaktır ki gayet normal bu. Fb ve Efes geçen yıla oranla daha iyi olacaktır böyle bir durumda da yerliye vereceğin parayla bir yabancı daha alıp Bcl de daha iddialı hale gelebilirsin eğer bu şekilde düşünüldüyse çok mantıksız değil. Ama bcl de iddialı olmak ne kadar önemli bu tartışmaya açık bir konu özellikle Rus takımlarının devreden çıkmasıyla ve Bologna, Valencia, Partizan gibi takımların El yapmasıyla son yılların en zayıf Eurocup sezonu bizi bekliyor bu durumda orayı denememek bence büyük bir hata. Badolona dışında isimli bir takım yok eğer katılsaydık doğal F4 adayı olurduk hatta ilk turu iyi geçip saha avantajını alsak Final yapma olasılığımız bence çok yüksek olurdu. Bir sezon sonra EL hedefin olabilir ama bir koldan daha denemekten zarar gelmezdi.

Klübe pek sıcak bakmıyor ama italyada güzel bir sezon geçirdikten sonra kısa rotasyonuna Jordan Theodore da güzel gidebilirdi. Dee bost ile iyi uyum yakalayabileceklerini düşünüyorum. Canaan her ne kadar daha iyi bir skorer olsa da oyun yönlendirme açısından elimizi çok rahatlatabilecek bir isim olurdu.
Theodore bizi en az 2 seviye aşşağıya çeker, uzak olsun

Transferi geçtim; Pistiolis, Zeytingöz’ü falan elde tutsak bari. Geçtiğimiz sezonki yükseliş bir sürü kişiyi rahatsız etmiştir. Galatasaray’da amatör branşların başarılı olması pek istenen bir şey değil. Dursun Ö. yönetimiyle Nef ortaklığı da ne kadar uzun soluklu olur, kestirmek güç.

Raymar Morgan'a hiç gerek yok hem NBA'den düşecek ( Anthony Gill, Arnostas Kulboka, Reggie Perry ) hem de Avrupa'dan bulabileceğimiz ( Jaron Blossongame - Luka Mitrovic) kaliteli 4 numaralar var. Bunlara yoğunlaşmak gerek.

Samet Yiğitoglu ile Efes ilgileniyormus . BJK çok uçmazsa alırlar herhalde.Furkani bırakmazlar en azından bizim verebileceğimiz paralara.Bir Egehan suprizi yapsalar bari ya rotasyonu çok rahatlatır biraz ederinden fazla bile veririm ben olsam

Egehan boşa çıksa da biz almayız. Erkan'ı, Kenan'ı hala açıklamadı rakipler. Alma niyeti olan onlara yürür

Ya hepsini geçiyorum, boşta Burakcan varken biz gidip aynı pozisyona Sinan'la anlaşıyoruz.

E biz bu Buğrahan'a altı falan nasıl teklif ettik l zaman 🤔 etmedik mi ya da

Burakcan 4 Sınan 3 değil mı bundan bağımsız ben de ilkini tercih ederdim de

E biz bu Buğrahan'a altı falan nasıl teklif ettik l zaman 🤔 etmedik mi ya da

Burakcan 4 Sınan 3 değil mı bundan bağımsız ben de ilkini tercih ederdim de

Burakcan da 3-4, Sinan da 3-4 diye biliyorum. Burakcan 4'e daha yakın, Sinan ise 3'e. Sinan'ın vereceği 3 numara katkısının fazlasını Burakcan da verir zaten. Sinan, Aliağa da bile bir şey oynamıyordu. Sakatlık olmazsa çoğu maç sahaya bile girmez. 3 oynasa ne olur 4 oynasa ne olur

Düşün ki Canberk'i bile tutmayıp Sinan'la anlaşıyoruz

Son düzenleme: