2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Muhaymin dışında birşeyler yapabilir dediğimiz yerli transfer yok insan 1 tane olsun vitrin için takım için adım adım planlama yaptığını göstermek için 1 tane sağlam yerli almamız gerekirdi ekstra 200 bin $ koyamadık mı?

Son düzenleme:
Floyd’u bu sezon Bursa’da oynanan Turkiye Kupasindaki maclarinda saha icinden izledim.Ozellikle Gs macinda cok begenmistim.Pota alti savunmasi muthis bir oyuncu.İkili oyunlari da iyi oynayabiliyor.Pistiolis onun hucum aksiyonlarini biraz daha genisletirse Lasme’den beri izledigimiz en iyi pivot olur.Kaynak guvenilirdir umarim.

Floyd’u bu sezon Bursa’da oynanan Turkiye Kupasindaki maclarinda saha icinden izledim.Ozellikle Gs macinda cok begenmistim.Pota alti savunmasi muthis bir oyuncu.İkili oyunlari da iyi oynayabiliyor.Pistiolis onun hucum aksiyonlarini biraz daha genisletirse Lasme’den beri izledigimiz en iyi pivot olur.Kaynak guvenilirdir umarim.

Savunması çok iyi ama hücum kısıtlı ama bizim herşeyi tam bjr uzun alma şansımız yok zaten öte yandan hala çok genç takımla birlikte gelişebilir 1+1 sözleşme iyi olurdu çıkış hakkı oyuncuda olmayan 😀

Bütçe 4 Milyon Dolar'a kadar çıkmayacaksa Yunus Emre Sonsırma ve Mahir Ağva'dan vazgeçmemiz gerekiyor. Kaliteli yabancıların gelmesi için onlara verileceğimiz para yabancı bütçesine eklenebilir. Zaten kadroda bulunmaları ile bulunmamaları arasında bir fark olmayacak.

Jehvye Floyd çok ısınabildiğim bir transfer olmaz ama alacağı parayı da görmek lazım. Arkasına Furkan Haltalı gibi gelişebilecek biri gelirse su kaynatacağı maçlarda zorluk yaşamayız.

Isaiah Canaan'ın da Dee Bost gibi kadroda tutulması gerekir. Büyük skorer ve büyük maçların oyuncusu.

Vesely yokken Floyd çok iyi top oynuyordu. Hatta o dönem Euroleague’de DeColo ve Vesely’nin eksikliğinde Fb beklenenin aksine yenilmezlik serisi yapmıştı.

İşin ilginç tarafı Morgan’ı baya baya 4’e almışız ya da 6. yabancı olarak düşünüyoruz

Şutu serbest atışı topla ilişkisi zayıf hücumda silahı az yine de Alex Tyus yerine tercih ederim Floyd'u. Undersize olmasına rağmen domine edebiliyor içeriyi Morgan-Floyd olacak herhalde. Floyd 250-300 bin dolardir en fazla.

Son düzenleme:
Vesely yokken Floyd çok iyi top oynuyordu. Hatta o dönem Euroleague’de DeColo ve Vesely’nin eksikliğinde Fb beklenenin aksine yenilmezlik serisi yapmıştı.

İşin ilginç tarafı Morgan’ı baya baya 4’e almışız ya da 6. yabancı olarak düşünüyoruz

Hem 4 hem 5 oynar muhtemelen üç uzun sürede aslan payını paylaşır Mahir az süre alır Zaman Muhaymin ile 4 kısa da oynanır belki.Morgan elde patlar ise biz de patlariz yalnız 6. Yabancı değilse tabi

6 yabancı ile başlarız herhalde. Sadece 2 yabancı uzunla geçeceksek ve biri Morgan 'sa patlarız muhtemelen. Uzuna kayabilecek biri daha lazım topu yere vuran. Yerli olmayınca ne yapsan kimya oturmaz.