Cogito
0
Kendi haberi ise bu daha sağlam tabi
Floyd gayet iyi olur. İçeride sağlam duracak pivota hasret kalmıştık. İlaç gibi gelir bize. Umarım gerçekleşir.
Açıkçası Morgan da geliyorsa net 6 yabancı ile başlayacağız demektir. Bu da gayet olumlu.
Dee'nin de kalacağını düşünürsek 2-3-4 numaralara da bir yabancı transferi olacak. 2 numara çok daha kolay bulunuyor ama 3-4 transferlerinde biraz daha bütçeyi zorlayacak isimlere gidileceğini düşünüyorum. İsmi çıkan isimler de hep Euroleague seviyesinin oyuncuları. Bakalım kim düşecek bize oradan.
Ben yerli olarak da Yunus-Mustafa-Mahir dışında bir oyuncu daha geleceğini düşünüyorum. Umuyorum güzel bir takım olacağız.
İsmi çıkanlar kimler
Bu kabul edilemez. En az 4 milyon dolar oyuncu bütçesi olmalı ki o bile bahsedilen hedefler için yeterli sayılmaz. Bütçeyi artıracaz ben de artıracam dursun Başkan da ilave yapacak diyorsan. 2.5-2.6 olan bütçeyi 3 milyona çıkartamazsın. O konuşmaların vaatlerin karşılığı bu değil. Bu takım 3 milyon dolar bütçe ile geçen seneden net kötü olur.Ben 3 civarında diye duydum ama 4'ler hayal gibi gözüküyor.