Floyd ve Morgan, ikisi de undersized oyuncular. Ek olarak Morgan yaşlı ve yavaş.
Floyd ve Morgan, ikisi de undersized oyuncular. Ek olarak Morgan yaşlı ve yavaş.
Şu şekil bir kadro olur mu sizce
Dee Bost-Yunus Emre-Ege Tan
Darius Thampson-Göksenin-Sinan
Caleb Homesly-Muhaymin
Yabancı-Sadık-Morgan
Floyd-Mahir
Olabilse tam süper olur Morgani bu durumda daha çok 5 numara olarak düşünmek daha iyi olur yalnız 2 ve 3 numaradaki yabancıların ikisini birden değil tek birini bile düşürmek zor sanırım
Bence başarı istiyorsak bu tür kalitesi yüksek oyunculara yönelmeliyiz bence. Mevcut yerli kadrosuyla
Öyle de işte EL yapabilirler Homesley için NBA de yapabilir deniyor sanki öyle açıktan 200 bin dolar fazla verecek bütçede yok sanki inşallah olur da zor
Katılıyorum. Her şey ofans ile bitmiyor defansa da ihtiyacımız varFloyd bu sezonki en sevindigim transferimiz oldu acik ara.Cember savunan uzun en son ne zaman gormustuk ? Lasme falan mi ? Ondan once de Boniface herhalde
Burada kimseyi begenmezler.Brandon Davies’i alsak kafasina niye bant takiyor diyen olur.Katılıyorum. Her şey ofans ile bitmiyor defansa da ihtiyacımız var
Burada kimseyi begenmezler.Brandon Davies’i alsak kafasina niye bant takiyor diyen olur.
Parali baskan,guclu yonetim gelsin,Erden Timur isin icinde olsun derler sonra gerceklesince onu da elestirirler.
Cok buyuk is cunku bu foruma daha onceden girmek.Daha once soylemistim zaten umarim uyeligimi silerler.Uyelik durdukca yazmaya dayanamiyorum BiraderBirader daha 1 sene olmuşsun siteye geleli. İzansız, ayarsız genellemeler yapıyorsun. Beğenmediysen eğer forumun genel üye profilini, girmezsin foruma. Gayet basit bir çözüm.