Yok.Herhangi bir duyum veya habere dayali olarak yapmadim bu kadroyu.Cole ve Wiltjer’i tamamen kendi istegim dogrultusunda yazdim.İsimler doğru mu?
Yok.Herhangi bir duyum veya habere dayali olarak yapmadim bu kadroyu.Cole ve Wiltjer’i tamamen kendi istegim dogrultusunda yazdim.İsimler doğru mu?
Darius thompson olur umarım cole'un yerine.Yok.Herhangi bir duyum veya habere dayali olarak yapmadim bu kadroyu.Cole ve Wiltjer’i tamamen kendi istegim dogrultusunda yazdim.
Umarim ama cok ihtimal vermiyorum ben onu dusurebilecegimize.Darius thompson olur umarım cole'un yerine.
Galatasaray İspanyol santrafor Jese Rodriguez'i gündemine aldı.
Jese'nin bonservisi elinde ve imza parası istemiyor.
29 yaşındaki golcü geçen sezonu Las Palmas takımında tamamladı. (Eyüp Yıldız)
Yanlış attım silmem lazım da yeri bulamadımBu buraya olmadı yalnız
Renktaş oynama duygularımlaYanlış attım silmem lazım da yeri bulamadım
Valla aynı fikirdeyim taraftar pota altında caydırıcı oyuncumuz yok diye yakinirdi şimdi böyle atletik patlayıcı gücü olan oyuncuyu beğenmez oldularFloyd icin ben cok mutlu oldum yillardir pammuuk gibi pota altlari ile dozer gibi eziyorlardi bizi iceriye girerken artik Abiniz burda dicek biri geldi
Az önce Erden Timur basketbolda transferleri bitirdik yarından itibaren açıklayacağız dedi
Bir kaç takviye dışında tüm transferlerimizi tamamladık dedi.Birkaç takviye dışında demiş herhalde bitirdik dedi ise yandık
Dee - Yunus
X - Muhaymin
Akoon Purcel - Göksenin - Sinan
Morgan - Sadık
Floyd - Mahir
Galiba böyle başlayacağız sezona.
4 alınacak, Akoon zaten sezon başını kaçırıyor, oraya da adam gelecek. 2-3-4 komple boş şu anda yabancı olarak
4 alınacak, Akoon zaten sezon başını kaçırıyor, oraya da adam gelecek. 2-3-4 komple boş şu anda yabancı olarak
Erden Timur transferler bitti açıklanır bugün yarın dedi, hiç haberi çıkan adam da olmadı, belki Thompson. Onun harici suan bence olmaz4 alınacak, Akoon zaten sezon başını kaçırıyor, oraya da adam gelecek. 2-3-4 komple boş şu anda yabancı olarak
Erden Timur transferler bitti açıklanır bugün yarın dedi, hiç haberi çıkan adam da olmadı, belki Thompson. Onun harici suan bence olmaz
Bu kadro siradan bir hoca ile kume dusme hatlarinda gezer. Pistiolis ile bir sekilde playoffu zorlar. Bost ve Purcell'in her mac toplamda 50 sayi atmasi sart. Geri kalan Turklerden bir cacik olmazDee - Yunus
X - Muhaymin
Akoon Purcel - Göksenin - Sinan
Morgan - Sadık
Floyd - Mahir
Galiba böyle başlayacağız sezona.
Erden Timur transferler bitti açıklanır bugün yarın dedi, hiç haberi çıkan adam da olmadı, belki Thompson. Onun harici suan bence olmaz