Futbol takımı formalarını tasarlayan ve onaylayanlar duymasınHoşgelmiş Muhaymin. Bu arada formamız çok iyi, alev alıyor
Futbol takımı formalarını tasarlayan ve onaylayanlar duymasınHoşgelmiş Muhaymin. Bu arada formamız çok iyi, alev alıyor
Fenerbahçe’de Pieria Henry ayrılmış, çok beğendiğim bir oyuncu ama bize bırakmazlar herhalde
Göksenin, Muhaymin ve Sinan transferlerinden sonra acaba 3 numaraya yabancı oyuncu alınmayacak mı? Eğer alınacaksa pek mantıklı bir yapılanma olmadı sanki.
Küçüklükten Galatasaraylı bir oyuncuyu kadromuza kattık. Aslında İzmir'deki gece hayatı için pek hayırlı yorumlar yapılmasa da gönül verdiği takımın formasını giyeceği için hareketlerine çeki düzen vereceğini ve çok verimli olacağını düşünüyorum. Hoşgeldin Mahir Ağva.
İstanbula gelerek doğru yapmış o zamanYetenek abidesi olmadığında da düşünürsek gece hayatı olayı epey can sıkıcı
Gelişme potansiyeli görmüşler ki 2 yıllık anlaşılmış. Hayırlısı...
Muhaymin bu arada sg gibi oynamış Ionikos'ta.
Bunu bilmiyordum, o zaman işler değişir. Bu durumda Muhaymin'den beklenti o kadar da az değil gibi görünüyor. Çünkü 1 numarada Yunus varken 2'ye de Göksenin geçerse, top muhtemelen Bost ve gelecek yabancı 2 numaranın elinde patlayacak.Gelişme potansiyeli görmüşler ki 2 yıllık anlaşılmış. Hayırlısı...
Muhaymin bu arada sg gibi oynamış Ionikos'ta.
2 tane full maçı var fiba eurocup youtubeda tamamını izlemedim sıkıcıydı ama oyun tarzı hakkında fikir verirİzlediniz mı bilgi mı geldi topla ilişkisi fena değil gibi idi de kısa video idi yanıltıcı olabilir çok
2 tane full maçı var fiba eurocup youtubeda tamamını izlemedim sıkıcıydı ama oyun tarzı hakkında fikir verir
Floyd'a göre daha fazla skor opsiyonu olan Bi uzun.İntiba nedir genel olarak