2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Düşük bütçeyle fazla garanti gidiyoruz riski yaş form ve sağlık durumlarında alıyoruz. Zaman zaman sahada 3 uzun yada tek uzunla kalabilmek için kadroda 3/4 istedik ancak bir yandan Morgan sorun yaşarsa kağıt üstünde 4 uzun daha varken boyalı alanda sorun yaşayabiliriz Mahir Sadık Floyd Angelo 4 lusuyle.
Will Thomas ikinci baharını yaşıyor ama bildiğimiz W.Thomas, bizim seviyeden bağımsız olarak bu kadar darsa havuz ncaa undraft gleague yada diğer liglerden risk alıp denerdim.
Yarı saha hucumunda Angelo iceride ne kadar verimli olur bu 5 ler ve 3 ler ile ? koça güveniyorum bu konuda, somut bir çözüm bulur dener tutar tutmaz ayrı konu. Mahmuti ve Pistolis bu konularda çalışkan koçlar.
 
Caloiaro transferi pozisyonunda net oynayan oyuncular yerine ara pozisyonda oynayan oyuncular kovaladığımızın bir diğer göstergesi. Ennis ve Morgan da öyleydi.

Ennis 1.5, Morgan 4.5, Caloiaro da 3.5 oynayan adamlar. Muhtemelen diğer transfer de 2.5 olacak.

Her ne kadar son transferin 2.5 olması topa yön verebilmesi sebebiyle kendi adıma en makul tercih de olsa Caloiaro'nun geldiğini varsayarsak sahada çok küçük kalacağız. Mesela Sadık-Caloiaro ikilisi sahadayken ve kanatta da 2.5 numarayla savunmada epey sorun yaşarız.

Ayrıca yerlilerimizin az süre alacağını varsayarsak yabancılarımız minimum 25-30 dakika civarı sahada kalacak ki yaşlı bir takım için sıkıntılı bir durum bu. Takımdaki en genç yabancı Floyd, o da zaten faul probleminden ötürü çok sahada kalabilen bir adam değil.
 
Doğru ama ote yandan stediğimizde 5 numara hariç sahada büyük kalma şansımız da var Sadık 4, Angelo 3, Homesley 2 şeklinde de sahada olabiliriz hatta gerçekten Homesley olsa anladığım kadarı ile direkt 1 numara gibi top getirebilmesi de mümkün olan bir oyuncu.
 
Angelo, uzundan uzuna top indirebiliyor. Floyd’u özellikle iyi besleyecektir. Yalnız 3 numara oynayacağına emin miyiz? Bence yine 3 kısa, 2 uzun şeklinde oynayacağız.

Çoğunlukla 3 kısa olur sahada tabi ki ama zaman zaman Angelo'yu üçte de kullanır koç muhtemelen.Gecen sezon üç uzunla sahada kalmaya hiç müsait olmayan rotasyona rağmen bir maçta üç uzunu denemişti.
 
HABER • Galatasaray NEF, geçtiğimiz sezonu Yunanistan ligi takımlarından Lavrio'da geçiren Tyson Carter ile ilgileniyor.

Doğru ise sezon başlangıcı itibarı ile maaş bütçesi 2-2,5 falan herhalde. Lavrio'dan sonda Zenite geçmiş rotasyon oyuncusu olmuş orada. Oyuncuyu bilmiyorum iyi kötü bilemem de düşük maliyetlidir diye düşünüyorum .
 
Bence haber ciddi hatta hocadan öğrenmiş bile olabilirler, çünkü asıl haber kaynağı Yunan sitesinin 5 bin küsür takipçisi var ve birisi de Pistiolis.

Ben kendi adıma içi geçmiş , düşüşte 33 - 34 yaşında adamlar alacağımıza,genç-potansiyelli ve çıkışta olan oyunculara gitmemizi tercih ederim, hali hazırda elimizde zaten Dee Bost ve Raymar var belli bi yaşa gelmiş.
 
Bütçeye göre fena transfer olmayabilir o başka mesele de bütçe nerede ise hiç artmamis .Sezon içinde hiç hamle yapmazsak dolar bazında bütçe geçen sene ile aynı bile olabilir hatta ( Geçen sene takım maliyetine sene içi hamleleri de eklersek).
 
Bence haber ciddi hatta hocadan öğrenmiş bile olabilirler, çünkü asıl haber kaynağı Yunan sitesinin 5 bin küsür takipçisi var ve birisi de Pistiolis.

Ben kendi adıma içi geçmiş , düşüşte 33 - 34 yaşında adamlar alacağımıza,genç-potansiyelli ve çıkışta olan oyunculara gitmemizi tercih ederim, hali hazırda elimizde zaten Dee Bost ve Raymar var belli bi yaşa gelmiş.

Şimdi bir İtalyan gazeteci de Yunan sitesini kaynak göstermeden girdi haberi ki alıntı haberlerde kaynak gösteren biri adam bu durumda diğer kaynaktan bağımsız olarak aynı bilgiye ulaşmış iş ciddi gibi duruyor
 
Mccolum'a benzettim nedense.Hareketli ve savunulması zor bi stili var. Bire bir de etkili, potaya gidebilen, atletik, aynı zamanda orta mesafede de iyi bi şutu var. Bu adam gelirse Dylan olmucak herhalde. Yaşı itibari ile gelişime açık Dylan'a göre de maaşı daha az olur zaten. Zenit'e gitmesi ileride daha iyi Bi oyuncuya dönüşebileceğini kanıtlıyor bence. Fizik olarak daha kalınlașması lazım buda eksi yönü.
 

Üst