Cogito
0
Biz ciddi şekilde ilgilenmedik hiç
Tyson haberi dogru mu doğru ise hem Dylan Ennis hem Tyson ile mı ilgimiz var yoksa ikisinden sadece biri mi alınacak bilgin var mı Furkan ?
Biz ciddi şekilde ilgilenmedik hiç
Tyson haberi dogru mu doğru ise hem Dylan Ennis hem Tyson ile mı ilgimiz var yoksa ikisinden sadece biri mi alınacak bilgin var mı Furkan ?
Ayıp etti mi bilmem de belki herkes için zaman kaybı olacak, 1 yıl boşa gidecek. Bost Sadık Göksenin 1 yıl daha yaşlanacak, sözleşmeleri 1 yıl eksilicek. Takım oturmazsa harcadığın 3m dolar boşa gidecek. Sözleşmesi biten iyi yerlilerden 1-2 oyuncu alabilseydik, net sekilde guclenseydik, anlamı olurdu zamanın ve harcanan ekstra bütçenin....sürekli tekrar oluyor ama takımı kuranlardan razıyım ben ama parayı verenler ayıp etti
Ayıp etti mi bilmem de belki herkes için zaman kaybı olacak, 1 yıl boşa gidecek. Bost Sadık Göksenin 1 yıl daha yaşlanacak, sözleşmeleri 1 yıl eksilicek. Takım oturmazsa harcadığın 3m dolar boşa gidecek. Sözleşmesi biten iyi yerlilerden 1-2 oyuncu alabilseydik, net sekilde guclenseydik, anlamı olurdu zamanın ve harcanan ekstra bütçenin.
Uygun maliyetli yabancılar tutarsa BCL'de son 4 kovalama dışında bir şey hayal ettirmiyor en azindan kağıt üzerinde.
Sean Marshall Hosley Gary O'Neal (veya Harrison Hayes Whittington) gibi pek bilmeyen yetenekli 3 abdli alsak tutarsa iddialiyim büyüklere kafa tutarım dersin de gelen oyuncuların ne vereceği belli oyuncular şimdilik. (Morgan 'ı ayırıyorum)
Ben olsam 3m u bu beklentiye riske edeceğime 4-5m koyar değecek bir yapı kurmayı tercih ederdim.
Karşıyaka tutmadı ama Colson Mbaye Blackmon gibi kapasiteli oyuncular alamadık şimdilik. Aldıklarımiz ya sakat ya yaşlı düşüşte ya da rol oyuncusu. Yine de fena gitmiyoruz en azından bir plan var.
Bu arada belki çoğu kişiye göre erken olabilir ama ben olsam bugün Sadık’ın sözleşmesini 2,3 yıl daha uzatırım.
Ayıp bir tarafa direkt insanları kandırmak bu. Basketboldaki durum bütçe artışı yapacaz diyip 100-200 bin dolar artırmak filan insanları salak yerine koymaktır. Hedefimiz ligde ve CL'de final diyorsan gerekeni yapacaksın. Tabi ki şu an için konuşmak erken ama görünen tabloda bu iki hedefi de tutturmak bence mümkün değil. 3. yılın sonunda eurolig'e gidecez filan da pek gerçekçi görünmüyor kimse kusura bakmasın.Sezona böyle başlarız diye tahmin ediyorum kanattan ziyade Dee hariç biri fizilii diğeri pg de oynayabilecek 2 guard daha lazımdı bence bütçe yeterince fiziklisine yetmemiş demek . En pahalı yabancı Harrison sonraki en pahalı yabancı Bost olacak gibi sürekli tekrar oluyor ama takımı kuranlardan razıyım ben ama parayı verenler ayıp etti
170 bin euro verdiğimiz oyuncuyu kaptırmamamiz lazımSadık konusunda da uzatmak kolay değil, bütçeyi zorlamak gerekir diye düşünüyorum. Çünkü yerli sıkıntısı yaşayan Efes'ten iyi kontrat teklifi alacaktır. Gelecek yıl eurolig vizyonu koyduğunu söyleyen yönetimin ilk testi Sadık'ın sözleşmesi olacak. Vizyon eurolig ise Sadık'la U-ZA-TA-CAK-SIN.