2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yeni transferlerimizden ennis ve angola taraftarlar ile iyi bir iletişim halinde. Özellikle ennis taraftarın yeni sevgilisi olacak çok belli. Bu sezon evimizdeki maçları aksatmadan gitmek şart oldu.
Takımına ve taraftarına aşık oyuncular, oyuncusuna değerli hissettirende taraftar topluluğu var. Bu tutkudan mücadele, saygı ve başarı çıkacak. 💛
 
Kombineler aşırı pahalı. Futbolda aldım ama burada bu fiyatlardan kombine alamam ben. Biletler ne kadar olacak asıl onu merak ediyorum. Böyle giderse boş tribünlere oynarız ya da çoğu kişi ultraslan ile girer.
 
Rahmetli Mustafa Cengiz taraftara güvendi Falcao 'yu getirdi 1 milyon forma alacaklar diye öyle söylemişti.Basketbolda 500 bin $ seyirci hasılatı olsa bence iyi ama olur mu şüpheli.Taraftar başarıya odaklı sonuca göre pozisyon alıyor.Bu ülke şartlarında ne yönetime ne de taraftara kızamazsın, bütçe 1 milyon dolar artsa 18 milyon TL ediyor herkes icin iyi para ,bilet 100 tl olsa o da iyi para.
 
Basketbolda hedefimiz CL şampiyonluğu ve ligde final diyor Levent yaz bütçe sunumunu yaparken:) ee ona göre bir bütçe koyup ona göre transferler yapsaydınız o zaman. Kadroyla bütçeyle vs uyumsuz hedef koymak marifet değil. Ne yapacaklar sonra hedefledik ama olmadı mı diyecekler?
 
Basketbol için bunu söyleyemeyiz. Başarıdan ziyade mücadele ve şubeyi sahiplenmeye bakıyor taraftar. Hatta sahiplenen de taraftar. Birazcık kıpırdanma oldu; öve öve bitirilemeyen Eurolig gediklileri Efes ve FB'nin tiyatro salonunu tarihe gömdü bu taraftar. Hem de birkaç ay önce küme düşme tehlikesi atlattıktan sonra. O yüzden bu şubede başarıya bakılıyor diyemeyiz. Ama sen kapalı gişe oynatan taraftarı yalanla dolanla oyalayıp bir de biletleri fahiş fiyatlara çekersen kusura bakma...
 
Geçen sene pandemi yüzünden kombine almak riskli idi üzerine bir önceki sezonki durum ortada kombine fiyatları oldukça makul tutulmuş son bir sezonda çok yüksek bir real enflasyon var vs yani asil amaç gelir elde etmek olsa yine belli bir yere kadar anlayabilirim ama burada asıl amaç gelir elden etmek değil.Basarisiz geçen sezon sonunda başarılı bir sezon geçirdigimiz her sene enflasyon vs olmasa da aynı şey oluyor.Basarili ile birlikte aklı başına gelenler bir sonraki sezon için yer talep etmeye başlıyor bunun sağlanması için de bir önceki sezon kombine alanların yenileme yapamaması lazım. En ön sıra saha içi koltukları neden sadece yüzde yüz zam yapılmış acaba çünkü zaten oradan kombinesi olan "sıradan" Galatasarayli yoktur. Saha içinin kalan kısmı ve yan tribünlerin ön sıralarıni yenileme hariç satışa açmayıp el altından hal edecekler işte .E Zaten tribün grubu ile bedava giren de giriyor. Ülkenin her alanında olduğu gibi orta sınıfin adı yok
 
Futbol kombine artisi daha az oldu, yenileme yaparkene artis daha fazla olur diye dusunuyordum.
Basketbolda ise biraz daha az olur diyordum. Yani hic tutturamadim :)

Ederinde satilsin bir itirazim yok ama basketbolda, futbola kiyasla daha fazla bedava bilet olayi yasaniyor. Bilet alani keriz yerine koyma oluyor.
 
U 18 Milli takım maçını izliyorum Arda Sivas ve Berke Büyüktuncel çok iyi yerlere gelecekler. Samet te biraz üzerine düşülse iyi bir Pota altı oyuncu olur izlenimi verdi. Arda ve Berke mutlaka şimdiden takıma katılmalı
 
Programın formati ve sunan hanımefendi yüzünden Turgay Çetingoz doğru düzgün konuşmadı.Morgan Marttan itibaren antrenmanlara çıkmaya başlamış ve o dönemden itibaren takip ediyormuşuz. Tam olarak sağlıklıymis. Oyuncuları anlatırken kurduğu cümlelere bakarsak sanki 6. yabancı olaraktan düşünülen ilk isim Floyd gibi geldi bana. Bir de bu kısım supriz değil ama garanti oyuncular tercih etmemizin nedeninin BCL formatı olduğunu tasdik etti. Muhayminden Sadik gibi çıkış bekliyormusuz. Sinan ve Karagülle de oyun tarzımıza Uygun oyuncularmis.Savunmaya katacaklari sertliği kast etti herhalde
 
Programın formati ve sunan hanımefendi yüzünden Turgay Çetingoz doğru düzgün konuşmadı.Morgan Marttan itibaren antrenmanlara çıkmaya başlamış ve o dönemden itibaren takip ediyormuşuz. Tam olarak sağlıklıymis. Oyuncuları anlatırken kurduğu cümlelere bakarsak sanki 6. yabancı olaraktan düşünülen ilk isim Floyd gibi geldi bana. Bir de bu kısım supriz değil ama garanti oyuncular tercih etmemizin nedeninin BCL formatı olduğunu tasdik etti. Muhayminden Sadik gibi çıkış bekliyormusuz. Sinan ve Karagülle de oyun tarzımıza Uygun oyuncularmis.Savunmaya katacaklari sertliği kast etti herhalde
Aynen katılıyorum Kardeşim
 
Galatasaray Nef Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, GS TV'de açıklamalarda bulundu.

Dylan Ennis tabii ki çok değerli bir oyuncu. Avrupa’da kendini kanıtlamış bir isim. Kardeşi Tyler Ennis’de geçtiğimiz yılı TOFAŞ’ta geçirmişti, kontratını yenilediği için önümüzdeki sezonda da Türkiye’de kalmaya devam edecek. Dylan Ennis sahada dominant bir oyuncu, Basketbol Şampiyonlar Ligi ve EuroCup’ta önemli performanslar sergilemiş bir isim. Ben kendisinin tıpkı Dee Bost gibi Galatasaray taraftarlarının sevgilisi olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızın yaratacağı atmosferde çok önemli performanslar sergileyeceğine inanıyorum. Daha şimdiden taraftarlarla etkileşime geçtiğini görüyorum. O da aramıza katılacağı için çok heyecanlı, biz de onu aramızda göreceğimiz için çok mutluyuz.

Raymar Morgan tabii ki çok deneyimli bir oyuncu. Daha önce TOFAŞ ve Karşıyaka’da çok başarılı performanslar sergiledi ve geçtiğimiz sezon EuroLeague ekiplerinden ASVEL’e transfer oldu. Şanssız bir sakatlık yaşadı ve bel fıtığı ameliyatı nedeniyle uzun süre oynayamadı. Yine de Raymar Morgan çok izlediğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu olduğu için Mart ayından beri onun antrenmanlarını takip ediyoruz. Aklımızda sağlıklı olup olmadığı hakkında bir soru işareti yok. Şunu söyleyebilirim ki sağlıklı bir Raymar Morgan bu sezonki hedeflerimiz açısından çok belirleyici olacak. Braian Angola kariyerinin son 4 senesini Avrupa’da geçiren ve çıkışta olan bir oyuncu. Birçok büyük takımın da radarında olan bir isimdi. Kendisi en başından beri düşündüğümüz bir oyuncuydu ve bu yüzden görüşmelerimizi uzun süre sürdürdük. Ben kendisinin taraftarların çok seveceği ve sürekli oyunun içinde olan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Angelo Caloiaro’da son 4 yılını EuroLeague ekiplerinden Maccabi Tel Aviv‘de geçiren bir oyuncu. Ben kendisiyle Banvit yıllarında birlikte çalışma fırsatı bulmuştum. Benim yakından tanıdığım bir oyuncu. Ben kendisinin Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde pozisyonu itibariyle en değerli birkaç oyuncudan biri olduğunu düşünüyorum. O da umuyorum ki bu sene çok iyi katkı verecek.

Jehyve Floyd da bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon Fenerbahçe‘de forma giydi. Ondan önce de Panathinaikos deneyimi oldu, geçtiğimiz sezonu EuroLeague’de geçirdi. Çok önemli bir potansiyel, kendisi 1997 doğumlu ve genç bir oyuncu. Bence bu sezon sergileyeceği performansla önümüzdeki seneler için çok büyük ilgi görecek. Atletik becerileri dolayısıyla taraftarlarımızın da çok seveceği bir isim olacağına inanıyorum.
 

Üst