2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Gecen Temmuz ayında USD kuru 8-9 arasındaydı ve bizim takribi bütçemizin 2.5 Milyon Usd olduğu söylendi ki bu sene kur 17.50 civarında olunca 3 Milyon Usd'lik bütçe ile TL Bazında ki artış( 20 Milyon Tl civarından 50 Milyon Tl civarlarina yukseldi) bütçenin yükselmesinden kasıt olarak bu alınmış olabilir. Alttaki kadroda en çok coachinge güveniyorum o da benim yine inancımı yuksek tutmami sağlıyor ama en azından yerli rotasyonu bir nebze daha iyi olabilirdi.
❤Galatasaray NEF 💛
D.Bost, Yunus Emre S.,Sedat Ali K.
D.Ennis, Göksenin K.
A.Rodas, Muhaymin M., Sinan S.
A.Caloiaro, Sadık K., R.Morgan
J.Floyd, Mahir A.
D.V.A-Purcell sakatlığı devam ediyor.
 
Angola'yı pek tanımamakla beraber izlediğim videolar kadarıyla ilk adımı olan bir oyuncu olduğu halde neden tövbe etmişçesine smaç basmaktan kaçındığını çözemedim.

Onun dışında Ennis Canaan'a göre az da olsa uzun ve daha kalıplı gibi. Umarım orada savunma, top paylaşımı ve potaya gidişler konusunda fark yaratır, çünkü Canaan çok daha net bir skorerdi ve bence aralarında epey seviye farkı bulunuyor. Yine de Angelo ve Morgan'dan da iyi katkı alırsak iyi bir takım kurduk diyebiliriz.
 
Bence çok iyi takım oldu. Tabi ki uyum olursa. Bir de bütçe ile yapılan transferleri karşılaştırmak gerekir. 10 milyon euro bütçemiz olsa bu transferleri yeterli bulmazdım; ama yukarda yazılan bütçeler doğru ise iyi bir transfer dönemi olduğu düşüncesindeyim. Artık sahada göreceğiz takım olup olamayacağımızı. Eğer kimya tutarsa benim fikrim bu takım lig de ilk dört arasında olur. Avrupa da da kupa getirebilir. Lig de şampiyon olmak isteriz tabi, ama Efes ve Fb gerçeğini unutmamak lazım. İyi bütçeler ile iyi oyuncular aldılar. O yüzden düşük ihtimal olarak görüyorum. Alt yapı ve genç oyuncu transferlerini dikkat edilmesi gerekiyor. Bütçemiz çok yukarda olamayacağı için altyapı ve genç transferler ile yerli açığımızı kapatmamız gerekiyor. Mutlaka altyapı ve genç yıldız adaylarını tespit edip takımıza kazandırılması gerekiyor; Bütçe olarak bizden yüksek takımların radarına girmeden. Bu da ilgili yöneticilerin daha sıkı çalışması ile olabilir.
 
Kumar oynanmadan, belli ki playoffta yüksek sıradan girip yarı final , avrupada da gidebileceğimiz yere kadar gidebilen bir takım kuruldu.

Bu takımın tavanı belli. Geçen sene gibi buralara nasıl düştü diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. (Melo?) Blackshear gibi potansiyeli olan patlama yapabilecek bir oyuncu da almadık. Yapacağı seyler belli olan ve tanıdık oyunculara gittik. Bu tamamen bir seçim. Yine de bekleyip görmek lazım.
 
Yani bende pek tatmin olmadım ama pistiolis hocam istediyse vardır bi bildiği.
Özellikle raymar morgan iyi dönerse harika olur.
Aksi durumda sezon içinde hem kısa hem uzun takviyesi lazım olabilir.
Tahmini hazırlık kampı ne zaman başlar?
 
Bütce ortantisinda iyi kadro kurduk biraz undersize kaldik 7 yabanci alicaksa 3.5 numara adam doven tarzda biri olmasi lazim sahsi fikrim
 
Ligi 3-6 arasında bitirip playoff yarı finali, BCL 'de son 8 son 4 hedeflenir fazlası için kimyanın oturması lazım bugünden hangi takım oturur bilemeyiz. Güzel bir lig bekliyorum.
 
Yerli kadromuz yine yetersiz kaldı ama yabancı kadromuz bütçemize göre iyi bence. ligde 3, avrupada da şampiyon olursak hedefler tamamlanır diye düşünüyorum.
 
Kyle Guy Badalona diyorlar . Tyson Carter da Malaga yapmış.Malaga da fena kadro kurmadi BCLde ön elemeden gelecek onlar da
 

Üst