2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Arkadaşlar bu yeni değil yıllardır amatör branşlarda gerideyiz çünkü bu şubelerin başına vakıf olan değilde günü kurtarmak derdinde olan kişiler getirildi.şubelerle ciddi ilgilenen yok.hocalar vasat oyuncularda öyle olunca mener1907 malı götürdü. Gelelim bu seneye yerli rotasyonu rakiplere göre yetersiz.yabancı transferi rakiplere kıyasla iyi değil.ancak playoflara kalır o günkü form ve performansa bağlı blr netice ile yine 2023---2024 yılı için eurocup vizesi alınırki bu züğürt tesellisinden öteye gidemez.inşallah devşirmenin yanında azura Stevens kelsey Mitchell kelsey plum ayarında yabancılar olur ama çok geç olmadan tabi yürekten bir mücadele vereceğine şüphemiz olmayan kızlarımız beklenenin akslnw blr sonuçta alabilir.ALLAH onlarında biz 30 milyon taraflarında yar ve yardımcısı olsun.💛
Harika yorum.
Teşekkürler.😇👍
 
Neredeyse çocukluktan beri bu takımı, yaklaşık 3.5 yıldır ise bu platformu yakından takip ediyorum, realden uzak yorumlarınıza sizi kaile alıp bugüne kadar bir şey demedim; ancak oldukça zorlaştırıyorsunuz. İtiraf ettiğiniz gibi, sırf bir oyuncuyu kişisel olarak sevmiyorsunuz diye yıllardır büyük bir kinle, eleştirecek bir şey bulamayınca aynı şeyi ısıtıp duruyorsunuz. Oyuncular iyi oynayınca, iyi bir galibiyet gelince ilk siz kayıpsınız. Kabahatleri olmasa bile hemen forumda belirip, sırf egonuzu beslemek için Avrupa şampiyonu baş antrenör gibi ukala yorumlarda bulunuyorsunuz. Etik olmasa da, özelinde konuşmak gerekirse, Avrupa şampiyonu olmuş ya da Avrupa'da şampiyonluk hedefi olan yerli/yabancı baş antrenörlerin çoğunluğu Işıl konusunda sizinle aynı fikirde değil; Işıl ile ilgili yapmış olduğunuz asılsız yorumlara zahmet edip değinmeyeceğim bile. Bir kendi hesabı askıya alınıp Agah Beyoğlu ismiyle her platformda sahte hesap açan kullanıcı, bir de siz ağır trolsünüz. Görülen o ki maçları aklınızla, dürüst bir şekilde izlemeye devam etmediğiniz sürece buradaki kullanıcılar tarafından umursanmamaya devam edeceksiniz, dikkat çekme ve onaylanma çabalarınız uzun bir süre yanıtsız kalacak...
 
-Burada kimse Galatasaray kadın basketbol takımının efsanelerinden olan ve Galatasaray‘da sayısız başarısı kazanan Işıl kaptan hakkında olumsuz tek bir şey söylemiyor. Ama kötü oynadığında da eleştirmek gayet doğal bir durum. Çünkü ana hedef Galatasaray kadın basketbol takımının başarısıdır.
-Stevens-McCowan takıma döndüğünde bambaşka bir Galatasaray izleyeceğimize eminim. Ama takıma oyun kurucu üst düzey bir guard transferi gerekiyor.
-Coates zaten McCowan yokluğunda geçici olarak alındığı için o gittikten ve McCowan yerli olduktan sonra kaliteli bir yabancı guard transferi yapılmalı. Bu transfer de geldiği zaman EuroCup maçlarını rahat rahat izleyebiliriz.
 
2 yerli , Tuğçe Canıtez , Ayşe cora mi
isim hiçbiryerde paylaşılmadı o yüzden bilgisini vermek doğru olmaz.

Ama diğer kişi heryerde yaplaşıldı zaten Tuğçe Canıtez doğru.
Görüşme yapılmış, anlaşma sağlanmış hatta kendisine başka yerlerden de teklifler olmuş tercihini bizden yana kullanmış.
Kısacası imza için biz bekletiyoruz kendisini şuan. (niye bekletiyoruz onu bende bilmiyorum da öğrenemedim de :D)
 
Kadin Basketbolu uzun suredir yakindan takip etmiyorum.Sadece bizim takimimizin maclarini firsat buldukca izliyorum.Diger takimlara cok hakim degilim.Bu takviyeler sonunda en azindan ligde iddiali konuma gelebilir miyiz ? Malum yabanci sinirindan dolayi Fb’de sonucta butun yabancilarini ayni anda kullanamiyor.Bilen ve takip eden uyelerimizden cevap verebilen olursa cok sevinirim.
 

Üst