Bizim yerli oyuncu kalitemiz zaten iyi. Bize asıl gereken üst düzey, oyun kurucu yabancı bir guard transferidir.
Botaştan diye duydum ben ondan sordum doğru mu diye.bonservis koparabilmek için zorluk çıkarıyorlar zaten bu nedenle takım veya isim paylaşmak doğru olmaz.
yabancı oyuncu ile de görüşmeleri son sürat yapıyorlar.
9/10 adet oyuncu ile görüşme/yazışma yapılmış ve hiç biri türkiye ye gelmek istememiş. bizzat biraz önce üstü çizilen oyuncuların bulunduğu kağıdı gördüm bu kadarını diyebilirim.
amaç en geç 7 aralık daki avrupa maçına kadar bu yabancıyı getirip takıma dahil etmekmiş.
Ozan bey çok merak ediyorum bu kadar gizli bilgiyi listeleri nasıl öğrenebiliyorsunuz çünkü kolay değildir. Siz sanırım baya yakınsınız ve ilgilisiniz kişilere… tebrik ederimHayır, şuan görüşülen Botaş'tan biri değil.
Kesin bilgi mi?
Tuğçeyi almışken Tilbeyi neden alalım ki?
Ocakta mı gelecek?2 haftadır skyler digginsle temas halindeydik
Aynn kardeşim hatta kadın'ı hamile şekilde oynatacağız. Sallarken destek'li salla bari.2 haftadır skyler digginsle temas halindeydik
klübe zarar vericek bir bilgi paylaşmam kimi arkadaş soruyor ama bilinmesini isterim.Ozan bey çok merak ediyorum bu kadar gizli bilgiyi listeleri nasıl öğrenebiliyorsunuz çünkü kolay değildir. Siz sanırım baya yakınsınız ve ilgilisiniz kişilere… tebrik ederim
Tilbeyi alacak mıyız?yakın diyebiliriz.
ama klübe zarar vericek bir bilgi paylaşmam kimi arkadaş soruyor ama bilinmesini isterim.
iş kesinleşmiş ise yazarak paylaşım yapıyorum genelde
Kathleen doylee var mıGörüşülen ve olmayan yabancılardan birkaç örnek yazayım;
Allisha Gray
Kelsey Mitchell
Kahleah Copper
Crystal Dangerfield
Briann January
Not: Ayşe Cora ile görüşme yapılmadı yanlış bilgi geçiyor arkadaşlar.