@Mert Dervişoğlu
hayır yok.
Sabrina Ionescu ile de görüşülmüş yurtdışına çıkmak istemedğini söylemiş.
hayır yok.
Eyvallah kardeşim@Mert Dervişoğlu
hayır yok.
Jackie young var mı bostaydi bildiğim .27 yaşında.
Burdan kahleah copper seviye atlatır'dı bize.Görüşülen ve olmayan yabancılardan birkaç örnek yazayım;
Allisha Gray
Kelsey Mitchell
Kahleah Copper
Crystal Dangerfield
Briann January
Not: Ayşe Cora ile görüşme yapılmadı yanlış bilgi geçiyor arkadaşlar.
Ariel atkins Yada aeriel powers?27 yaşında.
Tilbe?27 yaşında.
Tuğçe Canıtez transferinden sonra Tilbe Şenyürek olmaz gibime geliyorTilbe?
Şahsi görüşüm Arike gelirse çok iyi olur. Ama geçen yıl WNBA’de sakatlığı nedeniyle neredeyse hiç oynamadı. Şimdi dönüşü nasıl olur emin değilim.Arike
Tanaya Atkinson
Ya da başka biri mi gelebilir .
Pelin ile takas ihtimali var mı?27 yaşında.
Helin Boybeyi27 yaşında.
Dediğin gibi Erden Timur'un erkek takımında söz hakkı varsa Dikran Gülmezgil'in de kadın takımında söz hakkı olması gerekiyor.Kadin basketbolda kararlari veren yönetici kim?
Levent Yaz mi? Mehmet Cibara mi? Dikran Gülmezgil mi?
Dikran bey Cagdas Faktoringin sahibi. Yani isim sponsoru, baya bi söz hakki olmasi lazim. Islere karisiyormu? Sanmiyorum.
Dediğin gibi Erden Timur'un erkek takımında söz hakkı varsa Dikran Gülmezgil'in de kadın takımında söz hakkı olması gerekiyor.
Basketbol şubemizin (efsane)? İsimlerinden Ekrem Memnun, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çukurova Basketbol'un yeni başantrenörü oldu.
Yazin Bizi Kabul etmeyen Ekrem Memnun Cukurova ile anlasmis.
Allah Sen OKADAR BÜYÜKSÜNKİ beni Hakli cikardin.
Sirf bu adami eleştirdim diye ceza yedim,GALATASARAY sayesinde isim yapmis biri olan Ekrem Memnun Galatasarayi kabul etmeyip Galatasarayin rakiplerinden birine gidiyor.
Galatasaray Efsanesi böyle olunmuyor Bilmeyenlere itina ile Efsane nasil Olunur Anlatilir.