Hayırlı olsun çok iyi savunmacı hak ettiği yerde uzun yıllar bizimle kalmasını temenni ediyorum.Büşra Akbaş hayırlı olsun. ✍
Hayırlı olsun çok iyi savunmacı hak ettiği yerde uzun yıllar bizimle kalmasını temenni ediyorum.Büşra Akbaş hayırlı olsun. ✍
Kesinlikle katılmıyorum çok iyi oyuncu Büşra gayet verimli görev adamıBoş oyuncu Büşra. Boşuna alındı. Tuğçe'den sonra yine boşa para.
Koç tercihi kız turp gibi meltem keza öyleTuğçe Canıtez den faydalanamıyoruz ama bunun sebebi sadece oyuncu mu bunu tam çözemedim. Koç tercihi olabilir.
Koç hangi oyuncudan tam olarak yararlanabiliyor ki? Bütün oyuncular ellerinden geleni yapıyor ve maçları da oyuncuların iyi niyeti ile kazanıyoruz. Koçun takıma bir dokunuşu hiç yok.Tuğçe Canıtez den faydalanamıyoruz ama bunun sebebi sadece oyuncu mu bunu tam çözemedim. Koç tercihi olabilir.
Alper Hoca Euroleague'i alsa bile yerin dibine girecektir.
Türkiye liginde bir kere bile final görememiş bir hoca ve Euroleague mi? Güzel benzetme olmuş hocanın ne denli kötü olduğu açısından.Alper Hoca Euroleague'i alsa bile yerin dibine girecektir.
Euroleaguede takımı olan bir kankası olursa belki olabilir bir günAlper Hoca Euroleague'i alsa bile yerin dibine girecektir.